Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość superstudente86

osobowosc dziewczyn samotnych i zajetych a ich atrakcyjnosc w oczach faceta

Polecane posty

Gość superstudente86

studiuje, mam duzo kolezanek, ale nie mam dziewczyny. i jak tak sobie z nimi rozmawiam, to dochodze do wniosku, ze czesc z nich est dziwna - trudno sie rozmawia, a z innymi wrecz przeciwnie, mozna rozmawiac godzinami, zartowac, sa pewne siebie itd. te dziwne dziewczyny najczesciej sa same, a te z ktorymi lubie gadac /zreszta nie tylko ja, bo i inni moi koledzy/ sa wszystkie zajete. co do wygladu, to nie ma nic do rzeczy, bo nawet te malo atrakcyjne ale sympatyczne sa uwielbiane i tak sie zastanawiam, czy one sa same dlatego ze sa dziwne, czy dziwne dlatego ze same?

Gość czajkaczka
Chyba raczej przez swoja 'dziwnosc " sa samotne... a jaka powinna byc dziewczyna zeby dziwna nie wydawala sie w oczach facetow? hmm.ciekawajestem, jak dokladnie roznia sie rozmowy z "fajnymi " dziewczynami.:)

Gość ona.jedna
hmmmmmmm a ja jestem dosc atrakcyjna, rozgadana , jezyk mi sie nie zamyka, towarzystwo mnie bardzo lubi, moje ... smieszne akcje opowiadane sa dosc czesto :) i dlatego jest wesoło a mimo tego i tak jestem sama...:(

Gość superstudente86
po prostu normalna, koleżeńska :) ja sam nie jestem zbyt smiały, ale potrafię rozmawiać z pewnymi siebie dziewczynami, zawsze sa tematy do rozmow. i mozna pogadac z taka o wszystkim, pozartowac, posmiac sie. z dziwna dziewczyna to sie po prostu rozmowa nie klei, ona nigdy sama tematu nie zarzuci, jak juz cos to dpowiada na pytania, sama o nic nie pyta, sama nie zazartuje ,nie okazuje zainteresowania rozmowca itd.

Gość supergirl_84
A ja jestem sympatyczna, fajna, wygadana, ale milkne jak na horyzoncie pojawia sie fajny facet:/ nie moge byc soba w takim momencie:(

Gość superstudente86
o wlasnie: BYC SOBĄ - to chyba jest klucz ;) jestem pewnien,ze niektore niesmiale dziewczyny sa bardzo sympatyczne, tylko muszą dać się poznać, dać szansę na poznanie siebie

Gość smerfffeteczka
ja to nie umie rozmawiac z przystojnymi kolesiami odrazu zapominam języka w gębie :P hehe

wiesz superstudente - ty też podobno jestesnieśmiały - więc też pewnie tym dziwnym dziewczynom dziwnie się z tobą rozmawia i myślą że jestes dziwny - wymagasz od nich żeby narzucały temat - ty go narzuć - jest jeszcze taka opcja że jak ładna "dziwna" dziewczyna nie narzuca tematu i ogólnie nie gada z tobą tak jak ty tego oczekujesz to zwyczajnie może uważa że jestes za mało atrakcyjny aby sie wysilać dla ciebie

ja tak mam np. że jak koleś mi się nie podoba to sobie myślę jak zagaduje mnie"spadaj koleś" i ogólnie odpowiadam półsłówkami byle by się odwalił i sobie poszedł :D:D i wisi mi to , że on sobie pomyśli że jestem dziwna

ja mogę gadać godzinami, jak mi się chce:) a jak mi się nie chce to nie pisne ani słówka