Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemjakajestem2009

BARDZO WAŻNE!!

Polecane posty

bardzo prosze o pomoc podałam w nicku na allegro numer konta od brata ale dane moje czy jezeli ktos wplaci na konto kase ale z moimi danymi to czy ta kasa dojdzie?? :(:( i ile moge czekac na te pieniążki?? Bo wczoraj mi podobno wysłali pieniądze (ale to juz na poprawne dane) i do dzisiaj ich nie ma... A może to jest tak jak poczta że w weekendy nie pracuje??:D

Gość alejka
Banki w weekend nie pracuja to i przelewy nie sa realizowane. Pieniadze jak cos wplyna na konto dopiero jutro. A dane nie sa chyba takie wazne... najwazniejsze to odpowiedni nr konta. Ale pewnosci nie mam

Gość quASA
a ja mysle e dane sa bardzo wazne, jesli sie nie beda zgadzac z kontem to przelew nie zostanie zrealizowany

ale ten przelew chyba został zrealizowany przez internet... ja sie zastrzele, tyle pieniędzy ... A nie wiecie czy można to jakoś sprostować... W koncu to konto mojego brata...

Gość quASA
jezeli dane nie beda sie zgadzac to bank nie przesle tych pieniedy dalej, poprostu wruca one na konto wplacajacego, tak gdzies kiedys czytalam tak mi sie wydaje. A ze jest weekend to dopiero jutro pieniazki znajda sie z powrotem na tamtym koncie

Gość quASA
a jezeli to bylo robione przez neta to wiadomo ze nikt nie byl w stanie powiedziec wplacajacemu ze konto jest nieprawidlowe

uff kamien z serca... dziekuje bardzo :*

Gość quASA
wies, jezeli tych pieniazkow nie dostaniesz jutro to dla pewnosci idz do banku sie zapytaj. Ja ci tylko napisalam jak uwazam, kiedys czytalam o podobnej sytuacji i tak wlasnie pisalo. No ale wiesz, kady bank ma swoje zabezpieczenia zeby pieniadze nie trafily w nieodpowiednie rece

Gość nie martw siee
Ja wplacalam kiedys na konto pieniadze i pomylilam nazwisko kolesia ale kaska doszla bez problemu. Wplacalam z konta internetowego. Kaska nie zginie, nie martw się. Jak nie dotrze na konto brata to wróci do wpłacającego. Banki przez weekend nie realizują wpłat, najwczesniej jutro kasa dotrze