Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aalutkaa nie malutka

Tabletki odchudzające - skutki uboczne

Polecane posty

cześć dziewczyny mam do was pytanie, postanowiłam schudnąc i aby to troszkę przyśpieszyć kupiłam tabletki wspomagające odchudzanie Linea, jadłam normalnie ale zażywałam podczas jedzenia tabletki a teraz żyje w stresie bo spóźnia mi się okres i boję się że mogę być w ciąży, czy myślicie że brak okresu to może być skutek uboczny tych tabletek??

skutkiem ubocznym tabletek wspomagajacych odchudzanie jest ciaza:P nie czytalas ulotki?

ha ha ha wiem skąd się biorą dzieci !!! Poprostu zastanawiam się jaki może być powód spóźniającego się okresu czy to nie czasami te tabletki

dziewczyny proszę napiszcie co myślicie na ten temat

Gość killlaaaa
może to byś przez odchudzanie :) nie wiadomo... org roznie reaguje.

Gość _dupa jasiu karuzela
zielona hernata i troche pierdól nie moglo wplynac na okres skladu tabletek nie czytalas czy jestes tępa jak druga strona noża

Gość la mam ba P
ja brałam Linee i G pomogła ćwiczenia zielona i czerwona herbata i w miarę rozważna dieta zero zapychaczy biały chleb won a jedz ciemny pełnoziarnisty ziemniaki makaron won jak juz makaron zbożowy wieprzowinka i wołowina won zastąp to kurczaczkiem duzo warzyw owoców i wody efekty beda super nie głodź sie jedz 5 razy dziennie ostatni posilek o 18 , schudlam tak 7 kg :)

Gość zarta
dajcie dziewczynie spokój.....tylko zadała pytanie a w wiekszości w odpowiedzi otrzymała atak..... brak okresu moze byc spowodowany nie tyle przez tabletki co przez dietę ,jesli ja jednocześnie stosowałaś....a może jakies sytuacje stresowe ????to wszystko ma wplyw......najlepiej ,aby sie uspokoic zrób test ciążowy

To nie musi być przez same tabletki ale ogólnie z powodu odchudzania to możliwe po prostu osłabienie organizmu i zmienił się rytm. Co do tabletek u mojej mamy sprawdził się Fosanic

Gość hardocorowa krowa
ej wy z tymi tabletami :-o dupy sie ruszyc nie chce tylko tabeltki wpierdzielaja. Moze sie spozniac okres, przez tabletki i zmiane diety.

Gość gość
na mnie zadziałały slimcea. brałam je przez 2 miesiące i osiągnełam dobry rezultat że nie musiałam kończyć kuracji

Gość gość
Wiele razy próbowałam zrzucić wagę i to nie jest żadna tajemnica że kiedyś byłam gruba jak nie powiem co. Stosowałam naprawdę dużo suplementów niektórych nawet tu opisanych i nie przyniosło to żadnego rezultatu niestety, może była to moja wina nie wiem. Ale jak już moja mama mi powiedziała że wyglądam grubo to powaażnie się za siebie wziełam. Ustaliłam diete, sama ją sobie dobierałam, kupiłam karnet na silownie i rower, ogólnie ćwiczyłam 4 razy w tygodniu i do tego jeszcze kupiłam suplement slimcea, bez niego na pewno nie miałabym takiego efektu jaki osiągnełam bo w ciągu zaledwie 3 miesięcy zrzuciłam 14 kilogramów! moim zdaniem bardzo oszałamiający wynik, oczywiście nie uzyskany za darmo.

Gość gość
Tu masz opisane większość specyfików na odchudzanie www.suple24.net