Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ignacyxx

Hemoroidy a seks

Polecane posty

Gość Ignacyxx

Mam pytanie, czy można uprawiać z żoną seks analny (doodbytniczy), gdy ta ma żylaki odbytu (tzw. hemoroidy)?

To stanowczo zły pomysł. Po pierwszej będzie ją bolało, a po drugiej te żylaki mogą zacząć pękać.

Gość Ignacyxx
Nawet nie próbuję, ale z pewnością byłoby ciaśniej niż w tradycyjnym otworze.

Cóż, hemoroidy można wyleczyć i wtedy spróbować analna.

Gość Igacyxx
Czy da sie je wyleczyć popularnymi czopkami z apteki bez recepty, czy raczej bez chirurga się nie obejdzie?

Gość Igancyxx
Ostatnio odważyłem się possać żonie taki zwisający hemoroid i miała mega orgazm.Mówiła później że to lepsze niż stymulacja łechtaczki i punktu G jednocześnie.Więc może niech ich nie usuwa?

Witam mój mąż ostatnio nabrał chęci na spróbowanie sexu analnego, ja mam z tym duzy problem bo wcale mi sie to nie podoba tym bardziej ze mam hemoroidy które normalnie bardzo bola, on tego nie rozumie i ciągle próbóje,mimo tego że mi to sprawia potworny ból. Robimy to bez nawilżenia, i Zwykle kiedy nie wyjdzie to się obraża i mówi że żadnego sexu nie bedzie, mi jest bardzo przykro bo nie moge go zadowolić, ale jak mam robić coś wbrew sobie? pomocy

Gość a ja myśle
alexis to mu o tym powiedz :( Zresztą z tego co wiem wystające hemoroidy lekarze nakazują chować za zwieracz wiec sekx analny mógłby byc pomocny w ich uleczeniu :) Trzeba to tylko robic ostrożnie z nawilżeniem i bedzie cool