Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana_25

Zdrada

Polecane posty

Gość pytanie czemu o tym mówi
a nie zastanawia Cię bardziej czemu nagle po 3 latach związku wyrywa sie z takimi wynurzeniami ? sam fakt że brzydko wyraża sie o byłej dałby mi do myślenia wygląda na to że chce Cię do siebie zniechęcić, może szuka odwrotu, chce byś to Ty zerwała z nim ? może ma jakąś inną na oku i szuka pretekstu do zerwania, najlepiej jeśli Ty to zrobisz oburzona jego wynurzeniami ? no bo jaki cel sobie przyjął zwierzając się ? chciał uspokoić swoje sumienie czy uświadomić Cię z jakim facetem jesteś ?

Gość maine stacjen ist kaputt...
i tak dobra ta byla mial, ze tylko prezentow chciala, a kasy, bonow na zakupy w butikach i samochodu juz nie 🖐️

Jesteście razem 3 lata, wychodzi na to że to trwały i udany związek...i nagle koleś wyskakuje z taką rewelacją na swój temat ? Nie wiem, moze boi się że sama sie kiedyś tego dowiesz więc mówi sam pierwszy.... No ale skoro jesteście razem tyle czasu to już dawno mogło sie wydać.... Mogę zrozumieć że z tamtą dziewczyną łączył go wyłącznie seks i swoisty związek...no ok, ale przecież nie musiał wyjawiać Tobie istoty ani szczegółów tego związku, tym bardziej nie musiał poniżać tej kobiety nawywając ją dziwką...mógł zostawić tą sprawę w przeszłości i po prostu do niej nie wracać... nie rozumiem kolesia, twierdzi że tamten związek to był układ typu seks-prezenty, to czemu mimo to szukał wrażeń u innych kobiet i zdradzał ? koleś w ogóle nie szanuje kobiet i traktuje je przedmiotowo

Gość zwariowana_25
Zdadza sie dziwne to jest, ze skoro sypiał z nia czesto i była dobra to poszedł do łózka z inną... Nie wiem czemu po 3 latach wzieło go na takie wyznania, ale pewne jest to, ze zdanie o nim zmieniłam i bede bardziej sie przygladała jego zachowaniu. Zapewnia mnie o miłosci a jak by tak było to nidgy by mi o tym nie powiedział z obawy zebym nie straciła do niego szacunku

więc pewnei jest tak jak myślę, chce zakończyć związek i ta rewelacja miałą stać się gwoździem do trumny.... jakby ktoś powiedział tylko po kiego chooja opowiadał Ci takie szczegóły ? mógł po prostu powiedzieć że odchodzi bo już Cię nei kocha.... wg mnei to jakaś psychologiczn agierka byś poczuła się podle że byłaś 3 lata z kolesiem który nei szanuje kobiet i traktuje je jak towar który mozńa kupić

niektórzy faceci mają na tyle zrytą psychikę że by poczuć się lepiej sami muszą zgnoić partnerkę...nie obchodzi ich to że tak potraktowana kobieta nie ma potem zaufania do facetów i do końca życia uczy się naprawiania takich moralnych szkód sorki ale tak to widzę, jesteś z facetem tyle czasu a on nagle wyskakuje z takim tekściorem....gdyby liczył się z Twoimi uczuciami nie mówiłby że źle traktował jakąś kobietę, nie szanował jej bo nie warta była szacunku owszem, mógłby tamten okres życia uznać za niehlubny w swoim życiu, potępiać ten związek i tę kobietę ale niekoniecznie musiałby o nim opowoiadać w ten sposób mnie takie opowieści przypominają opowieści kolesi którzy bywają u prostytutek, kręcą się tym tematem a najbardziej samym faktem jak bardzo gardzą kobietami z którymi uprawiają seks za kasę....