Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karamba bamba

Czy zwrocic im uwage?

Polecane posty

Banalna sprawa, ale kurde mnie wkurza. Przyjechali do nas (do mnie i mojego faceta) znajomi - para, pozwiedzac miasto. I kurde denerwuje mnie, jak z nimi rozmiawiam, a ona nagle zaczyna oblizywac swojemu facetowi ucho, albo cos w tym stylu :-O Normalnie mnie na obrzydzenie bierze (od razu w glowie mam mysl: \"get a room\" :-O). Przy ludziach my nigdy nie robimy takich rzeczy, owszem, czasem jakis przelotny calus, trzymanie sie za rece, ale reszte trzymamy dla siebie. Po prostu jest to dla mnie niezbyt smaczne :-O. Czy powinnam im zwrocic uwage? (ona to moja najlepsza kumpela, ale od ponad 4 lat widujemy sie bardzo sporadycznie, bo przeprowadzilam sie za granice). Ciesze sie, ze sa razem, ze znalazla fajnego faceta, ale czuje sie po prostu niezrecznie, jak przy mnie - ba, dalej ze mna rozmawiajac - rozpoczynaja gre wstepna :-O Tym bardziej ze nie widzialysmy sie tyle czasu, i milo by bylo troche pogadac. Myslalam, zeby nastepnym razem powiedziec: \"to moze ja juz sobie pojde\" :-O

Gość marina69
z pewnością ma na coś innego ochotę niż zwiedzanie

no to po cholere jada taki kawal drogi by sie oblizywac u mnie na kanapie w salonie? maja u siebie w domu warunki na takie rzeczy. ja rozumiem, ze na poczatku zwiazku krew nie woda, ale litosci :-O Moim zdaniem to jest okazywanie braku szacunku do mnie. I chyba ona jest swiadoma, ze czuje sie niezrecznie.

Wiesz jest 105 sposobów reakcji bez może od razu ciotkowatego \"zwracania uwagi\". Od tego jest żart, przygadanie, może nawet złośliwość obrócona w dowcip itd, wiesz, lekko a jednak dosadnie.

szczerze - czuje sie skrepowana we wlasnym domu, najchetniej bym strzelila focha. moj facet mi juz zadeklarowal, ze idze do pubu z kolegami, bo nie ma ochoty uczestniczyc w "wieczorku przy herbacie" z nimi :-O moze zaproponujcie mi jakis tekst, by zrobilo im sie glupio, ale zeby sie nie obrazili.

POWIEDZ IM TAK: a znaczie to powiedzenie- że gość jest jak ryba - trzy dni i smierdzi. żartowałam. a następnym razem, zapytaj czy przypadkiem im nie przeszkadzasz.

Gość też czułabym się fatalnie
powiedz grzecznie i spokojnie : Przeszkadzam Wam? Bo wiecie czuję się trochę skrępowana tym, jak się zachowujecie... Ja kiedyś tez miałam taką sytuację i wkurzało mnie to na maxa i nie zachowałam się aż tak delikatnie, ale to mój dom, moja twierdza i nikomu nie pozwolę, abym we własnym domu czuła się źle i nie na miejscu :-O powiedziałam: Anka, jak macie ochote się kochac to proszę nie na moich oczach :-O :-D

dzieki za rady, wyprobuje dzis wieczorem strategie z \"nie przeszkadzam wam?\" a jak nie pomoze, to palne prosto z mostu: \"Anka, jak macie ochote się kochac to proszę nie na moich oczach\" Albo moze zartem? \"Wy ze mna rozmawiacie, czy sie bzykacie, bo czuje sie zdezorientowana?\" :-D Jestem strasznie rozczarowana, bo liczylam, ze spokojnie sobie pogadamy, tyle sie nie widzialysmy, a ona ma mnie w dupie i tylko faceta oblizuje :-O