Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BESTLA

CZY DAĆ MU SZANSĘ???ZAŁAMANA!!!

Polecane posty

Gość ghjkl
a jaCie rozumiem,zniszczyl w Tobie wiare i uczucie jakim go pomimo wszystko darzylaś .Jestes rozgoryczona i na maksa zawiedziona.Nienawidzisz go za to bo zaufalaś mu a on pokazal że ma to gdzieś,jednak jest słaby i bez terapii już teraz nie poradzi sobie,tam jednak przechodzi sie pranie mozgu,chociaż to żadna gwarancja.

Gość ganjaman
z reszta idiotka i alkoholik dwie choroby a zaloze sie ze go zgnoilas i dzieki tobie wypije teraz litra.....

Gość ghjkl
to jest wlasnie prawdziwy alkoholik,zawsze ma wymówkę że pije przez kogos.Zawsze tak sie usprawiedliwia

Gość Bestla
nie zgnoiłam go, odłozyłam słuchawkę.nie wroce juz do domu, niech sobie pije, skonczone.sam wybrał. to on mnie rzucił i zostawił z dzieckiem, pijac te piwa, nie ja jego.tak bylo ustalone, ja tylko dotrzymuje slowa. Idiotka, kretynka-nazywajcie mnie jak chcecie.tak, byłam nią wierząc, ufając, kochając i bedac z nim na dobre i zle. ale teraz szlus. tylko czemu cholera, to tak boli....

Gość o jeeeej
💤 wzruszające. ciekawa postawa. ludzie radzą iść jej na terapie z mężem. a ona że nie pójdzie. i się dziwi, że nazywają ją głupiutką. :o a co mnie obchodzi co zrobisz, możesz nawet sobie współżyć z antylopą, hooj mnie to 💤

Gość Bestla
o jeeeej a co zaciagne go na sile???????nigdzie nie powiedzialam ze j a n i e p o j d e. czytaj uwaznie.wredne babsko czy cos tam kimkolwiek jestes z ciebie.i mnie tez chuj obchodza twoje slowa. a przynajmniej znam ortografię.

Gość o jeeeej
hooj mnie to idiotko. ty przegrałaś życie idiotko. ty masz beznadziejnego męża. gdzie miałaś oczy debilko. hahahaha. trzeba było myśleć wcześniej. jak ja bym miała taką ropuchę za żone też bym się upiła do nieprzytomności, bo na trzeźwo nie mogłabym na taką żałosną żmije patrzeć 🖐️.