Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Prawiczek w wieku 29 lat - wstyd czy nie???

Polecane posty

Nie jestem jakis bardzo nieatrakcyjny. Moze troche ponizej przecietnej. Dbam o siebie. Nawet dziewczyny mnie podrywaly. Jedna nawet sex mi oferowala. Ale ja mam fobie przed kobietami. Boje sie ich, wstydze sie ich. Mam lek przed cielesnoscia.

Gość montventoux
jesteś wrażliwy... gdyby to był inny świat nie oparty na stereotypach to pewnie ani nie byłby to wstyd ani problem...

Gość twoja sprawa
bylebyś w obyciu nie był ciotowato ciapkowaty, to to co robisz w sypialni mało mnie obchodzi

Gość tak wstyd ja bym sie spaliła
ze wstydu na twoim miejscu chyba ze katolikiem jesteś i trzymasz cnotę do slubu

Niestety troche jestem ciapowaty ( nie powinienm sie do tego przyznawac ). Ale teraz mam nowa prace i jeszcze wspolpracowanicy mnie nie rozgryzli. A sam to ja nie chce byc. Tez boje sie sytuacji intymniej - ze sie nie sprawdze. W sumie nie wiem co mam robic. Oczywiscie ze sie do prawictwa nie przyznaje. A cnoty do slubu nie chce trzymac.

Co za różnica czy się sprawdzisz czy nie? Za pierwszym razem nic dobrze nie wychodzi wiec to chyba jasne jak będzie, ale to nie powód do strachu.

Do psychologa nie pojde. I tak sie sporo naczytalem na kafeteri o podrywaniu, to co kobiety nie lubia. Teraz nalezy dzialac. Chcialbym wkoncu przezyc ten pierwszy raz. Chyba sproboje wyrwac dziewczyne w klubie. Bo prawdziwej milosci nie znajde.

Chcesz poderwać dziewczyne w klubie? Jak widzę jakość nie jest dla ciebie istotna.

Powoli popadam w desperacje. Poza tym do klubu dziewczyny przychodza na podryw.

Jeszcze nigdy w życiu nie byłem w klubie, ale oglądam dużo tv więc wiem

Jasne - np. klub szachowy, klub brydżowy. Ciekawe czy tam kogoś by poderwał ?

BNB, nie udawaj głupiego. Skąd ty czerpiesz wiedzę o świecie, bo przecież nie masz znajomych i z domu nie wychodzisz.

Racja, może nawet trafi na fajną dziewczynę. Ale jako prawiczek i początkujący podrywacz pewnie raczej nie.

Gość a ja to nawet
Prawiczek w końcu znalazłeś pracę?

Boisz sie kompromitacji? Przeciez nie sprawisz, ze firma w jeden dzień zbankrutuje.

Gość a ja to nawet
trzymam kciuki :D jakaś konkretniejsza robota? i dlaczego miałbyś się skompromitować? Nie musisz mówić wszystkim, że jeszcze nie moczyłeś :P:P:P

Firma nie zbankrutuje ale jednak jezeli nie zrobie prostego zadanka, które mi dadza to będzie trochę lipa, a pewnie tak się zestresuję, że mi umysł się zablokuje. :P🖐️ Konkretniejsza. 🖐️

Pierwszy dzień jesteś wiec chyba nadzór ci dadzą. Ty sie tylko przyglądaj i ucz.

Gość a ja to nawet
a jak płacą?

No dasza opiekuna ale on mi da zadania do zrobienia. Przecież nie będe stał i gapił się, jak on wszystko robi. :o🖐️ Na próbnym 2000 netto :o, potem 2200-2600 zł, muszę się postarać, żeby było tak 2400 zł przynajmniej jezeli się dostanę, to już mnie na ten czas zadowoli. :classic_cool:🖐️

Najważniejsze to dowiedzieć sie gdzie jest kibel, sekretariat i kto wydaje polecenia. Reszta jakos pójdzie :classic_cool:

Gość ładna_29 latka prawie
Mogę Ciebie rozprawiczyć jeśli chcesz. :)