Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie o kobiecie ktora

co sadzicie o kobiecie ktora

Polecane posty

a czemu nie chcesz z nia byc na stale? z twoich opisow wynika ze kobieta idealna, lubi seks, swietnie wyglada i jest fajna, a mimo to nie masz zadnych uczuc wobec niej... dlaczego?

W tym sek, ze ja chce, ale ona bardzo nie chce...

Tak dwie mi zaszly bardzo za skore i bylam z nimi blisko9ex przyjacioli) i wiem jak traktuja facetow-lubia bardzo sex ale z bogatymi, rozkochac i wyzyskac. Mam nadzieje ze Twoja taka nie jest. Zycze Wam szczescia🌻

ja jestem zodiakalna panna i tez mam duzy temperament, ciagle mam ochote na seks. nie jestem mistrzynia manipulacji, a tak ktos tu pisze

Gość tez-tak-mam
hm a ja mysle ze to nie jest az takie strasznie rzadkie Ja tez tak mam. Najpierw mialam jednego faceta kilka lat, z nim az do tego stopnia to nie wygladalo, ale bylam tez mlodziutka. Natomiast nastepny po nim i obecny... uuuh...no po prosstu jakis demon seksu we mnie wstapil ;) caly czas o tym mysle, non stop o tym mowie mojemu facetowi, pisze pikantne smsy, jak jestesmy razem to caly czas sie do niego dobieram, moglabym non stop sie z nim piescic i kochac.. uwielbiam tez piescic go oralnie - podnieca mnie to tak bardzo, ze ciagle chce to robic. Martwilam sie troche czy nie jestem zbyt wyuzdana ;) ale oboje (poprzedni facet i obecny) stwierdzili ze to niesamowicie fajne i ze w zyciu by sie po mnie tego nie spodziewali, ze w ogole sie nie spodziewali ze kobieta moze byc taka fantastyczna w lozku... Mysle ze ogolnie jak facetowi cos takiego przeszkadza, to znaczy ze cos z nim nie tak (no albo po prostu ma mniejszy temperament seksualny no i coz poradzic). Seks jest zbyt przyjemny zeby go sobie dozowac jakos ;)

O ile wiem, ona nikogo nie rzucila, ale w sumie co mozna zrobic, jak sie przestaje kochac? Tylko odejsc. A jeszcze mi sie przypomnialo cos apropos materializmu, mam kolege ktory groszem nie smierdzi, no i pare razy ja poprosil o jakas tam przysluge, cos na czym ona normalnie zarabia, pare stowek co najmniej, a ona mu to zrobila za darmo, i nie tylko ostatnio (zeby jak sugerujesz zrobic na mnie wrazenie), tylko tez wczesniej. Ona naprawde wydaje mi sie bardzo wartosciowym czlowiekiem. Tylko jest strasznie dziwna i cholernie dumna i niezalezna.

\'ze w ogole sie nie spodziewali ze kobieta moze byc taka fantastyczna w lozku...\' uhoho:D

Jarucha, jest informatykiem, to chyba nie musi :)

Dal mnie to jest jasne jest tajemnicza i dziwna i jednoczesnie hojna poniewaz : tajemnicza i dziwna- ma jakas tajemnice hojna-zaglusza wyrzuty sumienia lub chce by o niej dobrze mowiono Nieznosze i nie wierze kobitom pannom. Nacielam sie jak na nikim w zyciu! I to jeszcze na dwoch:O

heh, jest dziwna bo potrafi rozmawiac o swoich potrzebach i prezycyjnie je artykulowac :)

Jarucha_84 przesadzasz. jestem kobieta panna i nie jestem taka jak piszesz!!!! nie lece na kase i nie manipuluje, za to uwielbiam seks

niebieskooka i tez-tak-mam - ile macie lat?

Sluchaj tak ja wczesniej pisalam zycze powodzenia ale uwazaj..a dlaczego byly nazywa ja wiedzma? Bawi sie w jakies czary mistycyzmy itp. a moze woodoo? czy to tylko taka gra slow bez znaczenia?

Gość tez-tak-mam
ja mam 23 lata. I tez jestem informatykiem ;) jesli jest taka niezalezna jak mowisz, to zwiazek z nia bylby pewnie trudny..

A wiesz, ze tym razem trafilas. Ma sny i przeczucia, ktore sie sprawdzaja i ogolnie niesamowita intuicje.

:D o jakie to dziwne?:D Mowie Ci spierdalaj poki sie jeszcze nie zakochales:O

mysle, ze zwiazek z kobieta niezalezna moze byc tylko interesujacy. wie czego chce, zna swoje oczekiwania, dazy do celu. takiej kobiety nie trzeba prowadzic za raczke....

Zakochalem sie :o a przynajmniej zauroczylem :o

jest inteligentna, spostrzgawcza, umie wiazac ze soba sytuacje i fakty, a nie jakies tam czary mary.... w co Ty wierzysz? ze obserwuje zachowania ludzi, slucham ich i potrafie wyciagac wnioski i przewidziec ich pewne zachowania to jestem czarownicą??

I jeszcze wybiera Ci koszule bo przeciez ma swietny gust..:D i w ogole wszystko wie super ehh ide juz spac mi sie chce poza tym humor mi sie juz spieprzyl (myslac o tamtych moich przyjacioleczkach):O:O:O

Gość tez-tak-mam
oczywiscie, nie mowie o tym ze najlepsze sa "cieple kluchy" i w ogole kobiety bez wlasnego zdania. Ale jak ktos jest tak niezalezny, ze nie chce wchodzic w zaden zwiazek.. a w kazdym razie tak deklaruje.. to moze sie okazac ze rzeczywisce bardzo duzo tej wolnosci potrzebuje (za duzo), a wtedy to nie zawsze jest wesole. Nie mowie tylko o chodzeniu na imprezy itd. Jak ludzie w zwiazku maja zbyt oderwane od siebie swiaty, to w koncu cos sie zaczyna psuc (za duzo jest rzeczy, ktorych w sobie nawzajem nie rozumieja, o ktorych nie wiedza)

A potrafisz przewidziec smierc kogos, kto wydaje sie calkiem zdrowy?

Koszule wybieram sobie sam :) ja takze mam swietny gust :) To po co o nich myslisz? ;)

Zaraz rypne:D jedna z nich tez mnie ladowala takimi haslami-oj przewidzialam ze zachoruje:D hahaha i pewno lazi do wrozek jeszcze?:D hahahaha :O

Nie mysle tylko ze mi sie przypomnialy kiedy mowa babach pannach:O Naprawde juz musze uciekac milo sie gadalo papa