Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lovenda94

Razem nam sie uda! MINUS 3 KILO! Zrobmy to w 1 tyg. KTO ZE MNA

Polecane posty

Gość Lovenda94

Witajcie DZIEWCZYNY! Zapraszam do dietki razem ze mna, stracmy 3 kilo w dwa tygodnie! Ulozmy razem sobie dietke 700-800 kalorii :) Co wy na to? Dopuszczane: - jajka, mleko 0,5 %, chleb razowy, jogurty - jablka, pomarancze, mandarynki, truskawki, gruszki - szpinak, salata, czosnek, marchewki, brokuly, ogorki, papryka - platki musli, owsiane - praktycznie kazee mieso i kazda ryba Zabronione - Slodycze - orzechy - kaloryczne owoce KTO SIE DOLACZY?

Gość Lovenda94
wymyslilam juz pierwszy dzien :)

Gość Lovenda94
Dzien I(780 kcal) Posilek I – Platki nestle fitness z mlekiem 0,5 % (180 kalorii) Posilek II – Jablko (50 kalorii) Posilek III – Kanapka z chleba razowego z serkiem almette I pomidorem (250 kalorii) Posilek IV – Nalesnik z warzywami (warzywa smazone)(250 kalorii) Posilek V – Pomidor I cherbata zielona (50 kalorii) Co do Posilki IV – Nalesnik robiony bez cukru I z mleka 0,5% albo 0% tluszczu, w nalesnik zawiniete warzywa juz wczesniej usmazone.

Gość Lovenda94
co do posilku I moze byc jakie kolwiek tam musli, ale te moje platki co akorat kupuje to strasznie zapychaja :) to sa chyba z owocami czy cos takiego, z rodzynkami nie pamietam a nie chce mi sie isc do kuchni :)

no nawet mi sie to podoba;) a czy zamiast płatków nestle mogę zjeść zwykłą owsiankę?? a zamiast naleśnika omlet? Kalorycznie chyba na jedno wyjdzie;) ILe masz wzrostu i ile ważysz??? dlaczego chcesz w jeden tydzień schudnąć 3 kg??

Gość wszystko jedno
zajebisie glupia dieta same cukry i weglowodany.... widac ze nie masz pojecia o tym. daj sobie spokoj.

Gość Ultraviolet89
ja sie dołączam :)

Gość Lovenda94
jasne :) jak chcesz ja waze 60 kilo przy wzroscie 170 cm :) dlaczego tydzien? bo odchudzam sie na kopenhaskiej juz od 2 miesiecy, tzn co 3 dzien zucalam sie na jedzenie i wszystko psulam.. i chce zaczac juz normalnie jesc a marzy mi sie waga 57 kilo :) a ty?

Gość Lovenda94
ooo fajnie juz jest nas 3 jestem ciekawa jak wy ulozycie swoj wlasny dzien :) niech kazda z nas ulozy po dniu, a jezeli zostanie nas tylko 3 to bedziemy razem wymyslac :) Tylko nie przekroczmy 800 kalorii ! :)

Gość Ultraviolet89
a u mnie sytuacja wygląda tak: waże 54 a chce 51

Gość Lovenda94
ultraviolet a ile masz wzrostu?

Gość Lovenda94
aha! wlasnie co do tego OMLETU, omlet ma wiecej kalorii niz nalesnik, bo nalesnik jest z jednego jajka, a omlet z dwuch, jedno jajko ma 100 kalorii :(

Gość Ultraviolet89
165 wiem że mam niby dobra wage ale źle sie czuje po zimie :)

64 kg przy wzroście 174 cm:) niestety dopadło mnie jojo:P i 4 kg od zeszlego roku wrocily.... te tez pewnie wrócą więc jesli komuś przyjdzie na myśl mnie pouczac to oświadczam ze jestem w pelni tego świadoma:P:P Dieta nie jest taka zła- węglowodany to głowne paliwo a przzy tak malej ilośći kalorii jest ono potzrbne zeby nie padac ze zmeczenia na koniec dnia.

Gość Lovenda94
ale ci zazdroszcze jestem wyzsza 5 cm i ciezsza 6 kilo :( chcialabym wazyc te 57 ohh... ale mi sie to marzy...

Gość Lovenda94
ooo super :) to jak dziewczyny ulozycie po jednym dniu? bo jestem STRASZNIE ciekawa, a i od kiedy zaczynamy? od jutra czy od poniedzialku?

Gość Ultraviolet89
oj damy rade :) samej jest ciężko a razem bedziemy sie pilnowac :P w końcu to zobowiązanie :D

Gość Lovenda94
no rzeczywiscie czekaj zaraz sprawdze na necie co ma wiecej kalorii :)

Gość Ultraviolet89
od poniedziałku ja bym proponowała a Wy jak myślicie?

Gość Lovenda94
tak tez wole od poniedzialku :)

Gość Lovenda94
jak bedzie wygladal nasz 2 dzien? :D

dzień II: I- 4 łyżki płatków owsianych+4 migdały+3 łyżeczki otrębów pszennych+ mleko II- jogurt naturalny (mały kubeczek DANONE) III- upieczona w piekarniku pierś z kurczaka z ziołami prowansalskimi + 2 gotowane marchewki IV- grejpfrut V- 3 kromeczki WASA z sałatą i pomidorem Może być??

Gość Lovenda94
super tylko ja miesko zrobie na patelni bo nie mam piekarnika w domu :( a i ja jem bez orzechow, bo jestem tez uczulona liczylas kaloriie czy tak na oko?

Gość Ultraviolet89
3 dzień : Śniadanie: Herbatka (z łyżeczki cukru+cytrynka), dwa kawałki chleba z masłem i serkiem topionym (na śniadaniu nie oszczędzam bo to najważniejszy posiłek w w ciągu dnia) Obiad zupka warzywna niezabielana, pierś z kurczaka z surówka Podwieczorek Owoce Kolacja jakoś jogurt może?

no mnie wychodzi max 850: I-350 (bez migdałów na pewno mniej) II-100 III-120+40+160 IV-120 V-100 razem- 830 A ten filet to radze w takim razie ugotować z odrobiną soli;)

Gość Ultraviolet89
hehe no ja też z filetem wyskoczylam :D a macie zamiar ćwiczyc? bo ja ewentualnie rower a wy?