Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 K a r o l e k

Kobiety są jednak okropne. Naciełem się na żonie okropnie.

Polecane posty

Gość 27 K a r o l e k

Od 2 lata jesteśmy małżeństwem. Miałem przed nią wiele fajnych i porządnych kobiet. Były naprawdę miłe, odpowiedzialne, potrafiły zadbać o dom i o mnie. Ale ja strasznie głupi się okazałem. Olałem je wszystkie i wybrałem bardzo urodziwą kobietkę. Wspaniałe nogi, biust i sylwetka boska. Ożeniliśmy się, byłem przez kilka tygodni w siódmym niebie, że mam taką piękną żonę. Życie jednak pokazało rogi. Ona zaczęła mnie denerwować. Jest leniwa, gotować nie umie, nie pracuje i nic jej się wiecznie nie chce. Przypali wodę na herbatę, mnie ma gdzieś, cały czas ogląda tv i nie sprząta w domu, nie pierze i nie robi praktycznie nic. Do tego okazało się że jest dziwką która nawet wierności mężowi nie potrafi dochować. Przejechałem się. Nie wiem co mam zrobić, ale ona to najgorsza rzecz co mnie w życiu spotkała. Wcielona diablica, zaślepiła mnie swoją urodą. Strasznie żałuję że tak się pośpieszyłem. Ostrzegam was przed takimi kobietami. Bądźcie ostrożni. Nie dajcie się takiej p***** was omamić.

Gość uniewaznij slub
albo sie rozwiedz z orzeczeniem jej winy, bo cie zdradzila a nie bedziesz zale na kafe wylewal

Gość no to lepsza brzydsza a bardzi
ej ogarnieta?

Gość maine stacjen ist kaputt...
karolek, a ty co, idealem jestes??

Gość 27 K a r o l e k
dlaczego ładne kobiety takie sa:o

następny, co poleciał na dupę, zamiast na głowę i dobrze Ci tak swoją drogą, takie byki walisz, człowieku, że aż żal

znam podobna sytuacje, tylko ze oni nie sa jeszcze malzenstwem. kobieta zgrabna, dosc ladna, a nie robi NIC, wyksztalcenie ledwo gimnazjalne, na zadna wieczorowke nie chce isc a jej ambicja jest siedzenie w domu. zal mi jej faceta, ktory na szczescie chyba zaczyna wszystko widziec. na szczescie przeciez nie wszystkie piekne kobiety takie sa, choc jest ich duzo. panowie nie dajcie sie zaslepic :P moze najpierw separacja, wystraszy sie i zacznie cos robic? albo uciekaj od niej gdzie pieprz rosnie...

...i to właśnie jest problem facetów...patrzą tylko na wygląd zewnętrzny, a co wewnątrz siedzi to już nie widzą, bo im cycki i nogi panienki zasłaniają...a później beczą\"co mam zrobic...\". Teraz trzeba wypić piwo, które się nawarzyło...

Gość wituś-sprytuś
widziały gały co brały

Gość olalalalalalala

Gość 27 K a r o l e k
Zjeżdżam na ręcznym przy reprodukcjach obrazów Artura Grottgera :classic_cool:

Gość o ja też tak chce żyć
jestem ładna i uważam ze powinnam znaleźć bogatego męża, studia skończę ale pracować nie chce. Będę właśnie siedziała sobie w domku i cały czas odpoczywała ewentualnie latała na zakupy:P

Gość stu234
Witam Będzie mi miło, i proszę o poparcie i głosik na mój blog ( poród i prawa Rodzącej na sali porodowej ) http://bobbyy.pl/blog.php?id=195

Gość prawdziwy mennn
Rzeczą oczywistą jest i to prawda znana od wieków że kobieta w domu ma obowiązek prać gotować sprzątać być dobra dla męża (spełniać jego zachcianki) być zawsze uśmiechnięta dziękować mężowi że może mu służyć ITP ITD 🖐️

Gość wituś-sprytuś
i się bzykać

Gość gosiag876
jiak ci sie chciało księżniczki to teraz masz trzeba bylo mierzyć niżej urodą mozna sie sparzyć a po drugie jednak z pięknej miski sie nie najadłeś