Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zk*****

Jaki styl ubierania podoba sie wam u faceta

Polecane posty

Go艣膰 zk*****

i jakie fryzury ja np. nosze koszule czy koszule nalezy wsadzac w spodnie moja fryzura to boki i tyl scinam krotko maszynka a gore nozyczkami i potem na zel aby byla troche postrzepiona

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sdfv
jezu nigdy koszuli w spodnie, to jest wiesniactwo, spodnie nie obcisle ale tez nie wiszace wory mi si podoba taki styl jak koles na fotkach, utnoj tylko glowe bo oblesna http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.zeberka.pl/img/ani/ani19j.jpg&imgrefurl=http://www.zeberka.pl/art.php%3Fid%3D141&usg=__TTuSV6MLJtkyJEUTVgGMAR0TIuk=&h=447&w=300&sz=37&hl=pl&start=10&um=1&tbnid=UTroCULIn31lhM:&tbnh=127&tbnw=85&prev=/images%3Fq%3Dmoda%2Bm%25C4%2599ska%26ndsp%3D18%26hl%3Dpl%26rlz%3D1B3GGGL_plFR319FR319%26sa%3DN%26um%3D1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfv
aha i scinane wlosy na krotko lub na pale to porazka, facet za laqdnymi zadnabymi 3cm wlosami to cudo!

Udost臋pnij ten post

dla mnie ten facet z fotek to koszmar. nie cierpie wlasnie takiego stylu. Podobaja mi sie wlasnie faceci w koszulach, t-shirtach do tego jeansy i jakies 艂adne buty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czarna018
Ja uwielbiam u faceta styl sportowy dres i gitara!! 艁ysa g艂owa :) ale w d偶insach i pol贸wce to te偶 nie藕le wygl膮da np m贸j facet Sama mam takiego faceta i kocham go nad 偶ycie :*:* Kc dziubek:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sk贸rzane spodnie... MNIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolvia
Koszule u faceta s膮 extra, oczywiscie nie w艂o偶one w spododnie, spodnie niekoniecznie dzinsy, tylko takie dopasowane stylem, ale nie kanciki :P Fryzurze na je偶a m贸wi臋 nie!! :p ale oczywiscie co kto lubi :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest taki zly

Udost臋pnij ten post

sdfv ten styl jest tragiczny, ale kwestia gustu :) Co do autora: Fryzurka niez艂a, co艣 na styl irokezika ma艂ego, mi si臋 to podoba :) koszule to sam jak widzisz nigdy do spodni! ;) jednak ja wol臋 jak facet chodzi w jeansach a do tego jaka艣 koszulka polo, tshirt, bardzo podobaj膮 mi si臋 bluzki w paski, jak i bluze czarne czy bia艂e :) kwestia gustu, nie wiem jaki masz kolor w艂os贸w, ile lat.. http://www.allegro.pl/item645647575_clockhouse_nowa_biala_polo_paski_skate_emo_38_m.html http://www.allegro.pl/item644085020_polowka_polo_clockhouse_vintage_emo_punk_skate.html http://www.allegro.pl/item643481646_clockhouse_nowa_biala_koszulka_polo_emo_38_m.html

Udost臋pnij ten post

dresy i bardzo kr贸tkie w艂osy, ewentualnie 艂ysa g艂owa :) Jeansy i t-shirt tez mog膮 byc. Na specjalne okazje jaka艣 koszula. Ale na codzien nieeee... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZA TO TEN WYSTAJACY BRZUCH
nie jest wiesniacki....hahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tshirt za fajnymi napisamiblu
za z kapturem ,luzne spodnie ,naje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hania1234
a ja mo偶e powiem co mi sie nie podoba ;) 1) wielgachne, kolorowe i powykrzywiane napisy, wzory, szlaczki i tym podobne badziewiaki na koszulach, koszulkach, bluzach itp (co艣 jak w pierwszym linku :O) 2)brudne buty :O 3)kiepskie buty... oooo tak, buty s膮 wa偶ne, musz膮 by膰 dobrej jako艣ci, eleganckie, gustowne (nie lubie sportowego stylu u facetow - czyt. adidasy, trampki itp.) 4)zbyt obcis艂e koszulki i sweterki po艂yskuj膮ce elastyczn膮 nitk膮 brrrr... 5)kr贸tkie spodenki, i wszelkie inne nie zakrywaj膮ce calej nogi - facet dla mnie musi miec dlugie spodnie i koniec :D 6)sanda艂ki, japonki itd - tylko na pla偶e

