Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie o kobiecie ktora

co sadzicie o kobiecie ktora

Polecane posty

Gość benekkkk
Dla mnie to bylaby masakra ze ciagle chce sexu. Mam ciezka prac fizyczna, czasem po calym dniu marze tylko o tym zeby sie polozyc przed tv albo pograc na xboxie a tu nagle wyskoczylaby taka . Glupio odmowic ale chceci tez czasem nie ma. ja bym takiej nie chcial na dluzsza mete. Ale na troche, jaknajbardziej

Gość Bazylia z pieprzem
Nie wiem czy mnie docenia.Nigdy nie pytałam o Jego poprzednie partnrki, kobiety, kochanki, dziewczyny.... :) wszak teraz cieszy się mą ;) czasami tylko rzuci coś w stylu 'jesteś fantastyczna - dobra" albo wyśle smsa z podziękowaniami za noc...ale nie brałam tego do siebie, jako specjalne wyróznienie...raczej jako element erotycznej gry, która to odbywa się w ramach każdego związku haha

benekkkk, ja tez mam ciezka prace fizyczna :) jednak mi to nie przeszkadza. ile masz lat?

Jarucha, mialas jakas teze? :) Ja tez myslalem, ze ona Skorpionica

Znam kilka dziewczyn spod znaku panny a ze jestem obserwatorka mam pewne wnioski ale nie wiem czy Ci napisac

napisz, ciekaw jestem

Gość benekkk
27

to mlodszy jestes, i juz tak wykonczony?

kurwa bym jej nie nazywal, raczej moja ex, ktora notorycznie ciagnela ode mnie pieniadze. Ta jest szczera, mowi, co jej lezy na watrobie i nie udaje. Jak ktos lubi sex, to od razu kurwa?

Rzadko kiedy sa szczesliwe w zwiazkach panie spod znaku panny, miala wielu facetow przed Toba?

o ile wiem, to jednego

ona jest biseksualna, miala jednego faceta i jedna kobiete, ma 30 lat

mi to nie przeszkadza. po prostu jeszcze nigdy nikogo takiego nie spotkalem

Troche dziwne nieprawdaz taki apetyt na sex i skromny jeden partner w srednim wieku? :D

Ona byla dziewica do 24 roku zycia i byla z nim 5 lat. I akurat to wiem na pewno, bo go znam... moze nie bardzo dobrze, ale jednak

No to z lekka sie rozruchala:D Mozna spytac czy atrakcyjny jestes? I bogaty?

a skad ja mam wiedziec, czy jestem atrakcyjny? Zarabiam dobrze, ale ona dokladnie tyle samo :) mysle, ze nie tedy droga. A i jeszcze jedno - ona nie chce ode mnie przyjmowac zadnych prezentow i ona tego nie traktuje jako zwiazek. Zwiazkow, jak powiedziala, ma dosc...

Niech mowi co chce ale ja Ci mowie ze chce Cie zaciagnac przed oltarz i dlatego niby taka skromna:D Wszystkie panny sa takie same..kochaja pieniadze:D i mistrzynie manipulacji:O

a co powiesz na to, ze w gruncie rzeczy utrzymywala swego exa i nigdy nie chciala za niego wyjsc za maz? on chcial, a ona nie :) :P tez manipulacja?

o tym, ze nie chciala sie hajtac, w gruncie rzeczy wszyscy wiedzieli. co do kasy, to od znajomego... to znaczy od kolegi. A jej byly zartowal kiedys nawet, ze ma babe feministke, ktora zarabia wiecej niz on - zreszta wiem, ze jakis czas, pare miesiecy byl na bezrobociu, jak mieszkali razem... myslisz, ze kto go wtedy utrzymywal? zreszta i tak mieszkali razem w JEJ mieszkaniu.

Jesli jej wierzyc musiala byc niezle zdesperowana zeby utrzymywac faceta:) i za takich fakt, nie wychodzi sie za maz:P lepiej pogadaj z jej bylym

Ja mysle, ze ona po prostu go kochala. Jej byly nazywa ja wredna wiedzma. Nieszczegolnie mam jednak chec z nim gadac, bo nie ma dobrej opinii - co gadam z jakims kolesiem wychodzi na to, ze niezbyt dobrze traktowal swoje kobiety i ogolnie dusza towarzystwa z niego, ale kolega, przyjaciel i partner niefajny. Mam go o co pytac zreszta? Czy za niego placila? A niby sie przyzna? Ja tez sie zenic nie zamierzam. Zreszta zaczelo sie od sexu, a nie planow marymonialnych czy moich uczuc wzgledem niej. Mysle, ze nieslusznie sadzisz, ze wszystkie Panny to materialistki. Jakbym wierzyl w horoskopy... podobno sa tez nudne w lozku :)

Wiesz co panny maja duze temperamenty, szczegolnie w pozniejszym wieku nadraniajac stracone lata. Panny babki sa wredne czy Ci sie to podoba czy nie. I kochaja pieniadze. Ja osobiscie nieznosze kobiet spod znaku panny wlasnie za ta nieszczerosc(a wydaja sie serce na widelcu).

Zaloze sie ze mlodo wyglada i fanie sie ubiera, i zawsze ma rade nawet nie pytana, duuuzo gada i lazi do solarium

jakas Ci zaszla za skore?

co do wygladu, to w duzej mierze masz racje, wyglada na jakies 24 lata (kiedy jej az tak dobrze nie znalem, myslalem, ze max tyle ma), ubiera sie bardzo oryginalnie, to znaczy nietypowo. na pewno nie chodzi na solarium. a ja sam duuuuuuzo gadam, wiec nie zauwazylem ;)