Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngelInTheNight

STARA MIŁOŚC NIE RDZEWIEJE ??

Polecane posty

Gość AngelInTheNight

Hej wszystkim. Mój problem jest dosc nietypowy. Mianowicie przed ośmiu laty poznalam faceta. Pierwszy, który zawrócił mi w głowie. Byłam jeszcze bardzo młoda i nie mialam kompletnie doswiadczenia w sferach uczuciowych. Ta pierwsza fascynacja zanikła, gdy kolonioa dobiegła końca ;) Od tamtej chwili mialam zawsze adzieje, ze kiedyś jeszcze go spotkam i tak sie stało 5 lat później. Spotkalismy sie przypadkiem na imprezie. Wtedy ponoc Go oczarowałam, jednak nie potrafilam tego docenic i bedac z nim robilam wszystko zeby go zniechecic, a on kochal coraz barddziej. Czekal na mnie ja olewalam sprawę. Gdy jednak zrozumialam, ze to jest to było juz za późno. Zerwalismy kontakt, spotkalmismy sie znów po 3 latach na kolejnej impezie znów cos zaiskrzyło, ale sonczylo sie na pocałunkach w ten dzien. Nastepnego dnia cisza. i koeljna przerwa w spotkaniach do wczoraj. Kolejne kilka miesiecy mineło i znów cos zaiskrzyło miedzy nami. Fakt jest taki ze tochę %% dało sie we znaki, ale ja chyab z apóźno zroumialam, ze mi na nim na prawde zależy. Odczuwam jakby to bylo przeznaczenia. Problem w tym ze od wcvzoraj cisza. Co robic?? Czy terwz ja powinnam ykazac inicjatywę? Jeśli tak to jak zeby nie odebrał tego jako narzucanie się? POMOCY ?

Gość mam słabość
Zaczep go. Tylko wykombinuj tak, żeby wyszło naturalnie. A do tej pory wszystkie spotkania były przypadkowe czy on wykazywał jakąś inicjatywę?

Gość AngelInTheNight
znaczy tak. Rozmawiamy na gg. Nie widujemy sie poneiwaz miezkam w innym miescie oddalonym o 15 km kiedys mieszkalam w tym samym, wiec bylo ianaczej. On wykazuje inicjatywe jak sie widzimy. Zasypuje komplementami, caluje itd.. Jednak później cisza kompletna ostatnio jakies dwa miesiac temu rozmawialismy na gg i chcial sie spotkac ale póxniej cos tam nam obojgu termin nie pasował wiec na tym skonczylismy konwersację. Kurcze obawiam się, ze moze on sie po prostu boi 5 raz mi zaufac..?

Gość rdc
podobny problem i ja mialam:) z tym ze my po 4 latach od takich wlasnie koloni jestesmy teraz razem :) japrzez 4 lata probowalam odzyskac kontakt az w koncu sie udalo rozmawialismy rozmawialismy az sie tak potoczylo ze ejstesmy znow razem i jestem najszczesliwsza dziewczyna na swiecie!

Gość AngelInTheNight
jakieś radyy jesczze otrzymam ?

Gość mam słabość
Skoro mieliście się spotkać tylko terminy wam nie podpasowały to jaki problem? Swobodnie możesz do tego tematu wrócić :) Nie bój się, nie odbierze tego jako narzucanie się, prędzej będzie szczęśliwy, że jednak jesteś zainteresowana, bo do tej pory to tylko on szukał kontaktu. Chyba ciężko mu Cię wyczuć i dlatego ta cisza. Czeka na Twoją reakcję, sprawdza czy Ci choć odrobinę zależy i czy nie robi z siebie kretyna. Przynajmniej ja to tak widzę.

Gość AngelInTheNight
wiesz anjgorsze jst to ze utracilam liste gg i nie mam jego nr.. ;( zotaje mi czekanie, a czekanie jest paskudną sprawą.... Rzonosi mnie chcialabym mu wszystko wykrzyczyec w twarz ;p

Gość mam słabość
To fatalnie. Nie możesz jakoś odzyskać tego numeru? Gotów pomyśleć, że go zlewasz :(

Gość Malinkaa82
Wykaz inicjatywe teraz ty :) to moje zdanie

Gość AngelInTheNight
mam jego nr telefonuu...

Gość rdc
no to na co czekasz jak masz nr telefonu?? do roboty aniloku xD

Gość mam słabość
Zadzwoń :) Ja bym tak zrobiła. Powiedz, że utraciłaś nr gg, że chciałabyś wiedzieć co ze spotkaniem, takie tam. Z tego może wyjść coś bardzo fajnego. Powodzenia.

Gość AngelInTheNight
ale wiecie wczoraj sie widzielismy wiec spokojnie ;) Możejkais sms czy coś hmm?