Udost臋pnij ten post

Moj osobisty fetysz to ubior post-rockowo metalowy, ale mysle , ze malo ktora z was go podziela. I dobrze, wiecej sie dla mnei ostanie :D A z rzeczy fatalnych w ubiorze facetow: - t-shirt wpuszczony w spodnie :O , koszula mi sie tez nie podoba ale tshirt to porazka - sandaly plus skarpety - krotkie spodnie konczace sie powyzej kolan, ohyda, kojarzy mi sie z Gracjanem Roztockim - jakakolwiek czesc garderoby w kolorze r贸偶owym - spodnie rurki i emo-style - mini-irokezy i inne pseudo-modne fryzury, 偶el we w艂osach i inne wynaturzenia To tyle z mojej strony :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Frank Jensen
facet na fotce ma styl typowego gogusia z kolorowych pisemek...;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jajajjajajjajaja
Moim zdaniem najlepiej si臋 ubiera膰 tak: Proste jeansy, nie jakie艣 wielgachne ani te偶 rurki, proste dopasowane troszeczke lu藕niejsze jeansy i zdecydowanie nie jasne tylko takie ciemniejsze, ew czarne, do tego koszulka najlepiej z jakim艣 ciekawym nadrukiem, co艣 jak wojew贸dzki + garnitur lub czrna koszula ale rozpi臋ta! Buty jakie艣 lu藕niejsze, polecam firmy etnies :D Bardzo ladne buciki maj膮, mog膮 by膰 te偶 vansy, no ale wiadomo to kosztuje, cho膰 na wiosne/lato powinny by膰 ta艅sze :P osobi艣cie znalaz艂am w cenie oko艂o 50 pln, moj facet sie tak ubierai wyglada bardzo elegancko, nadal jednak m艂odziezowo no i bardzo sexownie :D (Ma etniesy zielone, bardzo fajnie si臋 komponuj膮 z garniturem :D) Oczywi艣cie je艣li kto艣 nie lubi garnitur贸w to mo偶e by膰 to bluza, tylko nie jaka艣 wie艣niacka, prosta szara, czarna bluza, najlepiej bez wielkich nadruk贸w. Pozdrawiam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jajajjajajjajaja
NO i jeszcze co do fryzury to ja osobi艣cie preferuje troszke chocia偶 dluzsze wlosy, najlepiej z 6 cm takie nieogarni臋te, o ile s膮 proste je艣li si臋 kr臋c膮 to albo na 艂yso albo prostownica ;x albo dready, tak jak ma moj facet, nawet w dreadach mozna super wygl膮da膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Khurchak
Mam 23 lata, podobaj膮 mi si臋 panowie w przylegaj膮cych tshirtach i longsleevach (przylegaj膮cych, nie obcislych), d偶insach, najlepiej dzwonach, swetrach paramilitarnych (og贸lnie stroje wojskowe), buty wysokie, raczej d艂ugie w艂osy ni偶 kr贸tkie [i nie na 偶el, piank臋, inne ;/] najbardziej mi si臋 podobaj膮 takie prawie do ramion 艂adnie przyci臋te.

Udost臋pnij ten post

Hmmm wed艂ug mnie wszytko zale偶y od faceta. Mam koleg臋 kt贸ry ubiera do艣膰 w膮skie spodnie, trampki i ciekawe dodatki np,. szaliki, chusty, okulary. DO teo zazwyczaj ma r贸偶ne dziwne fryzury. I on w tym wygl膮da bardzo naturalnie i nie "gejowato". Jest sob膮. M贸j m臋偶czyzna nosi klasyczne spodnie (lekko rozszerzane standardowe), koszule i swetry. Ma d艂u偶sze w艂osy wieczne siano lekko kr臋cone kt贸re uwielbiam. Czasem zrobi si臋 na grzecznego ch艂opca ubieraj膮c koszule pod sweter czy za艂o偶y marynark臋. Uwielbiam jego styl. M贸j brat za to woli bluzy i szersze spodnie (nie szerokie). Kr贸tkie w艂osy jaka艣 fryzura z u偶yciem kosmetyk贸w do w艂os贸w np. gumy do w艂os贸w. i tak偶e ma fajny styl. Mog臋 tak wymienia膰 dalej. Mi podoba si臋 w facetach posiadanie swojego stylu i naturalno艣膰 w noszeniu ciuch贸w, swoboda. Jest tylko jedna rzecz kt贸re nie znios臋 tandety (obcis艂y to z triabalem brr... aaa), ca艂kowitego braku przywi膮zania do tego co nosz膮 (np. zniszczonych rzeczy), flanelowych koszul i przesady (nie strawie faceta kt贸ry jest bardziej wymuskany ni偶 ja).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obcisle sk贸rzane spodnie
ooooooooooooo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Misiaczek14121
Ja tam nie mam jakiego艣 wypatrzonego stylu. Lubie jak m贸j ch艂opak chodzi w jeansach. Do tego jaki艣 fajny t-shirt. Ale jemu we wszystkim 艂adnie wi臋c nawet jak ubierze koszule czy jaki艣 sweterek to i tak wygl膮da cudnie :) Co do fryzury kr贸tkie i na偶elowane w艂osy :) To tyle ;p

Udost臋pnij ten post

nie bardzo widze zeby koszula nie byla wsadzona do spodni jesli sie idzie do pracy...rozumiem wieczorne wyjscie na drinka ale to inna sprawa

Udost臋pnij ten post