Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olai*

Olałam chłopaka, którego kocham!..pomocy!

Polecane posty

Gość Olai*

WItam! MAm na imię Ola i mam 14 lat..! niestety zakochałam się! Chistoria zaczyna się od tego że pewnego dnia poszłam sobie do moich sąsiadów (są to chłopacy),których znam od dzieciństwa. Był tam ich kolega, przyachał skuterem. Na początku był fajny.Potem kilka razy przyjeżdżał tam do sąsiadów i dzwonili po mnie.Mówił mi ze tęskni,przytulał,że myślni o mnie.lepiej się poznalismy! kupił sobie telefon i pisaliśmy sms-y. byłam na jordanku koło jego domu i zadzwoniłam do niego i powiedziałam ze stoje bod jego domem (a tak nie było) byłam ciekawa co zrobi!? Rozłączył sie! dwonie od niego i mówie ze zartowałam a on : ja Ola a ja jestem już na podwórku:: mówie do niego a czemu sie rozłaczyłeś a on :: bo biegłem do Ciebie..:: Potem przyszłam do domu i dostaje sms-a którego jeszcez nie odstawałam od niego:* ::Cześć skarbie co porabiasz? buziak najdroższa... Napisłam mu :: piłeś coś"" On napisał: nie. kocham cie skarbie"" napisałam mu ze n chyba jedak coś pił Potem już nie odpisywam i miał na mnie focha wyłaczył teklefon... a on nie wie że ja go kocham!! Bardzo bardzo go kocham..wiem ze go olałam i teraz jest mi głupio bo przecież skoro go kochałam mogłam mu to napisać a nie ż eon sie upił..co mam zrobić żeby go odzyskaććć pliss prosze o rade ja go kmocham!

dziewczyni w wieku 14 lat sie zakochal!??idz obejrzyj sobie bajki bo nie masz pojęcia co to miłośc!!!!!

hmm moze 14 latki nie maja pojecia o milosci ale sa jej ciekawe ;)....kazdy zaczynal od zera ...ja zakochalem sie majac 11 :)

przypomnialas mi moje "milosne" dramaty z dawnych czasow:) szkoda,ze im dlaej w las tym wiecej drzew..:O i juz tak latwo nie jest.