Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łóżeczkoooo

do kiedy dziecko śpi w łóżeczku?

Polecane posty

Gość łóżeczkoooo

chodzi mmi o to do jakiego wieku? bo urządzamy pokoik dla dziecka, teraz mały ma 10 miesięcy i nie wiem jakie kupic łóżeczko.. to co mamy niestety sie rozpadło ;) poprostu jakies trefne kupilismy.. a teraz chciałam kupic kojec, tylko zastanawiam się czy nie lepiej już takie normalne tradycyjne, ale ze ściąganym poźniej bokiem hmmmm dlatego pytam, jak długo Wasze pociechy spały w małych łóżeczkach lub kojcach?

Gość oooooaaaaaaaaaoooooooaaaaaaaaa
to kup takie specjalne dla juniora, niziutkie i z zabezpieczeniami po bokach, takie jest bezpieczne i posluzy gdzies do 5-6 roku zycia, a nawet dluzej, a w tradycyjnym lozeczku ze szczeblami spi srednio do ukonczenia 2 lat.

Gość łóżeczkoooo
dzieki za odpowiedzi:) ta barierka chyba niezbyt dobra, mój synek jest jeszcze malutki i nie rozumie że może spasc, a wspina sie na wszystkich i wszystko, zaczyna tez juz chodzic:) do 2 lat.. w takim razie chyba pozostaniemy przy normalnym dziecinnym łóżeczku

Gość mololo
moje spaly w takim ze szczebelkami do 2.5 ale po 1.5 roku wyjelismy szczebelki z 1 boku. potem maluchy przeniosly sie na pietrowe i pod lozko mlodszej kladklismy materac zeby jak spadnie to miala miekko. spadla tylko 2 razy

Gość Uważam że
Twój synek jest jeszcze troszkę za mały do normalnego dziecięcego łóżka. Mój ma 1,5 roczku i nadal śpi w łóżeczku ponieważ ma szalone pomysły i boję się, że gdyby się obudził to jeszcze mógłby coś wykombinować, bo uwielbia chodzić po parapetach, szafkach, biurku :O Poczekaj jeszcze z tym łóżkiem, kup taki prosty kojec ok 100zł, bo jeszcze z rok ci posłuży, a może i dłużej :)

Gość gość
no i o to mi chodziło:)dzięki🌼

Gość gość
przepraszam pomyliłam topiki:)

Gość gość
ale wyszło ciekawie:) jak już sie wtrąciłam to napiszę jak jest u mnie - mały śpi tylko i wyłącznie z nami:) łóżeczko jest ozdobą sypialni i miejscem gdzie wrzucam czekające na prasowanie ciuchy heheheh;)

Gość lady fifula
moim zdaniem dla dziecka 10-miesiecznego to takie lozko dla juniora to za duze jest. no chyba ze kupisz dobre ocharniacze feretti i je oblozysz. ale chyba lepiej najprostszy kojec kupic

moj mały ma rok i nadal śpi w łóżeczku swoim uważam ze do 2-3 latek dziecko dla bezpieczeństwa powinno spać oslonięte. po to sa wyjmowane szczebelki. My kupiliśmy tylko większą posciel właśnie feretti i dopóki tylko będzie się mieścil to będzie spał w starym łóżeczku.