Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska zywiec zdroj

Mam 21 lat i jestem zerem kolezanki maja facetow a na mnie nikt nie spojrzy

Polecane posty

Witaj, wedlug mnie masz bardzo ladna twarz, delikatna gladka zdrowa skore, bardzo ladne oczy, tylko troche poprawić brwi, zapuscic wlosy powiedzmy do ramin bo tez sa barzo ladne zdrowe i majak ladny kolor(nawet nie trzeba farbowac). A to ze troche wiecej kg masz w niczym nie przeszkadza. Nos kobiece ubrania, spudniczki , sukienki , jekko podwyzszajace buty, to naprawde dodaje uroku. Wiesz to ze troche wiecej wazysz nic nie znaczy mam wiele kolezanek, ktore sa okraglejsze i maja stalych facetow, bo sie tym nie przejmuja, bo sa kobiece, bo staraja sie dbac o siebie. Tez mialam kiedys taki problem, podobal mi sie bardzo chudy chlopak i przystojny i balam sie do niego podejsc na dyskotece, ale zaczelam obokniego tanczyc i sam sie do mnie przylonczyl. Kiedys jak juz bylismy razem to mi powiedzial ze dla niego jesli juz patrzy na urode to wazna jest tylko twarz a nie ile dziewczyna wazy( a ja wazylam sporo wiecj ni on). Po prostu sie tym nie przejmuj jesli nie mozesz schudnac, ciesz sie zyciem. A co do ubran to przeciez nie musisz sie ubierac w markowych sklepach zeby dobrze wygladac. Sa lumpksy, jest allegro(tam np mozna latwo kupic niedrogie a ladne oprawki, najlepiej kolorowe takie najbardziej beda pasowaly do Twojej wesolej twarzy). I jeszcze jakis fajny makijaz. A jesli nie masz tyle pieniedzy to zatrudnij sie w wakacje gdzies, w jakims sklepie gdzie kolwiek, troche sobie zarobisz i problemy same sie rozwiaza.

Gość rybcia 27
jak sie wydeo]piluje brwi to bedzie wieksza symetria twarzy.bo autorka ma dosyc duza brode.to ja wyszczupli.

autorko topiku, moja znajoma pod okiem endokrynologa w ciągu czterech miesięcy schudła 20 kg będąc na diecie Ducana i stosując metformine 500 (nie wiem jak się ten lek poprawnie pisze). można? ano można. nie chodzi o to żebyś od razu wyglądała jak Kate Moss. do wszystkiego można dojść małymi kroczkami. jeśli masz uwarunkowania genetyczne to najlepiej odchudzać się pod okiem lekarza. co do sportu - nie polecałabym przy twojej posturze ze względu na stawy biegania, ale gdybyś tak codziennie wieczorkiem zrobiła sobie godzinny spacer? o włosy możesz zadbać w szkole fryzjerskiej - uczennice zrobią coś z twoją fryzurką, one muszą się na kimś uczyć więc za samo cięcie nie zapłacisz nic. koszt pęsety do brwi to też śmieszny wydatek - pierwszy raz niech brwi wyreguluje ci kosmetyczka, a potem sama już wyrywaj sobie odrastające włoski. ubrania? lumpeksy. no i jeszcze te okularki zmień. ps: masz sympatyczną twarz. ;)

Gość 2445
Powinnaś odwiedzić lekarza dietetyka bo Twoje BMI w tym momencie wynosi 38,5 - jest to otyłość II stopnia. Niesie to ze sobą konsekwencje zdrowotne. Twoja rodzina nie dostrzega problemu związanego z Twoją wagą? Jak tak patrzę na Twoje zdjęcie, to wyglądasz na uczennicę gimnazjum, dlatego powinnaś ubierać się bardziej kobieco, zmienić oprawki na inne - najlepiej jakieś łagodne kształty, bo masz okrągłą twarz, zapuścić włosy, pójść do dobrego fryzjera - tak jak radzili wcześniej już inni. Ale najważniejsze w tym momencie dla Ciebie powinno być zrzucenie co najmniej 20 kg, bo w tym momencie dla mnie to jest po prostu kalectwo.

Gość rybcia 27
ja tam nigdy nie bylam na depilacji brwi u kasmetyczki...sama sie nauczylam...i henne tez robie sama...nikt mi nie pokazywal i mam brwi jak edyta gorniak!! http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.krainatapet.pl/tapety/piosenkarki/edyta_gorniak/edyta_gorniak_3002.jpg&imgrefurl=http://www.krainatapet.pl/wallpaper.php%3Fkat%3Dedyta_gorniak%26tp%3Dtapety/piosenkarki%26url%3Dtapety/piosenkarki/edyta_gorniak/edyta_gorniak_3002.jpg%26t%3Dtapety/piosenkarki/edyta_gorniak%26ij%3D9%26kt%3Dpiosenkarki&usg=__-xNb4a5WAFsr_LkUPBxymPmIQE4=&h=768&w=1024&sz=202&hl=pl&start=12&um=1&tbnid=M3GfPdrKDrt5PM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dedyta%2Bg%25C3%25B3rniak%2Btapety%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DG%26um%3D1

Gość rybcia 27
dorisday a co z toba nie tak??

