Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery facett

ostatni raz calowalem sie z dziewczyna w pazdzierniku 2008 roku

Polecane posty

Gość szczery facett

przegralem zycie... jak nie znajde jakiejs latwje laseczki na fotce, to juz nie wiem gdzie szukac

Gość a l o n e 4 e v e r
kolego.. . ja mam prawie 21 lat i NIGDY podkreślam N I G D Y nawet nie trzymałem dziewczyny za ręke nie wspominając o całowaniu :o więc nie pierdol głupot że przegrales zycie 😠 miales dziewczyne i całowoales sie z nia wiec nie jest z Toba zle 😠

Gość trener grubasow
loool wszyscy przegraliscie zamiast sie wziasc za siebie wyjsc na miasto zmienic cos w zyciu podbijac do dziewczyn to zalicie sie po forach... jak sie nie calowaliscie nigdy jestescie zdesperowani to podbijajcie do malolatek np na imprezach jakis, takie co maja 16-17 lat nie trzeba bajerowac podchodzisz zagadujesz chwile bierzesz na parkiet i w sliniaka :) zadko ktora protestuje tylko trzeba miec odwage i byc pewnym tego co sie robi.. to taka rada dla tych naprawde zdesperowanych co nie wiedza jak smakuje dziewczyna i jaka jest w dotyku :P

Gość trener grubasow
ja przegralem zycie bo moge bzyknac sasiadke ale niechce mi sie z nia rozmawiac... i na sama mysl gadania odechciewa mi sie :P

Tyle bezpańskich psów wałesa sie po trawnikach. Masz tyle materiału do całowanioa/ Jestes chyba nienormalny !!!!!!!!

Gość nie widze bom ślepy
trener grubasow KONDOR to TY wariacie:D ?

Gość trener grubasow
nie nie ja jestem KsiadzProboszcz aka KsiadzKardynal :)

Gość Zbyszko
ostatni raz calowalem sie z Jagienka po bitwie pod Grunwaldem :( wtedy tez ostatni raz kisilem ogora - pamietam to jak dzis.. lato 1410 - ach.. i znowu musze wlozyc reke do bokserek..