Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lovenda94

Razem nam sie uda! MINUS 3 KILO! Zrobmy to w 1 tyg. KTO ZE MNA

Polecane posty

Gość Lovenda94
hmm wiecie co jak policzylam z kalkulatorem kalorii dzien 2 to mi wyszedl 950 kalorii :( strasznie duzo wyszlo sniadanie :(

Gość Lovenda94
aha okej! poprawka! :D to chyba wyjdzie mniej :D ja bede biegac do chlopaka ;) to gdzies tak ok. 25 minut dziennie

Gość Lovenda94
okej dzien 2 wyszedl mi rowne 800 kalorii, ale ja chyba zamienie grejfrut na pomarancz, bo nieznosze grejfrotow :( nie przeszkadza wam to czy bede zmuszona go jesc? :)

Gość Ultraviolet89
i co pijemy wode litrami tak? :D

duzo śniadanie? sama napisalas ze w tek kwestii nie oszczedzasz:P a nie wiem czy topiony serek jest taki \'fit\'. Zaczynamy w poniedziałek, tak??:D

Gość Ultraviolet89
ni to ja pisałam że nie oszczędzam :P:P:P

Gość Ultraviolet89
nie*

tak - ja pije co najmniej 3 litry wody dziennie:) ale jesli nie macie ciaglego dostepu do wc to nie radze z tym przesadzac;]

Gość Lovenda94
tak to te cyferki przy naszych nickach nawet sama sie pomylilam i tak patrze - jezu nie przypominam sobie zebym to pisala! hehe :) ale racja sniadanie powinno wynosic duzo :) rozpisuje jeszcze dzien 4 i umieszczam to wszystko na jednym arkuszu. pozwolilam sobie dzien 3 rozlozyc na 4 posilki :)

haha:D 3 osoby na topiku i już mi się myli;) w takim razie zaufaj mi:) płatki owsiane są zdrowe i nie utuczą:)

Gość Ultraviolet89
a i nie stosujemy żadnych specyfików typu chrom? w sumie sie na nich nie znam :O :D

Gość Lovenda94
tak ja tez pije 3 litry i 15 minut przed posilkiem i godzine po :) dzien zaczynam szklanka i koncze szklanka wody :) zaczynamy od poniedzialku dziewczyny super :) moze wymienimy sie numerami gg?

Gość Ultraviolet89
hehe a ja was rozróżniam bo jedna jest czarna a druga pomarańczowa haha :D:D:D

Gość Ultraviolet89
oki papa :* a ja zostane jeszcze chyba nawwet bede tu dopóki nie pójde spac :O a moje gg 3800565 a Twoje ?

Gość Lovenda94
Dzien I(780 kcal) Posilek I – Platki nestle fitness z mlekiem 0,5 % (180 kalorii) Posilek II – Jablko (50 kalorii) Posilek III – Kanapka z chleba razowego z serkiem almette I pomidorem (250 kalorii) Posilek IV – Nalesnik z warzywami (warzywa smazone)(250 kalorii) Posilek V – Pomidor I cherbata zielona (50 kalorii) Dzien II Posilek I – 4 łyżki płatków owsianych + 4 migdały + 3 łyżeczki otrębów pszennych z mlekiem 0,5% (137, 40, 90, 50 = 320kcal) Posilek II – Jogurt naturalny – maly kubeczek danone (100 kcal) Posilek III - upieczona w piekarniku pierś z kurczaka z ziołami prowansalskimi + 2 gotowane marchewki (ok. 160kcal) Posilek IV – Grejpfrut (120 kcal) Posilek V – 3 kromeczki wasa z salata I pomidorem (100) Dzien III Posilek I – herbata (1 lyzeczka cukru z cytryna) 2 kromki chleba z serkiem topionym (200kcal) Posilek II – Zupka warzywna (80kcal) Posilek III – Piers z kurczaka z surowka (250kcal) Posilek IV – Jablko/ 2 kiwi/ 2 mandarynki/ pomarancz (60kcal) Posilek V – jakis jogurcik o wartosci do 250 kalorii Dzien IV Posilek I – herbata z cytryna I 1 lyzka cukru + banan + jajko (200 kcal) Posilek II –lyzeczka musli + jogurt naturalny (150 kcal) Posilek III – 4 Kotlety sojowe przyprawione maggi + smazona marchew (200 kcal) Posilek IV – jajko + pomidor (150 kcal) Posilek V – jablko + herbata zielona (50 kcal)

Gość Lovenda94
aha moje gg :) 3119036

Gość Ultraviolet89
świetnie że poukładałaś ja jakoś sie na tym nie znam :)

Gość Lovenda94
ee tam hehe

Gość Lovenda94
no ja jeszcze po tej dietce bede powoli zwiekszac dawke kalorii zeby normalnie jesc ;/

Gość Ultraviolet89
a ja oby mi sie udało chce sie po prostu ograniczac z fast foodami. To moja zguba hihi :D:D:D

Gość Lovenda94
ja to juz od pol roku nie zjadlam fast fooda jestem z siebie dumna :) a jak nie mozesz sie opamietac to spojrz na to http://thisiswhyyourefat.com/

Gość lovenda94
no ja juz nie moge sie doczekac poniedzialku :D

Gość Ultraviolet89
O matko :O Dzięki za tego linka :) Ja sie bardziej nie mogę doczekac tego jak bede te 3 kilo lżejsza :D

Gość Ultraviolet89
Zazwyczaj wszystko zaczyna się od poniedziałku :P :D

czy ja wiem, ale nic wam nie da to ze teraz sie objecie bo im dluzej sie czeka tym trudniej przejsc na diete