Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauje53lat....

zaluje ze urodzilam dziecko

Polecane posty

Kobitka rzuca teksty jak słynna Jania wzór do naśladowania. To cholerna prowokacja, nic innego ;) A jeżeli to nie prowokacja, to 1. radzę tej kobiecie wizytę u psychiatry, bo to jakieś zaburzenie 2. szkoda mi córki i męża tej babki - stara zgorzkniała baba....

Gość mama bliźniaków
durna prowokacja widać nudzącej się kobiety.................nie dajcie się wciągnąć. Autorko Proponuję horrory pisać -widać potrafisz wciągnąć i to na maxa:)

Gość wiesz co babo wredna jedna
wez dobry rozbieg i walnił głową w mur :O Albo cie to otrzeżwi i cos bedziesz miała jeszcze w tym życiu albo uwolnisz wszystkich od swej nędznej osoby...mam na myśli meża i córke ... Ja gdybym miała taką matuś to wiałabym od niej na drugi koniec globu ... A dziewczyna zwyczajnie potrzebowała wsparcia rodzicielskiego i w partnerze poszukiwała ojca ...to klasyczny przykład nieszczęsliwej w dzieciństwie kobiety .A ty śmiesz twierdzic ,ze biłas ja i trzymałas krótko ...ale momentami sie zaczełas gubic w "zeznaniach"...:O więc wnioskuje ze twoje dzieciństwo musiało również być koszmarne -dlatego sama nie potrafiłas stworzyc ciepłego domu -czytaj relacje z mężem i córka!!! Nie żyjemy w sredniowieczu mogłas zwrócić sie po pomoc do psychologów Ale to pewnie byłaby dla ciebie wieelka ujma :O :O Obejrzyj sie za siebie ....co narobiłas ?! Zniszczyłas życie swoim bliskim i jeszcze szukasz poparcia????!!!!!!!!!!!!! Ratuj teraz tylko siebie bo wszystko inne juz legło w gruzach !

Gość dziwna sprawa
kobieto albo jestes psychiczna,albo tak bardzo glupia!!! To ze tobie w zyciu nie wyszlo to nie znaczy ze kazdemu!!! Jak mozesz nazywac kobiety ktore maja 3 dzieci-cytuje "zauje53lat.... jestem normalna,to nienormalne są te kobiety co mają po 3 dzieci i jeszcze sie cieszą ze mogą miec tyle dzieci........ glupie idiotki " Nie dziwie sie ze nie masz kontaktu z corka i mezem,bo kto by chcial miec taka zone i matke!!! Jak mozna dziecku powiedziec ze sie zaluje ze sie je urodzilo!!! Dla ciebie jest jeden ratunek PSYCHIATRA!!!

Gość SanSan
jestem w wieku Twojej corki, jakby mi mama takie cos powiedziala to tez nie mialabym z nia dobrego kontaktu juz :-/ nie dziwie sie ze maz tez nie kryje urazy do Ciebie skoro zalujesz ze go masz i pokazujesz to codzinnie... wg mnie tu pomoze tylko dobry lekarz, nie mozesz krzywdzic najblizszych ci osob ps mam 2 dzieci, ale chcemy miec 3 :) jak sie kocha to mozna wszystko :)

Gość DuoMama
nie wierzę , że to prawda. Moim zdaniem prowokacja. Jeśli jednak jest inaczej to szczerze współczuję twojej córce i mężowi. Matka która mówi córce że jest kurwą sama nią musi być. Nie masz szacunku ani do córki ani do męża więc pewnie nikogo nie szanujesz. Jesteś żałosna i piszę to z pełnym przekonaniem. To twoja córka powinna żałować, że miała takiego pecha, że się urodziła w takiej patologii. Szczerze jej współczuję. A ty powinnaś zostać na "starość" sama i nie z własnego wyboru tylko z wyboru twojej rodziny. Zakładam, że się nie zmienisz więc pewnie zasilisz grono samotnych starszych ludzi. I tego ci życzę bo nie jesteś warta szacunku i miłości.

Gość Na miejscu twojego meża
otworzyłabym szeroko drzwi ,spakowała twoje łachy do wora na smieci i zapodała ci takiego kopa,ze leciałabyś tydzień😡 Mam nadzieje ,ze skończysz jako zgorzkniała starucha ,szmotna i zapomniana gdzieś w jakimś obskurnym domu starców o podejrzanej reputacji...brak słów ...urodzic dziecko i potem karac je przez całe życie za to że jest na tym świecie!!! Większej krzywdy już nie mogłaś jej zrobić

Gość pocahontas8k
co za jełop z tej baby

Gość dddddddddhhh
kretynka!