Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja26

Jestem w związku toksycznym. Pomożcie.

Polecane posty

Gość to ja26

Powiedźcie, proszę, bo już nie wiem sama. Żyję w związku z człowiekiem, który wszystko widzi w nadinterpretacji. Np. dziś rano szybciej wstałam i umyłam włosy i było za dwadzieścia szósta, jak suszyłam suszarką. Zawsze suszę. Powiedział, że to jest wcześnie i mam to wyłączyć. Jestem już wykończona. Czy ona ma rację?

Gość połóż się jeszcze spać

Gość to ja26
Teraz już nie zasnę.

A nie pomyślałaś, że może go po prosu obudziłaś tą suszaarką? Jakby mi ktoś za 20 szósta stał nad głową i burczaał też bym się wkurwiła i kazała wyłączyć. a poza tym do godziny 6 jest cisza nocna

Gość to ja26
On wstaje od poniedziałku do piątku o 4.20 do pracy.

Gość ale......

Gość ale......
czy to jedyny powód toksyczności związku????

mysle, ze skoro zawsze wstaje o 4;20 a tu kiedy wreszczie moze sobie pospac Ty go budzisz tak wczesnie w tym przypadku mysle, ze nerwy przez nigo przemawialy po przemysleniu pewnie zaluje teogo jak sie zachowal rozmowa, rozmowa, rozmowa..... zawsze pomaga pozdr

Gość to ja26
Nie, to nie jedyny powód.

ok nie zawsze pomaga ale tylko dlatego, ze sa tacy co nie potrafia rozmawiac w nerwach czasami mowi sie rzeczy ktorych sie pozniej zaluje

Gość to ja26
To się stało dziś. A dziś jest poniedziałek i wstał o 4.20. Więc go nie obudziłam. On mówił o lokatorach, że się z nimi nie liczę.

Gość to ja26
Np. Nie podobało się mu, że chodzę do mamy.

no bez przesady mysle, ze przez sciane suszarka nikogo by sie nie obudzilo nawet w srodku nocy poprostu tego zaluje i wymyslil jakas bzdure zeby sie usprawiedliwic

wiesz w wiekszosci zwiazkow facet nie cierpi tesciowej w wiekszosci tez tesciowa strasznie ingeruje w zwiazek swojej corki nie wiem jak to u was jest......

Gość to ja26
Kahori Karamorita, muszę myć głowę codziennie.

Gość jesteś chora na mózg
Kurva jakbyś mi napierdalała rano suszarką tez bym się wkoorviła i zjebała cie z góry na dół . Powiedział tylko żebys wyłaczyła suszarke a ty już tępa piczo idziesz ze wyżalić i wymyslesza 'toksyczność w związku' :O

heh ale facet zawsze szuka kobiety podobnej do swojej matki:P:D:D

Gość to ja26
Kahori Karamorita, co Ty gadasz?

mysle, ze nie macie racji to, ze kobieta codziennie myje glowe a pozniej uklada wlosy suszarka to jedynie dowod, ze o siebie dba i nie jeden facet marzy o takiej a nie, ze zaraz jest chora....ludzie:O

Sorry ile ty jesteś w związku ? i lile masz lat ? robisz z igły widły............. zrcił Ci uwagę czy wyzwał od głupisz małp i krów ? bo czegoś tu nie rozumiem ............ skoro zwrócenie uwagi powoduje takie twoje reakcje to co będzie dalej .....................

Potym co napisalaś to użycie słowa toksyczny związek jest na wyrost ........... to że chodzisz do mamy może mu się nie podobać ale czemu tak jest to jego spytaj > zareczam Ci że jakby to był toksyczny związek kontakty z twoja rodziną byłyby ograniczone do niezbednego minimum .

Gość to ja26
jesteś chora na mózg, pisałam wcześniej, że to nie jedyny powód. Jeszcze chcesz: Zabrania chodzić do mamy. Zabrania rozmów z facetami, tylko na płaszczyźnie zarabiania pieniędzy (kosmetyki), wymyśla różne fanaberie, które nie mają miejsca - stale mnie o coś podejrzewa.

kahori ......... co lewą noga wstałaś że tak jedziesz po autorce ? Według twojego toku myslenia ja codziennie rano biore prysznic to co mam łuszczyce , grzybice czy może świerzb ?

chorobliwa zazdrosc rzuc go i tyle dopiero jak Cie straci moze Cie doceni jak nie to znaczy, ze nie jest Ciebie wart