Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska zywiec zdroj

Mam 21 lat i jestem zerem kolezanki maja facetow a na mnie nikt nie spojrzy

Polecane posty

Dobra, obczaiłam zdjęcie. Masz ładne rysy twarzy, tylko może zapuść włosy i zmień oprawki do okularów, np. na takie bez dolnej partii. Troszkę bardziej kobiece ciuszki może? :) Będzie lepiej, nie martw się.

Gość rybcia 27
krycha22 chyba autorka wyraznie napisalaze chce kogos miec,przynajmniej dlamnie to jasne,skoro mowi ze wszyscy kogos maja faceci patrza na nia z obrzydzeniem i chyba chce troszke zmian zeby byc kokietowana,podrywana itd.chyba tak napislaa prwda?? ale nie zawsze jest tak autorko ze piekne kobiety sa adorowane,bo za to sa puste jak sloik po ogorkach...trafisz na swojego ksiecia z bajki!zobaczysz! ja tez dlugo nikogo nie mialam.mam 23 lata i dopiero 3 mce temu zwiazalam sioe na stale.tez jestem puszysta,moj facet uwielbia mije sadełko.!;)a sam chudy jak kij od szczotki!!hahaha!;) odp ile masz wzrostu i jaka jest twoja waga.

Sklonnosci genetyczne, owszem, sa wazne, ale mozna to opanowac. Jak sie odzywiasz, cwiczysz cos? Moja rodzina tez jest 'wieksza', ale ja staram sie pilnowac, idealnie to moze i nie bedzie, ale nie musi byc tragicznie. Wampierek, kto tu jest ideallista? Ja wcale nie mowie, ze tylko charakter sie liczy, uwazam, ze nie mozna zwiazac sie z kims, kto Ci sie nie podoba. Ja akurat wygladam tak, ze dla wielu facetow jestem pasztet ostatni, a polecial na mnie naprawde przystojny facet - i wcale nie chodzilo o charakter, spodobalam mu sie wizualnie. A par brzydula+przystojniak, albo super laska+brzydal tez jest calkiem sporo.

Gość frelka18
Co bedziesz robila w wakacje? Wyjedz za granice do pracy, przez 3 miesiace na pewno zarobisz 2000euro na czysto i bedziesz miala kase na oprawki i ciuchy. Przede wszystkim schudnij z 20kg, jesli twoja nadwaga to nie wynik jakiejs choroby, to bez problemu zrzucisz tyle w 4 miesiace. Zacznij dzialac, a nie uzalac sie nad soba🖐️

Gość rybcia 27
ale zeby schudnac,nie trzeba kasy: masz rower?jest lato!wyjdz na rower.2 godziny co 2 dni.wystarczy. jesli nie mozesz cwiczyc w domu.sa rozne strony z cwiczeniam... jesz slodycze?zastap je owocami!sa tansze i zdrowsze a jezeli chodzi o kase to ktos wyzej ma racje.sa prace sezonowe.no chyba warto!!;)

Gość aaaaaaaammm
Z tym, że niektórych rzeczy w sobie tak łatwo nie da się zmienic to się zgodzę, ale w Twoim przypadku da się naprwade dużo zrobic. Tak jak inni juz mówili zadbaj o siebie. Zacznij uprawiac jakieś sporty, osobiście polecam bieganie. Musisz sie liczyc z tym, ze nie zobaczysz efektów po tygodniu czy tez miesiacu, ale uwierz mi jesli sie uprzesz to uda Ci sie zrzucic pare kilo. Zacznij hodowac włosy, dlugie włosy sa bardziej kobiece, moze pomysl o soczewkach, wydepiluj brwi, pojdz na solarium, albo skorzystaj ze sloneczka:) no i najwazniejsze UWIERZ W SIEBIE, pokochaj sie taka jaka jestes, a wtedy ludzie zaczna Cie zupelnie inaczej odbierac. Powodzenia:)

Gość chlopaksamotny
te verde Gdzie tutaj niekonsekwencja. Napisalem, ze nie patrza na wyglad co nie znaczy ze w ogole nie patrza chyba ze sa slepi. Moze postaraj sie troche schudnac. Jakos na tym zdjeciu nie widze zebys byla zadbana. Moze kolezanki ci cos doradza.

Rady typu 'zrzuc 20kg w 4 miesiace' z pewnoscia duzo dadza autorce :o Nie musisz chudnac 20 kg, wystarczy, zebys dobrze sie poczula w swoim ciele, wtedy od razu robisz sie atrakcyjniejsza.

Gość gigiiiii
Hej kochana.moim skromnym zdaniem grzywke powinnas sciac na skos to wyszczupli Ci buzke i wlosy zapusc przynajmneij do brody. moze odwazniejsza fryzura typu bombka? z jednej strony moze byc dluzej :) jak dobre ciecie to i ukladac nie trzeba. pozdro

Gość rybcia 27
poza tym na pewno dostajesz jakas kase od rodzicow.odloz sobie na oprawki.to nie jest samochod nie kosztuje niewiadomo ile!!ok 100-200zl tak samo zrob z ciuchami! u mnie w rodzinie tez wszyscy puszysci!!hehe!;)a ja najchudsza!!;)

nie znam sie, ale chyba doradzilabym autorce jakas dluzsza fryzurke z pazurkami, zeby buzie wyszczuplic, chyba grzywka na cale czolo nie jest najlepsza w jej przypadku, bo twarz robi sie jeszcze bardziej okragla

te verde nie zaprzeczam że jestem idealistą;) a jeśli par taki jest dużo ze przystojniak jest z bzrydula itp. to tylko dla tego że pzrystojniaka super laska wykiwała i mu z serca sieczkę zrobiła...

