Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patriot

masturbacja przed kobietą

Polecane posty

Gość patriot

Chciałbym móc onanizować się przed kobietą .Robić to na jej rozkaz i według jej fantazji.Może być sama lub z koleżanką ubrana lub nie.Co myślicie o tym? Penis na rozkazy,dołożę również język i usta.

Gość malutkaaaa150
haha cooo bedziesz masturbował tez usta i język, skoro chcesz je dolączyć, ale jak?? :D

Poza tym, chyba rzadko kobiety mają fantazje na temat tego jak koleś sobie wali konia :P Chyba, że jakieś dziewice, które interesuje wszystko, co związane z seksem :D

Gość asia27546
Uwielbiam patrzeć, kiedy mężczyzna to robi. Podnieca mnie widok jego ogromnego członka i nie będę ukrywała, że im większy tym bardziej na mnie działa.....I ten jego wzrok, podniecony, pożądliwy, połykający. A kiedy jest już blisko podchodzę bliżej , żeby mógł trysnąć mi na twarz. Uff, ale się teraz podnieciłam, aż mi cieknie po udach....;)

Gość asia27546
Chyba się zejszczałam

Gość He he he
gorąca...zaraz dostaniesz oferty żeby sobie popatrzeć...skąd jesteś ?

Gość He he he
I tylko patrzysz czy też się dotykasz ?

Gość He he he
Szkoda że nie chcesz w realu...spotkanie i wspólna zabawa...super by było...

Gość He he he
Myślisz że ja nie jestem wymagający...trudna sprawa jest ze mną, raczej jestem zadbanym facetem...uprawiającym czynnie sport...może tyle, mimo wszystko szkoda i tyle...

Gość on pokaze
czekoladka jestes jescze ?

Gość gość
Kobiety/dziewczyny.Mam do Was prosbe:PISZCIE SAME ZA SIEBIE !!!! Kto wam dal prawo do wypowiadania sie w ogolu kobiet???Popatrz jedna z druga na ten przyklad.Dwa wpisy.Jeden pod drugim: LeśnySłodziaczek 2009.05.10 Poza tym, chyba rzadko kobiety mają fantazje na temat tego jak koleś sobie wali konia jezyk.gif Chyba, że jakieś dziewice, które interesuje wszystko, co związane z seksem smiech.gif Zgłoś asia27546 2012.11.03 Uwielbiam patrzeć, kiedy mężczyzna to robi. Podnieca mnie widok jego ogromnego członka i nie będę ukrywała, że im większy tym bardziej na mnie działa.....I ten jego wzrok, podniecony, pożądliwy, połykający. A kiedy jest już blisko podchodzę bliżej , żeby mógł trysnąć mi na twarz. Uff, ale się teraz podnieciłam, aż mi cieknie po udach....oczko.gif No I K..A CO_Lesny cos tam??? Chcesz wiecej przykladow???A jak ja ci powioem ze takich kobiet jest BARDZO DUZO i ze wiem to z wlasnego DOSWIADCZENIA???!!!

Gość gość
Uwielbiam sie masturbowac przed piekna kobieta.

Gość gośćJacek lubi
Mmm onanizować się przed kobietą to cudowne uczucie kiedy jej wzrok jest na moim członku i jak go walę wtedy i uwielbiam patrzeć jak wtedy ona dotyka cipuni 66061610 Zapraszam na gg pokaże

Gość Gość żonaty

Jestem żonaty. Mam już kilka lat na karku Też to lubię robić przed kobietami. Niedawno przez przypadek odnowiłem znajomość z już byłą żoną mojego znajomego. Znalazlem jej ogłoszenie w necie. Od zawsze jak pamietałem była po trochę nimfomanką. Zadzwoniłem do niej i umówiliśmy się na spotkanie tak na piwko. Tak jakoś rozmowa zeszła na seks. Kiedyś nigdy bym jej tego nie powiedział ale ona tak w trakcie powiedziała że mogę jej mowić o wszystkim. A co tam pomyslałem. Zawsze mnie kreciła. I wypaliłem że czesto o niej fantazjowałem i onanizowałem się myśląc o niej. Miałem kilka jej zdjęć. Może była trochę zdziwiona ale raczej pozytywnie. Wtedy też zapytała mnie czy mógłbym to zrobić przed nią. Zawsze o tym marzyłem wiec się zgodziłem bez zastanawiania się. Pierwszy raz jak się umówiliśmy na taki pokaz byłem trochę zdenerwowany. Ale co tam. Rozebrałem się przed nią. Ona siedziała i patrzyła. Miałem takie ciarki na sobie a podniecony byłem na maksa, ... był twardy jak skała i stał na baczność. Zacząłem przed nią się onanizować całkiem nagi a ona w ubraniu. Po chwili też się podnieciła i zrzuciła ubranie. Siedzieliśmy naprzeciwko siebie i oboje się masturbowaliśmy. Miałem wtedy mega orgazm. Od tamtego czasu czesto się spotykamy. Potrafie  nawet do niej zadzwonić i mówię że muszę przed nią to zrobić. Czasami robię to sam, czasami wspólnie, czasem mi pomaga recznie lub ustami. Jak jest podniecona na maksa każe mi zrobić sobie minetę. Z moją żoną nie mogę tego robić. A ze znajomą morzemypogadać o swoich fantazjach i powoli je realizujemy.

Gość Gość

Świnie!!!!!!

Gość gość mężczyzna
57 minut temu, Gość Gość napisał:

Świnie!!!!!!

Masturbowałem się celowa w lesie udając że nie widzę młodej grzybiarki. Ona widząc to zatrzymała się w krzakach i też włożyła sobie rękę w spodnie, chyba i w majtki. Zauważyłem że też się masturbuje. Kobiety chyba to lubią ale anonimowo.

Gość Gość

Świnia!!!!!

Gość IhIllllIiLillI

Jesteście gorsi nic zwierzęta, ale cóż... Czego się spodziewać po zdegenerowanej ludzkiej rasie co cofa się do epoki kamienia łupanego swoim zachowaniem.

4 godziny temu, Gość IhIllllIiLillI napisał:

Jesteście gorsi nic zwierzęta, ale cóż... Czego się spodziewać po zdegenerowanej ludzkiej rasie co cofa się do epoki kamienia łupanego swoim zachowaniem.

Masturbacja była , jest  i będzie   - czy wspólnie , czy samotnie bez znaczenia

Gość Masturbator

Zrobie to chetnie przed kobieta....

Gość Masturbator

Odpisz...