Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rammmer

Co mam zrobic z ta dziewczyna?

Polecane posty

Gość Rammmer

Bardzo mi sie podoba, jednak ma chlopaka. Studiujemy razem, nie wiem jak sie za nia zabrac. Zawsze sie usmiecha i zagadauje, co zrobic?

Gość nie myl pojec
jak ma faceta to sobie daruj

Gość maine stacjen ist kaputt
zostaw ja w spokoju :P

Gość ja biorę
chłopaka zawsze można zmienić Ja mam chłopaka a podoba mi się inny też ze studiów

Gość ja biorę
Rammer a może my razem studiujemy hi hi :)

Gość Rammmer
Az w takie przypadki nie wierze

Gość ja biorę
no ja też nie :) Zaproś na kawkę, jak się nie da zaprosić to znaczy że za bardzo ją nie interesujesz Chociaż ja za pierwszym razem odmówiłam :(

Gość ja biorę
tylko działaj szybko żeby nie było za późno tak jak u mnie :(

Gość MMMIIIAAA
jak by mi sie facet podobał to bym sie nie przejeła ze ma dziewczynę...jak ktos napisał, chłopaka zawsze mozna zmienic :)) przecież twoje szczescie jest dla ciebie wazniejsze niż tego jej faceta??? wiec działaj: zapros na kawke 2 razy , bo jak napisała :ja biore: za pierwszym razem niechcący odmówiła :)

mmiiaa ma rację - chłopak to nie mąż - zawsze można go zmienić - nigdzie nie jest powiedziane , że pierwszy facet ma być ostatnim na całe życie - po ewentualnym ślubie to juz gorsza sprawa bo zobowiązania itd. , ale w sumie to i męża można zmienić - może to właśnie ty jesteś miłością jej życia - próbuj - nie bądź nachalny , ale spróbuj - powodzenia

Gość guarnere
z tym że przyjęcie zaproszenia na kawę przez zajętą dziewczynę nie zawsze równe jest jej zamiarom zmiany faceta :o ja raz przyjęłam przez uprzejmość, po prostu miałam wolną chwilę, nosiłam się z zamiarem pójścia na kawę, a koleś wyskoczył z zaproszeniem i chęcią pogadania to się zgodziłam. było fajnie do czasu, bo potem ciągle mnie nachodził i pierdolił głupoty o jego wielkiej miłości. spróbować można, ale nie radzę się narzucać. jak raz da ci do zrozumienia, że kocha faceta to idź w cholerę, bo nie ma nic gorszego niż mało domyślny idiota :o

Gość ja biorę
Rammmer napisz coś więcej. Czy myślisz że ona by się z Tobą umówiła? Skoro zagaduje to może masz szanse.

Gość Rammmer
Sadze, ze sie umowi. Niedawno obiecala mi piwo

Gość Lenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ale jest na pewno dużo dziewczyn, które są z chłopakiem bo są... a może chciałyby innego... Widać to nawet po tematach na tym forum :P Więc się nie zastanawiaj :) Może akurat ona jest jedną z nich :)

Gość bradshaw
gdyby każdy wychodził z takiego założenie jak wy, to dzisiaj nie byłoby małżeństw :o

Gość Myślę że jak by
nie była zainteresowana to by go nie zagadywała i nie uśmiechała się. Możesz ją zaprosić na kawę (dwa razy , jakby za pierwszym odmówiła). Jeśli odmówi ,czyli, że nie interesujesz jej az tak bardzo. Z drugiej strony szkoda chłopaka, ale mało razy się zdarza jak to własnie chłopak zrywa z dziewczyną po poznał nową. MY nie wiemy co jest w ich związku. I jeszcze jedno , nie zauważyliście ze jakby autorem tematu była kobieta to zaraz poleciały by epitety : "K***WA , SZMA**A " itp.

Gość Chinska porcelana
Gosciem sie nie przejmuj - jesli z nim zerwie, znaczy, ze byla z niego sierota

Gość miałam tak samo
próbuj ;) mój chłopak zdecydował się na ruch dopiero po dwóch latach wspólnego studiowania, bo byłam z kimś innym.. a tak naprawdę po nocach śniłam o nim.. a myślałam, że w ogóle nie jest mną zainteresowany, bo nic nie robił w kierunku poderwania mnie ;)

Gość Kaligulka
Nie poddawaj sie, ale nie badz tez nachalny

Gość zachował się jak drwal
pobij ją i umów się z jej chłopakiem :classic_cool:

Gość Xoboxer
Ciezka sytuacja. Kobiety szukajace chlopakow powinny nosic jakis kolor stroju - wtedy byloby latwiej