Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilalka

jak poznac normalnego faceta!!!!!!

Polecane posty

Gość lilalka

bo z internetu odpadają same dno,jak kogos spotkam w realu co mi się spodoba to jakos boją sie podejsc :(no masakra jakas a jestem normalną dziewczyną ,dosc ładną nie jakies straszydło,sympatyczną, usmiechnięta a tu lipa kazdy ucieka...:/

Gość marIena wytrych
jesteś brzydka bo przed ładnymi nie uciekają nie ściemniaj nam tutaj

Gość Trener Benhałer
Sama zaczep tego, który ci się podoba i po kłopocie.

Gość nie podchodź blisko
Mają dorze rozwinięty instynkt i wyczuwaja zagrożenie, dlatego nie podchodzą :D .

Gość nie podchodź blisko
Errata: "Mają dobrze rozwinięty..."

Gość lilalka
marIena wytrych---nie sciemniam czasami chyba to jest powodem ze nie jestem brzydka bo boją się ze ich zdradze zostawie lub nie wiem co i nie widzą mnie jako swojej dziewczyny....

Gość lilalka
mam 160 wzrostu waze 47kg,kręcone czarne włosy......

Gość lilalka
.... mam kręcone czarne włosy na rękach, klacie, nogach i plecach.

Gość lilaka
i oczywiscie na odbycie

jak poznać NORMALNEGO faceta... czyli czytaj jak poznać faceta który jest: wysoki, przystojny, dobrze zbudowany, inteligentny, wolny, z perspektywami na dobrą pracę, odpowiedzialny, monogamiczny, heteroseksualny, dobrze ubrany, z poczuciem humoru, z pasjami, z własnym m, samochodem, dający poczucie bezpieczeństwa i jeszcze parę szczególików :D 🖐️ takich normalnych facetów jest jak na lekarstwo i ty się pewnei nie załapiesz :D

Gość Pafcioo_0550
Ja jestem normalny :) Weź sie za mnie :P

ja spełniam powyzsze warunki lecz jest problem:O kocham, inna a ona mnie nie chce😭

Gość sdasaaa
ja tez jestem normalny, przynajmniej tak uwazam... ale coz.. skoro osoba, ktorej dalem swoje cale serce nie docenia tego, ...

Gość Pafcioo_0550
Widze ze kazdy ma podobne problemy... Ja tez kocham tylko jedna ale ona nie widziała tego ze tak bardzo sie o nią staram i ze bardzo mi na niej zalezy. Stwierdziła ze nie ma dla mnie czasu i powiedziała ze to bez sensu. Nie zrozumiała ze ją kocham :(

Gość wwrrr
sdasaaa, Pafcioo - normalni faceci tak nie jecza :P

Gość Pafcioo_0550
Czasem trzeba sie gdzies wyzalic.Bo ciezko jest to trzymac w sobie :P

Gość sdasaaa
ja poznalem "ja"! uwierzylem, ze to ta jedyna, ze jej chce oddac siebie! Chcialem dac jej pewnosc, wiec zakonczylem wszystko co zle, by tylko byla o mnie spokojna... gdy po roku mija to uniesienie i zamienia sie na milosc... widze jak bylem bardzo zaslepiony, ile dla niej robie, a ona nic, tylko slowa ktorymi rani.... ale kocham i zciezko mi to zakonczyc; łudze sie jeszcze...

zdarzją sie jeszcze jednostki tylko sami je psujemy swoim zachowaniem

widze jak bylem bardzo zaslepiony, ile dla niej robie, a ona nic, tylko slowa ktorymi rani.... lacze sie z toba we wspolczuciu, chociaz diabelek, ktory siedzi na moim lewym ramieniu nie przestaje sie smiac i mowi: yes, w koncu dopadlo to tez faceta.

a i tak wszystko prowadzi do prokreacji...innego sensu nie ma i nie ma też co się oszukiwać...

Gość sdasaaa
coz jest pewna zasada.... albo facet ma to w dupie i kobieta lata, albo odwrotnie... i inaczej nie bedzie, bo czlowiek tylko wykorzystuje, i niestety martwi sie tylko soba a nie ta druga osoba... ja niestety jestem za dobry, i tez kobieta to wykorzystuje...

nie do konca nawet osoby w podeszlym wieku czyt. powyzej 60tki szukaja "normalnych" partnerow na pewno nie w celach czysto prokreacyjnych.

Gość Pafcioo_0550
Gdy kobieta zobaczy ze facet sie o nią stara ona to wykorzysta i bedzie sie z nim bawic. :P

Gość Pafcioo_0550
Tak juz jest swiat zbudowany... Jedni maja prawdziwa miłosc i szczescie a drudzy nie maja miłosci i nie maja tez szczescia. Swiat byłby nudny jak wszyscy mieli by to samo :P

Gość sdasaaa
no tak, ale czy to cos zlego, ze chce byc szczesliwy, ze chce miec kobiete ktora bede kochal do konca swoich dni, ze to ta jedyna... teraz takie czasy ze wiekszosc małżeństw sie rozpada, a ja wlasnie marze o takim normalnym, gdzie sa dobre relacje itd... ale to chyba marzenia ...