Gość rybcia 27
to se wkleiłam...hehehe!! nie udalo sie...nie wazne.wszyscy wieza jakie brwi ma edyta gorniak.perfekcyjne.oczywiscie to moje zdanie.nie kazdemu pasuja.ale sama sie uczylam.nikt mi nie mowi.krok po kroku osiagnelam prefekcje.tak bardzo chcilam miec takie jak ona.

na lozku leza niezwykle cenne notatki z ekonomiki. chyba cos jest nie tak...

niebieska zywiec zdroj: - masz ladna buzke, ja bym zapuscila wlosy do ramion - grzywke tez bym zapuscila -soczewki wymienila na szkla kontaktowe- a jak nie masz pieniazkow to jakies fajne ramki delikatne -ciuszki do wymiany - moja droga, teraz nie trzeba miec kupe kasy by dobrze wygladac, pelno dziewczyn ubiera sie w lumpeksach :) tam mozna znalezc cudenka za mala kase :) - delikatny makijaz -jakies butki kobiece, ladne japonki, sandalki na obcasie jak ktos powyzej napisal- mozesz na wakacje zatrudnic sie w sklepie - i dorobic troszeczke jezeli nie stac Twoich rodzicow na wydatki na Ciebie moze w sklepie z ciuchami? mialabys te rzeczy taniej ;) -masz bardzo ladna cere, i piekne wlosy :) na wakacje proponuje lekkie pasemka sobie zrobic - mozna samemu - na czepku - kolezanka powyciaga cienkie pasemka i na 20min potrzymac rozjasniacz, by nie byly za jasne.. no i zmien nastawienie , badz soba, usmiechaj sie..nie doluj :) a facet sie znajdzie :) 3mam kciuki i pozdrawiam :)

Gość cokakolalalaaaaa
Zrobic sobie normalne zdjecie .

Gość rybcia 27
wlasnie mloda!nie stresuj sie.tak jak mowilam!ja tez mam sadelko,ale je akceptuje!!i za to moj facet mnie uwielbia!!najwazniejsz e to akceptowac siebie! i pomysl o tej pracy bo to najlepsze rozwiazanie! jak sie od jutra wezmiesz za siebie to gwarantuje ci ze na sylwestra ktos sie toba zainteresuje!!;)

Gość rybcia 27
noo nie...my sie tu produkujemy a autorka znikla...

Gość no ladnie ladnie ....
ktos jakis czas temu zamiescil topik, w ktorym laska sie niby skarzyla, ze jej siostra jest sliczna i uwielbiana przez facetow, a ona nie.. i wsstawil to samo zdjecie plus jeszcze inne. ktos sobie z kogos chyba jaja robi:] pewnie dlatego "autorka" topiku zniknela.. zal

Gość chyba ktos mial nadzieje
ze reszta sie posmieje ... a tu same dobre rady jesli nie?: wszytsko prawda co tu pisza zapuscic wlosy do ramiom, zmienic fryzure - inne ciuchy- t-shirty podrubiaja automatycznie, oprawki bylyby lepsze gdyby jedna dolna ich czesc byla niewidoczna az tyle kasy nie trzeba, trzeba tylko troche pochodzic

Gość rybcia 27
kochana autorko/autorze! jestes głupią cipą/chujem! my sie tu produkujemy,bo ludzie maja problemy a ty se jaja robisz!! no coz...ale tak bywa...jak ktos ma problem to sie z niego tu wysmiewaja(bardzo czesto),a jak ktos sobie robi jaja to ludzie staraja sie pomoc... jezeli to prawda co napisane powyzej,to zycze ci autorze,zebys tez kiedys mial problem i zeby nikt ci nie pomogl.

Gość facet samotny
Co za kretyn to zrobil. Niektorzy naprawde maja problemy i chca sie poradzic. Pozniej ludzie zniecheca sie do pomagania przez takich kretynow.

Gość Starsulor
Może dziewczyna wyszła..? :) Autorko, jeśli wrócisz, to przeczytaj sobie wszystkie powyższe rady i weź do serca :). Ale też spróbuj trochę zmienić swoje podejście, bo jest błędne. Miłości nie trzeba szukać, sama się znajduje. Wiem, że może masz kompleksy, bo inne dziewczyny mają facetów, a Ty nie, ale w życiu nie chodzi tylko o to, żeby mieć. Chodzi o to, żeby kochać. A jak się kocha, to wszystko inne przestaje być ważne, ta druga osoba zaczyna się podobać w każdym szczególe choćby była brzydka jak noga od stołu. A Ty nie jesteś taka brzydka :). Część Twoich koleżanek - rówieśniczek już znalazła taką miłość, częśc spotyka się z pierwszymi lepszymi, żeby nie być samymi - chcesz tak?? A jest na pewno spora częśc, która też jeszcze nikogo nie ma, bo nie nadszedł ich czas. Ja sama też jestem puszystą okularnicą bez pieniędzy. Też miałam etap garnka na głowie i paskudnych koszulek z bazaru, na szczęscie mi przeszło. Zacznij powolutku się malować i stroić, a przekonasz się, jaka to frajda. Ale musisz robić to dla siebie, nie po to, żeby ktoś wreszcie na Ciebie spojrzał, bo to kretyństwo. Wszystko, co robisz, rób dla siebie. Znajdź sobie jakieś zainteresowanie, rozwijaj się, choćby czytając ksiązki, ucząc się języków. Uroda przemija, a to, co w głowie, zostaje i w końcu spotkasz kogoś, kto się Tobą zainteresuje i pokocha Cię za to, jaka jesteś w całości, a nie za fajne cycki i długie nogi. Pozdrawiam gorąco :).