zimny-maj 0 Napisano Maj 10, 2009 Ja i mój chłopak chcieliśmy dziś przeżyć swój pierwszy raz...wszystko było ok dopóki mój chłopak nie założył gumki...członek w niej normalnie opadał :( zużyliśmy 2 prezerwatywy i nic...nadal opadał w końcu stwierdziliśmy, że zrobimy to bez... ale wtedy jego członek nie chciał \"we mnie wejść\" -wszedł sam czubeczek i dalej nie chciał wejśc. próbowaliśmy 4 razy i nic -przy wchodzeniu głębiej strasznie mnie bolało moje pytanie brzmi: czy mogę być w ciąży? to mój 18-19 dzień cyklu -cykle mam nieregularne... pomóżcie błagam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka już jestem 0 Napisano Maj 10, 2009 Na pewno nie jesteś w ciąży, czasem tak się zdarza podczas pierwszego razu, byłaś zbyt spięta i to dlatego, Twój chłopak też się pewnie zestresował i dlatego tak się stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zimny-maj 0 Napisano Maj 10, 2009 Karolinka, jesteś pewna ? błony dziewiczej nie mam-więc coś tam się mogło dostać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka już jestem 0 Napisano Maj 10, 2009 Skoro to był Twój pierwszy raz to jest niemożliwe że nie masz błony . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka już jestem 0 Napisano Maj 10, 2009 A ile ty masz lat? Piszesz że do stosunku nie doszło więc w ciąży na pewno nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zimny-maj 0 Napisano Maj 10, 2009 18 lat wszedł sam czubeczek... a ten...a błony nie mam bo palcem mi przebił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka już jestem 0 Napisano Maj 10, 2009 Jeżeli do stosunku nie doszło, ani do wytrysku to nie zaszłaś w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zimny-maj 0 Napisano Maj 10, 2009 a co z tą wydzieliną przed wytryskiem? tam ponoć też są plemniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zimny-maj 0 Napisano Maj 10, 2009 czy szanse ze jestem w ciazy sa duze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emisia0111 0 Napisano Maj 10, 2009 Dziweczyno opanuj sie nie masz o co sie martwic robisz tylko niepotrzebne hałas i zamęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zimny-maj 0 Napisano Maj 10, 2009 oby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Maj 10, 2009 jeżeli to nie prowokacja dziecko odłóż na pewien czas gumki i "seksy" zajmij się edukacją :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Maj 10, 2009 sorki przeczytałam założyliśmy zamiast zużyliśmy :p to zmienia troche postać rzeczy ale i tak nie masz o co się martwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zimny-maj 0 Napisano Maj 10, 2009 dzieki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach