Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jakas agata

kopenhaska - kilka pytan dla doswiadczonych

Polecane posty

Gość taka jakas agata

postanowilam przejsc na diete kopenhaska, mam kilka pytań: 1) czy moge pic rozpuszczlną kawę 2)czy moge pic czerwona herbate 3) czy to koniecznie musi byc befsztyk czy moge jesc kurczaka ?? $) jak przyrzadzic befsztyk jezeli juz musi byc 5) czy witaminy ktore mam zazywac to czy moge byc a+e czy jakis zestaw witamin Z gory dzieki za wszysatkie odp, pozdrawiam

Gość a ty jak
witaminy sztuczne te w pastylach lub musujące tucza!!!!

Gość ja piłam kawe
rozpuszczalną, czerwona i zieoloną herbate i jadłam kurczaka właśnie ;) i schudłam normalnie, co do witamin to nie wiem w ogóle o co chodzi, jakies trzeba łykać na kopenhaskiej??

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiib
juz sam fakt ze chcesz isc na te diete swiadczy o twojej totalnej glupocie glupia glupia pizda

Gość taka jakas agata
do ja piłam kawe a ile schudłas?? ja wlasnie zamierzam startowac jakos w tym tygodniu a do iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiib nie wchodz na temat jak nie masz nic do powiedzenia!!

Gość ja piłam kawe
nie pamietam dokładnie, jakieś 6 kilo, ale ja nie miałam dużo do zgubienia bo przy 162 ważyłam ok 55 wtedy, jak się jest grubszym to chudnie się więcej, dla mnie to było ok, tylko oczywiście wszystko szybko wróciło, bo potem nie przestrzegałam żadnych diet :P

Gość od kociaka
Witaj ! Ja pilam kawe rozpuszczalna, bez mleka i z cukrem jak bylo napisane, pilam czerwona i zielona herbate, pilam rowniez pepsi light, bo mialam egazminy. Jadlam tylko kurczaka, nigdy beefsztyka. Wiem ze bedziesz sie wahac, postaraj sie jednak nie zmieniac duzo, bo nie ma sensu. Ja stosowalam diete 3 razy w zyciu, nigdy nie mialam jojo, poniewaz diete traktowalam jako wstep do diety. Schudlam 13 kg dzieki kopenhaskiej i prowadzeniu zdrowego trybu zycia. Waze obecnie 54 kg i utrzymuje wage od 3 lat. Pozdrawiam i zycze wytrwalosci !

Gość taka jakas agata
dzieki za wsparcie :) w takim razie startuje od wtorku z kurczakiem, jutro ide na zakupy. ja przy 168 cm waze 63 kg, chcialabym choc 59 wazyc to moj cel. Diete traktuje jako wstep do 1000 kcal ewentualnie nielaczonej jeszcze sie waham!! Pozdrawiam równiez

Gość xxxxnelia
ja od jutra stosuje ta dietke :) mamy podobne wymiary, fajnie by bylo jak bys moze do mnie na gg napisala moze sie zgadamy :) ja waze 61 kilo przy wzroscie 170, chce schudnac 4 kilo :)

Gość xxxxnelia
moje gg 3119036

teoretycznie befsztyk jest zalecany ze wzgledu na dużą ilość naturalnej l-karnityny, ale zawsze możesz suplementować. :)

Gość taka jakas agata
xxxxnelia ja musze zaczac od jutra bo nie mam jedzonka kupionego, ale dzis wlasnie po nie ide :) najgorsze beda chyba sniadania :) sama kawa ehhhh a co do gg to ja nie jestem caly czas na necie tylko chwilami, wiec sorrki ale musimy tak sobie gadac :)

Gość ja piłam kawe
Ja Wam powiem kochane, że ta dieta jest naprawdę dla zdesperowanych, jak trzeba na gwałt schudnąć ;) lepsze są diety 1000-1200 kcal i ćwiczenia, sylwetka się wtedy ładnie kształtuje, po kopenhaskiej robią się rozstępy, skóra jest taka szara i niesprężysta, ja więcej na tę diete nie przejdę na pewno. Poza tym bardzo źle się na niej czułam, mdlałam prawie z głodu, teraz jem 1000 kcal i ćwiczę codziennie i jest super :)

Gość MartaMartaMarta
witam laseczki!! a ja jestem 4 dzien na diecie wczoraj bylo ciezko ale dalam rade. Befsztyk zastepuje kurczakiem brokułów też jeszcze nie jadlam bo nie mailam na nie ochoty. Popijam czerwona herbatke na noc. Poza tym dzis zamierzam isc na saune i jak dam rade to moze jakies cwieczenia rano od jutra ( bardzo bym chciala) ;) smaruje sie tez kremikami antycelulitowymi z ziaji i sorayi. Zaczelam w pt z waga 89,7 dzis rano mial 85.8 troszke niewiarygodne to mi sie wydaje i licze sie z tym ze teraz taka waga moze zatrzymac sie na kilka dni. tak czy owak nie poddam sie!!;) no a po tej 13 dniowce przechodze od razu na south beach - mam nadzieje ze ta dieta bedzie juz moim sposobem na odzywianie...;) moj cel to 65 ;) I mam takie pytanko...;) robila sobie ktoras peeling z kawy?? taki domowym sposobem??

Gość taka jakas agata
no to startuje od jutra :) zakupilam przeszło kg kurczaka, brokuły i sałata lodowa. Mam pytanie jak przyrzadzacie kurczaka?I ile tego kurczaka na raz mam sobie przyrzadzic? A brokuły ile gotujecie??

Gość halszkaa
witam ;) mi właśnie mija 1 dzień na diecie. szczerze nie jest źle, w sumie mam dobre nastawienie co do diety. zaczynam od wagi 76,9 wiec zobaczymy jak będzie dalej. moim celem jest zobaczenie 6 z przodu ;) hm. jeśli chodzi o peeling kawowy to polecam. jest rewelacyjny, skóra po nim wyśmienita ;) ja kurczaka przyrządzam tak: wkładam np pierś z kurczaka do foli aluminiowej posypaną przyprawami ( pieprz, ostra papryka zioła prowansalskie) zawijam i piekę w piekarniku około 40 min! pycha bez tłuszczu i bez soli ;) a brokuły gotuje 7 min, tak aby były że tak powiem na pół surowe ;)

Gość taka jakas agata
no to zaczynamy :) waga startowa 63,3 (jestem przed okresem i czuje sie jak balon) brokuły gotowałam wiecej niz 7 minut ale mi sie lekko rozgotowały ale smaczne sa bo wczoraj próbowałam. Pocieszam sie tylko tym ze to 13 dni!! A czz ktos nie schud na tej diecie?

Gość jakas taka agata
było dzis ciezko ale dalam rade :) jeszcze tylko 12 dni mam nadzieje ze zleci kiedy moge sie zwazyc? poczekac do czwartku?? chynba tak zrobie bo nie bede sie wazyla codziennie.

Gość taka jakas agata
zwazylam sie i jest 61,9 :) nie pamietam kiedy taka wage widzialam :) 1,5 kg mniej :) oby tak dalej :)