Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mam kacaaa

ale mam kaca!

Polecane posty

Gość ale mam kacaaa

Wypiłam wczoraj z koleżanką 2l wódki i po 2 piwa, 3 razy wymiotowałam a teraz nie mogę wstać z łóżka :o Co jest dobre na kaca? uprzedzam że: praca, powietrze z pompki od materaca, rosół, kawa czy herbata z cytryną na mnie nie działają :p

Idź do apteki po jakiś preparat na kaca

Gość ale mam kacaaa
tabletki tez mi nie pomagaja :(

No to leż i czekaj aż Ci przejdzie. A NA PRZYSZŁOŚĆ TYLE NIE PIJ :d:d:d

Gość duzo magnezu
duzo wody do picia musisz sobie zrobic " płukanke "organizmu

kawa z cytryną ..................... potem duże ilości soku pomidorowego lub pomarańczowego ( uzupełnienie potasu ) i albo długi spacer albo mycie okien ( skutek ten sam dotlenienie organizmu ) . Ale przy takiej ilości alkoholu to wygląda na zatrucie alkoholowe lekko nie będzie .

Najbardziej skutecznym lekiem,dzień wczesniej nie pić alkoholu.:PAle to zart. Teraz powaznie.jak sie zastosujesz kac minie ci w tej sekundzie. Otóż weż do szklanki kranówke zimną dodaj 3/4 łyżeczki sody oczyszczonej( na śląsku mówią NATRON) wsyp i zamieszaj.Następnie łyżeczkę octu i wlej do szklanki.Mocno ci się spieni.Uważaj aby ci się nie wylało.To wypij. Skutek natychmiastowy a jaka ulga.Żadnych dodatków.tylko tak jak napisałem.Jak będzie napisz jutro albo jeszcze dziś.

ostatni raz mialam cztery lata temu więc pamiec tego stanu nie pozwolilam popełnic ten sam błąd i napic się wódki od tego czasu nie piję wodki bo to koszmarny stan a pamietam że pilam duzo wody mineralnej na tego kaca

Jeden z mieszkańców Katowic chciał w lombardzie zastawić swojego syna. ** Jako pierwsza nacja na świecie, opracowaliśmy sposób na picie denaturatu, płynu Borygo, kwasu siarkowego i wody kolońskiej. ** Grabarz z Krakowa miał we krwi 9,5 promila alkoholu i przeżył. Mieszkaniec Wrocławia w 1995 r. osiągnął absolutny medyczny rekord świata - 14,8 promila. Nasz bohaterski rodak przekroczył trzykrotnie śmiertelną dawkę. Zmarł w wyniku obrażeń poniesionych w wypadku samochodowym. ** W zachodniej Europie pojawiają się alkohole z ostrzegawczym napisem: \"Dawka śmiertelną - 3,5 promila. Nie dotyczy Polaków!\". ** Tadeusz Kościuszko tak się spił pod Maciejowicami (1794), ze zapomniał wziąć mapy i nie mógł dowodzić bitwa. Dlatego Polacy ponieśli klęskę w starciu z rosyjskimi wojskami. ** Andrzej K. jest rekordzista świata w szybkości picia piwa. Pól litra piwa wypija w 3 sekundy. ** Polska kupuje piasek i żwir w Republice Południowej Afryki. ** Pewien mieszkaniec Warszawy w izbie wytrzeźwień przebywał 335 razy, za każdym razem przynajmniej 8 godzin. Jak wyliczył, jego przymusowy areszt trwał minimum 2.680 godzin (prawie 112 dni). ** Pewien reprezentant Polski w kulturystyce 500 razy przekroczył medyczna normę testosteronu w organizmie zdrowego mężczyzny.

z ta sodka to lepiej dodaj sobie lyzeczke cukru lyzeczke octu i do zimnej ale niekranowki wody a na koncu lyzeczke sodki :P

Gość ja tez mama kaca
wypiłam 12 piw i pare kieliszkow ;/ czuje sie okropnie, czasem trzeba upic smutki w szklance wodki

Gość na kaca
najlepszy jest zestaw: sucha bułka+ cola+ (nieco później) jajecznica na maśle bez dodatków.

Ellinka------------> nie doradzaj jej z cukrem będzie miała Megakaca.:P

nie obciążac wątroby jedzeniem. nie słuchaj ich. tak jak ci radziłem.zobaczysz.niejednokrotnie stosowałem.

coś tłustego , boczek , =bekon i sok pomidorowy ,pomaranczowy

Gość ale mam kacaaa
własnie się wysrałam - domyślacie się chyba, jak śmierdziało ? :P

Gość Spekt
No kac kupa to podstawa..;)

Gość desznik ma rację
tyś chyba Karminadel - bo tylko na Śląsku natron sie pije;););) ALE JAKI SKUTECZNY !!!!!!!!!! A tak to tej co założyła topik chyba się pojeebało skiż tego kaca - 2litry wódy ???? WODY chyba i pare piw :o