Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pomocyyyyy

wieczne odbijanie się...

Polecane posty

Gość pomocyyyyy

Moze mi ktos powiedziec czego objawem są odbijania (takie zwykłe, bez zgagi) ale wyraźne (wiadomo wtedy po czym) nawet do 7 godzin po tym posiłku? :O :O nie mam jakichś zgag, podpływania kwasów itp. ale czuję przy tym często jakieś chwilowe wzdęcia jelit, jakbym tam miała jakieś piłki ping-pongowe... Tym posiłkiem byly zwykłe pupety z kurczaka z koperkiem, bez żadnych ostrych przypraw... były z sosem z mąki... dla mnie to jest absurdalne. Nie sądze by bylo to od polykania powietrza, poniewaz od innych rzeczy mi sie tak nie odbija np. po ryżu z rybą i warzywami... i tylko to w sumie moge jesc na obiad. Ryba, ryz, ziemniaki, jakies lekkostrawne warzywa, krupnik... Smażone jest wykluczone... Mam dosc, chcialabym w koncu normalnie jesc i dobrze sie po wszystkim czuc! :( Kiedys bylo normalnie a teraz to nie wiem czemu tak sie wszystko zmieniło. :( Podejrzewam, że to ma związek z nerwami, ale żeby to wyglądało jak choroba przewodu pokarmowego...? Ale tak to by mi sie raczej po wszystkim tak długo odbijało... proszę o radę... byłam kiedys u gastrologa, nic nie stwierdził, choc nie mialam raczej zadnych badań, tylko zadawał pytania... i dotykał chyba brzucha. ;o ratunku...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować