Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isiaaaaaaa23

Fryzjerka okropnie mnien obcieła! załamałam się!!!! doradzcie cos bo......

Polecane posty

Gość Isiaaaaaaa23

moje włosy są beznadziejnie "pocięte!" dosłownie takie strzępy napuszone - szczotka na głowie :( nic nie pomaga. Co mam robic przez ten rok dopuki one nie odrosną!?

Gość Isiaaaaaaa23
teraz juz nie ma co wklejac fotki bo je wyprostowalam.. ale załamana jestem bo nie moge ich przecież 2x w tygodniu prostowac: :( bede miala zniszczoną słome na głowie! :(

Gość vbcghncgjnf
2 razy w tygodniu i słoma na głowie ? :O słomę to ty chyba masz W głowie :O nic ci się nie stanie panikaro

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dokladnie!nic ci nie bedzie

Gość Karmel w lizaku
jeśli chcesz podam Ci maila wyślesz foto i powiem Ci co masz z nimi zrobić jestem fryzjerką. ;)

2x w tyg i siano? ja prostuje codzienne od 3 lat i mam siano ale to inna sprawa :D

DEDYKOWANY PRZEZ RADĘ EUROPY Jakbyś wpadł w moje rączki, to cały byś się z nich nie wydostał :) Ale mnie wkurwiasz :D

Ja prosruje codziennie i aż tak źle nie jest z moimi włosami. Jak się używa dobrych odżywek i kosmetyków termoochronnych to jest w porzadku

Gość Isiaaaaaaa23
Karmel w lizaku podaj jeśli mozesz:) palec a jakich kosmetykow uzywasz????

Gość Isiaaaaaaa23
?????????

Ja też prostuje codzienni i szczerze mówiąc znam wiele kobiet których włosy nie widziały prostownicy a wyglądają dużo gorzej od tego co aktualnie ja mam na głowie. Dobre kosmetyki to podstawa, a i jeszcze dobra prostownica...

Gość karmel w lizaku
katitar@o2.pl

Gość Isiaaaaaaa23
karmel bardzo dziękuję za meila:) odezwę się jutro - prześle fotke jak moje wlosy wyglądają dzień po prostowaniu ;/ ich ukladanie strasznie meczy.. liczę że do czwartku-piątku będę miala z nimi spokuj . jak mialam dlugie wlosy mylam co 2 dni, teraz nie mam do nich nerwów i myje 1-2 razy w tygodniu .. i ile sie nie przetłuszczą.

Gość Wiwanna
Ja też mam fryzurę do której muszę prostować włosy, ale to mój wybór, taką chciałam, bo nie lubię siebie w kręconych, a tak to się trochę pomęczę przy prostowaniu i mam ekstra fryzurkę. Natomiast bez prostowania kopka waty cukrowej na glowie. Masakra. Prostowanie nie sprawia mi trudności, używam fajnego spreju do włosów z welli taki 2 fazowy. Po nim włosy są śliskie i łatwo się poddają prostowaniu.