Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalka z rudymi włosami

PLAMKI Na PENISIE , STOSUNEK, BÓL ... POMOCY.....

Polecane posty

Witam. Mam problem, i wiem że dla wyjaśnienia sprawy muszę się wybrać do lekarza, ale piszę bo może któraś z was miała podobny i pomoże mi zdefiniować problem... Otóż od jakiś trzech tygodni odczuwam ból przy stosunku z facetem. Przy penetracji boli mnie pochwa, nie kochaliśmy się tydzień bo mialam okres, dzisiaj spróbowaliśmy i oprócz tego że trochę boli to zaczęło swędzieć (zwłaszcza przy wejściu)... Powiedziałam facetowi a on na to, że jego też swędzi. Pokazał mi główkę penisa, jest okryta plamkami czerwonymi wyglądają jak by były pod skórą ... Nie wiem co to może być. Mówi że ma tak od tygodnia i go swędzi... Oboje jesteśmy wierni i uprawiamy seks tylko ze sobą , przyczym utrzymujemy wysoki poziom higieny... Bardzo proszę o poradę... Co to może być? Martwię się strasznie.... Dziękuje z góry :)

Gość hej hej
chyba to :)

Ale chyba powinno dojść do zarażenia, a my nie mieliśmy kontaktu z nikim w taki sposób... Bielizna pościelowa , itp itd....

może coś więcej... nie wiem z tą grzybicą to moze to...

Gość hej hej
no tak, ale np. toalety publiczne?? dotknięcie klamki? teraz ludzie są świnie...

Gość rybcia 27
moze cie zdadza...

Toalety na uczelni.... Może. teraz do jakiego lekarza się udać? Chodzi mi o faceta, bo ja to pewnie do ginekologa.

Gość edyyyyt
ginekolog powinien przepisac tez cos dla faceta, przynajmniej moj tak zawsze robi, jezeli ja mam jakakolwiek nawet drobna infekcje