Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dunkierka

Mam 25 lat i szukam męża.

Polecane posty

A sądzisz, że tutaj nie ma nieczułych drani? Dla mnie tego typu ogłoszenie jest trochę dziwne, nie uważasz? Coś typu: zrobię casting:D Fajnie, że jesteś osobą otwartą, która nie boi się wypróbować każdej drogi - Nawet szukania faceta na forum dla kobiet. Jednak powiedz, czego tak naprawdę oczekujesz po tym temacie?

Kurczę, szczerze mówiąc, to strasznie mnie krecą szatyni:D a jakie dzieci udane z takiej mieszanki blondynka - szatyn :)

Kennis - nie jestem aż tak naiwna. Zakładając ten temat naiwnie sądziłam, że spotkam moje przeznaczenie. A nóż widelec. Nie ufam serwisom randkowym, wydaje mi się, że same smarkule i smarkacze tam siedzą. A na Kafe czasami sobie czytam. A że dzisiaj mam sobotę samotnie spędzoną, i żeby się zaraz nie poryczeć, że znowu jestem sama jak palec, a na dodatek stara, zakładam taki oto temat;)

Tak naprawdę i szczerze, w głębi ducha nie liczę na to, że poznam tutaj księcia z bajki.Liczę raczej na... cud?:D

Jeśli nie boisz się odezwać do obcego faceta, to napisz na gadu i będziemy mogli porozmawiać. 7120640.

Gość mrook
HE he he. Aż taki niebezpieczny to ja nie jestem tylko przynoszę pecha albo Was Kobiet zupełnie nie rozumiem. Otóż... jestem przystojny ponoć bardzo chociaż to rzecz gustu, ale takie opinie słyszę zazwyczaj od Pań. Potrafię być czarujący, intrygujący a moja natura tajemniczego niedostępnego pana jest pociągająca... lubicie to co skryte i nie daje się tak łatwo złapać. Coś w stylu "jaki ty jesteś właściwie i co ukrywasz". Problem w tym, że mnie nie da się "złapać" w krótkim czasie... potrzeba dłuuugich miesięcy. Koniec końców ja chce mieć fajną koleżankę (bez skojarzeń z seksem) a dostaje zakochaną dziewczynę, która wszystko chce od razu i próbuje mnie okręcić wokół palca żeby nie uciekł... i wtedy znajomość się psuje i znów nie mam koleżanki... :(

mrook - niesety ja szukam męża, a nie kolegi, za stara jestem na zabawę w koleżeństwo

Chciałem Tobie chwile poświęcić, ale niestety nie mam skype... W takim razie cudów nie będzie;P

Gość mrook
Nigdy bym nie napisał, że szukam żony ponieważ miałbym nieodparte wrażenie, że dziewczyna z którą się spotkam czeka tylko na oświadczyny i ustalenie daty ślubu. Najpierw zawsze szukam koleżanki a potem czas pokaże jak rozwinie się nasza znajomość... jeśli się do niej przekonam i zakocham w niej z wzajemnością to z pewnością zostanie moją żoną. :)

Gość mrook
Nikt po kilku spotkaniach nie będzie wiedział czy chce związać się z daną osobą. Na początku i tak znajdziesz tylko kolegą... no chyba że trafisz na jakiegoś desperata czego oczywiście Tobie nie życzę. :)

Postaram się zainstalować gg, ale nie wiem, czy się uda, raczej jestem kiepska w tych sprawach:O mrook - ja miałam takiego kolegę, miał w sobie takie cos, że wszystkie dziewczyny się w nim zakochiwały, on je kokietował, a potem jakby nigdy nic olewał. Nie ma przyjaźni damsko-męskiej, zawsze jedna strona liczy na cos więcej. Piszę, że szukam meża bo liczę tylko na poważne oferty a nie na przygodny seks;)

Gość mrook
Heh przecież ja nigdzie nie użyłem zwrotu przygodny seks... Jak to nie ma przyjaźni damsko-męskiej? Ja na prawdę lubię Wasze towarzystwo lubię z Wami rozmawiać i spędzać czas. Nie chce seksu od koleżanek nie oczekuję tego mowy nie ma... czy to coś złego że chce mieć koleżanki? Czemu to tak niemożliwe?

Gość mrook
Mam do Kobiet więcej zaufania niż do kumpli. Czasem potrzebuję rozmowy jak każdy człowiek, ale z kumplem nie pogadam na mocno drażliwe dla mnie tematy... potrzebuje do tego kumpla-dziewczyny. Sam też staram się pomóc jak potrafię.

Chciałabym być jedyną przyjaciółką mojego męza.... a on byłby moim jedynym przyjacielem...

Gość mrook
Ja jestem dość wrażliwy lubię poezję śpiewaną, lubię rozmowy o rzeczach tajemniczych lub romantycznych (mrok, sekrety, itp) lubię refleksyjne piosenki w klimacie ballad lub rozmowy o życiu, jego blaskach i cieniach. Lubię metafory, zabawy słowem i mowę niedomówień. No a z kumplami tak nie porozmawiam no i oni mają inne zainteresowania. Taki dziwny ze mnie facet że nie gadam tylko o dupach, samochodach i sporcie... chociaż lubię wszystkie trzy tematy :P

Pewnie dlatego, że napisałam, że nie interesuje mnie przygodny seks:D

Ja wciąż jestem, nie zadałaś mi żadnego pytania, więc nie miałem się do czego dostosunkować:)

Hmmm, cóż, ja też bywam dość mroczna.... tylko, że boję się ciemności;) a jak na przekór lubię oglądać horrory... hmmm-moze strach przed ciemnościa wynika właśnie z częstego oglądania horrorów:D No i strasznie się wzruszam, np. w kościele zdarza mi się poplakać jak organista gra jakąś piękna pieśń i dużo ludzi to spiewa razem:O

Kenniks, ciagle próbuję zainstalować gg, alepokazuje mi, ze mam się zalogować, a już podawałam hasło:( A ile masz lat? 27? Jesteś wolny?

mrook - ja nie mam nic przeciwko, żeby facet oglądał mecze i pił przy tym piwko, dopóki nie przesadza, to chętnie z nim obejrzę a nawet wypiję (ale tylko REEDS'a), ale oczywiście faceci wola to robić z kumplami.

No iż kurde znowu zostałam tu sama:( Co ja takiego robię, że zawsze na lodzie zostaję???:O

Heh:) Wiedziałem, że należysz do kobiet, które boją się różnicy wieku. Mam 22 lata i jestem wolny. Właśnie założyłem skype kenniks87. Możesz się odezwać.

chyba czas zmienić miejsce poszukiwań albo przestać kłamać że jesteś kobietą która chce dzieci... takie już dawno temu wygineły