Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marianna***

JAKBY JUTRO BYL KONIEC SWIATA, TO DZIS...

Polecane posty

Gość zaszalalbym z kolega meza
ktory mnie podnieca. Moj maz-ostoja,bezpieczenstwo,a z kolega bylyby pioruny !!!!

Gość MAMISYNKA maszz

wyznalabym mu w koncu milosc, nie czekajac na jego krok :P i caaaala noc bylby seksik :D

Gość nie bede oryginalny...
Powiem zonie, zeby sobie znalazla innego jelenia, ktory robi na jej operacje plastyczne, zreszta nieudane i zrobilbym TO na wspolnym lozku z nasza au pair dzieweczka!

1) Zadzwoniłabym do Kropka, żeby się pośpieszył. 2) Zrobiłabym drugi tatuaż 3) Powiedziała byłemu, że był beznadziejny (jako przyjaciel, bo jako chłopak to już całkiem niewypał) 4) Kupiła bilet i pojechała zobaczyć brata. 5) Kupiła drugi bilet i pojechała wziąść ślub. Nawet sama bym się oświadczyła. O! 6) Olała pisanie pracy 7) Nauczyła się prowadzić auto 8) Paralotnia, nurkowanie itd - wszystkiego trzeba spróbować 9) Zastanowiła się co mówił ksiądz kiedyś tam w Kościele i czy możliwa jest reinkarnacja na innej planecie 10) Napisała post na kafe \'więcej tu nie wróce!\' I w przeciwieństwie do innych dotrzymałabym słowa ;p

Gość rfhtjy
powiedzialabym wszystkim to co chcialabym im powiedziec ale sie wstydze :)

tez bym to zrobil przedmowczynio!

Moze jeszcze dodalbym,ze chcialbym isc na disco-polo dyskoteke, czy cos w tym stylu. Mimo ,ze moja zonka jest wyniosla, to w glebi duszy teksnie za czyms PROSTYM-PO PROSTU!

Gość ykyyukuykyuykuk
''tym razem pomarancza a ja z moja dawna miłością z którą nigdy nie spałam a pociaga mnie nieziemsko (mam mężą) '' agawa?