Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana_25

Zdrada

Polecane posty

Gość zwariowana_25

Wczoraj dowiedziałam się, ze mój facet zdradził kiedys swoja byłą... Zawsze myslałam, ze on nie byłby do tego zdolny :( Nie bylismy wtedy razem, nawet sie nie znalismy, ale na samą mysl robi mi sie niedobrze. Tłumaczył tym, ze traktował ja jak kur** bo go wykorzystywała i nic dla niego nie znaczyła. Mnie podobno kocha i nigdy nie mógłby czegos takiego zrobic. Co o tym myslicie?

Gość trallllalalala
Zdrade to moze jeszcze idzie przezyc, w zyciu nie chcialabym byc z facetem, ktory otwarcie mowi mi, ze jakakolwiek kobiete traktowal jak k***, po co z nia byl w takim razie. Na wartosciowego faceta to to nie wyglada.

Gość wituś-sprytuś
skąd o tym wiesz

Gość już za same jego słowa
jego stosunek do innych kobiet dałabym sobie z nim spokój.:O

Gość za jakiś czas pewnie
to samo powie o tobie, miej do siebie szacunek i powiedz mu "do widzenia".

Gość zwariowana_25
Ona podobno go wykorzystywała i bardziej łaczył ich jakis chory układ anizeli związek, ale pomimo wszystko :( Sypiał z nią a potem cos jej kupował w prezencie za dobry seks. Od znajomych słyszałam, ze po ulicy chodził z nia za raczke a jednak w tym czasie poszedł do łózka z inna... Nie wiem jak w tej sytuacji sie w ogole zachowac

Gość ciekawe czy..
bycie z kur... go satysfakcjonowało ;/ jesteś pewna że za niedługo tak nie powie o Tobie? Raczej tym bym się bardziej przejmowała niż tym że zdradził swoją byłą...

Gość zwariowana_25
On mi się do tego przyznał po 3 latach związku. Powiedział, ze jej nie kochał a łaczył ich tylko seks. Nie rozumiem po co w takim razie przed wszystkimi udawali zakochana parę.

Gość maine stacjen ist kaputt...
faceci niestety tak maja, ze zdradzaja :P

Gość i ty chcesz być z kimś takim
czyli robił za kogoś w rodzaju sponsora? chyba stać cię na bardziej wartościowego faceta. daj sobie spokój.

Gość trallllalalala
"Powiedział, ze jej nie kochał a łaczył ich tylko seks. Nie rozumiem po co w takim razie przed wszystkimi udawali zakochana parę." to wcale nie jest najgorsze, tylko to, jak mowi, ze ja, kobiete, traktowal. odpowiada Ci to?

Gość zwariowana_25
Był z nia niedługo bo tylko kilka miesiecy i w tym czasie ją zdradził jeden raz. Skoro raz zdradził inna to niewiadomo czy sie nie posunie do zdrady drugi raz będąc ze mną :(

Gość wituś-sprytuś
przyznał się ? jakiś dupek

Gość dziewczyno w tym przypadku
to problem zdrady jest paradoksalnie najmniejszy. tu problemem jest jego stosunek do kobiet, podejscie do związku i ogólnie zachowanie.

nie wierz mu... ciebie rowniez zdradzi, jesli juz tego nie zrobil 🖐️

Gość zwariowana_25
Pewnie, ze nie odpowiada mi to jak sie o niej wypowiada. Wtedy sie z nia spotykał i tarktował ją jak dziewczyne a teraz po kilku lartach zwiazku ze mna mówi ze spokojem, ze on dawał jej prezenty a ona chodziła z nim do łózka- podobno obojgu taki układ odpowiadał i ona tez nie miałą nic przeciwko. Nie rozumiem dlaczego nie zakończył tego chorego układu a nie spotykał sie z nia i jednocześnie przespał się z inna skoro od tamtej miał wystarczająco duzo seksu. Najgorsze jest to, że nie wiem co on jeszcze przede mna ukrywa :(

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
"Tłumaczył tym, ze traktował ja jak kur** bo go wykorzystywała i nic dla niego nie znaczyła." za taki tekst dałabym mu w pysk! nie stac cie na lepszego?

Gość trallllalalala
ciagle tylko o tej zdradzie.. czyli gdyby Cie nie szanowal, ale nie zdradzil, nie byloby problemu? :o

nawet brzydkim i glupim nie mozna ufac..

Gość dziewczyno ale ty w kółko
o tej zdradzie! a nie razi cie to, że on był w "związku" gdzie robił za sponsora w zamian za seks? imponuje ci ktoś taki czy co?

Gość zwariowana_25
No własnie- momentalnie zaczęłam sie obawiac, ze mnie tez zdradzi i nie bedzie widział w tym nic złego. Poza tym przez 3 lata zwiazku mnie oszukiwał ze nigdy zadnej dziewczyny nie zdradził i nie zdradzi bo ma zasady a ja zaliczał do byłych... Jego stosunek do niej nie podoba mi sie i mu o tym powiedziałam. Żadna kobieta nie powinna byc pozbawiana godnosci!

Gość i tak cie pewnie zdradzi
skoro wczesniej był w układzie "pieniadze za seks" to widocznie ma ciągoty w tym kierunku.

Gość widzisz wartosc faceta
poznasz m.in. po tym jak odnosi sie do innych kobiet.

Gość zwariowana_25
Oczywiscie, ze problemem jest jego stosunek do kobiety, ale swoje zdanie juz mu na ten temat wyraziłam. On tłumaczy sie, ze był spargniony seksu a ona sama chciała zeby ich taki układ łączył. Podobno nie chciała z nim pojsc do łózka gdy nie dostała jakiegos prezentu. Dla mnie to wszystko jest chore :( Dowiedziałam sie całej orawdy po 3 latach zwiazku- troszke pozno :(

Gość trallllalalala
faceta, ktory byl z kobieta dla seksu jeszcze bym raczej zniosla, ale takiego, ktory mowi mi, ze traktowal ja jak kurwe juz nie

a ile jest w necie ogloszen o sponsoringu.. i ty sie dziwisz :D

Gość kAXIL
każdy chłop to kurwiarz mam w ciul kumpli żonatych i 90% z nich regularnie jeżdzi na kurwy :)

Gość zwariowana_25
Mnie to wszystko nie bawi :( Jak sie dowiedziałam to byłąm w szoku i w ogóle nie wiedziałam jak mam sie zachowac. Kocham go, ale niestety przez to co mi wyznał przestałam mu ufac :(

Ludzie się zmieniają pod wpływem miłości to pewne. Natomiast ja nie mógłbym być w związku z kimś kogo traktowałbym jak kurwę.. sorry. :o