zresztą miłośc to bycie odpowiedzialnym za podjętą decyzję - do wszystkiego później mozna się przyzwyczaić

Gość frelka18
Sorry, ale co jest nie tak z ta rada? Nie ma co sie oszukiwac, dziewczyna jest otyla i dopoki nie schudnie, wiele z soba nie zrobi. Nie kupi nawet ladnych ciuchow, bo niby gdzie dostanie taki rozmiar? W Uli poken czy jakos tak , gdzie kazda szmata kosztuje 500zl?:O

te verde, wybacz, ale jeśli uważasz, że kobieta jest nikim bez mężczyzny, to chyba zapomniałaś, że mamy XXi wiek. tyle chciałam powiedzieć, może nie powinnam od razu lecieć w przezwiska, sorry. Niebieska, mówisz, że twoja nadwaga jest uwarunkowana genetycznie. Może powinnaś iśc do lekarza zamiast odchudzać się samej? Co do pieniędzy, których, jak mówisz, nie masz na ciuchy i nowe okulary, to rozumiem Cię, u mnie też się nie przelewa. Ale kupuję w lumpeksach naprawdę fajne ciuchy, bywało, że dorwałam piękną sukienkę za 5 złotych. Teraz w secondhandach często są fajne ciuchy z Wielkiej Brytanii, właśnie na puszyste osoby, często nowe, niezniszczone. Włosy zapuśc koniecznie, myślę, że jakbyś nosiła takie długie, dłuugie, od razu byłoby lepiej :) A co robisz w życiu? Studiujesz? Może dałoby radę dorwać jakąś pracę, choćby tymczasową?

Gość frelka18
W oprawki warto zainwestowac, bo dobrze dobrane dodaja uroku. I koniecznie zapusc wlosy!

Krycha, naprawde jestes w stanie wziac taki post na powaznie? Przeciez to byla oczywista ironia, chyba kazdy myslacy czlowiek sie tego domyslil?

żadne wypiękniej - tylko niech zwraca uwagę an swych kolegów i przyjacieli;)

Gość chlopaksamotny
Dobra juz sie chyba nie bede odzywal :/ Pewnie ze nie da sie schudnac przez 4 miesiace. Ale mozna krok po kroku probowac cos z tym zrobic, a dotego czasu sprobowac zamaskowac jakies swoje niedoskonalosci czy to ubraniem, czy kosmetykami, moze fryzura.

Gość rybcia 27
kochana autorko! 1.za sport nic nie placisz jak napislam wyzej... - 0zł 2.za fryzjera - ok.30-40zl 3.za ciuszki...hmmm...mozna to robic partiami ok30-70zl za szt,ale licz si e ztym ze schudniesz wiec lepiej odluz kase i kup hurtem. 4.oprawki ok 100-150 zl. 5 jakies kosmetyki to juz za wszystko nawet 20 zl na pocztek. 6.depilacja brwi 5zl u kosmetyczki,ale zainwestuj lepiej w pęstete 2,50 i sama sie naucz. teraz policz.

Coś autorka zamilkła. Hej koleżanko głowa do góry. :) Skąd jesteś? :classic_cool:

widzisz, frelka18, nawet chlopaksamotny lepiej potrafi doradzic niz Ty :P

brwi najpierw u kosmetyczki zrób, pozniej sama zachowuj kształt

dokladnie jak Ci tu radza - zadbaj o siebie wczesniej niewidzialas ze tak powiem swoich wad??

naprawde wam sie az tak rzucaja te brwi w oczy? prawda, idealne nie sa, ale jakies wybitnie paskudne chyba tez nie?

te verde, wzięłam to na poważnie, bo takie rzeczy ludzie tu na tym forum wypisują ( i jeszcze gorsze), mając to naprawdę na myśli. Litery są tylko literami, a ironia, to coś, co można raczej usłyszeć niż wyczytać, zwłaszcza, jak się nie wie, z kim się rozmawia. Ale cieszę się, że nie mówiłaś tego poważnie. Mój błąd ;)

Gość rybcia 27
i ten pomysl z ta praca na wakacje nie jest zly.to tez ci pomoze schudnac bo bedziesz zaiwaniac troszke,a nie siedziec w domu,w wolnym czasie rower,bieganie(ja np nie cierpie begania)znajdziesz cos dla siebie. i sobie zarobisz na swoje potrzeby.;) i znajdziesz ksiecia z bajki!;)

Gość frelka18
Sorry, ale da sie schudnac 20kg w 4 miesiace, szczegolnie jak ktos startuje z tak wysokiej wagi, Jestem na to dowodem, jak i wiele innych dziewczyn z forum dieta.pl. Jak ktos sie nigdy nie odchudzal, to radze sie nie wypowiadac. I nie mam tu namysli glodzenia sie, czy jakis wymyslnych diet cud.

Też bym olała te brwi, co wy od nich chcecie? Dajcie człowiekowi zostać choć trochę naturalnym, no!