Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona i nienawistna

Jak się zemścić na byłej kochance męża?????????

Polecane posty

Gość ewelinaaaaa
Na kochance, ktora lapie faceta na ciaze, nie warto sie mscic. Na niej zemsci sie samo zycie.

Gość tu nie chodzi o samoocenę
autorka po prostu jest tak żałosna, że aż śmieszna :D

Gość Majka1234
Nie, to wcale nie jest smieszne. Tak reaguje bardzo zraniona osoba. Cale szczescie potem to mija, bo czlowiek zaczyna myslec, ale na poczatku reaguje agresywnie. Te osoby ktore sie smieja z cudzej traumy, z poczucia nieszczescia i zalamiania sytuacja, nie maja pojecia, jakie to potwornie trudne. I oby sie nigdy nie dowiedzialy. Ale moglyby wykazac chociaz troche elementarnej kultury, i nie komentowac glupio czegos, czego kompletnie nie rozumieja. Zenada!

Gość poderwij chłopaka kochanki
a kochance powiedz, że jesteś z nim w ciąży, od trzech miesięcy.

Parę lat temu zostawił mnie mąż, dla kochanki rzecz jasna :) Szybko zaproponowałam rozwód, zrobiliśmy to sprawnie i z klasą. I nawet przez myśl mi nie przeszło żeby robić jakieś sceny kochance, bo nawet bycie zdradzoną i porzuconą nie upoważnia do prezentowania braku klasy. Zresztą, chociaż może trudno w to uwierzyć, nie miałam do niej pretensji. Do męża za to jak najbardziej, bo skoro zdradził tzn. że chciał to zrobić, a skoro chciał to zrobiłby to wtedy albo innym razem, z tą czy inna. Chociaż jemu też scen nie robiłam. Ot, stało się i mimo że nie należy to do przyjemności, to żyje się dalej :P Były mąż wciąż jest ze swoją kiedyś kochanką, a teraz już żoną - no widocznie byli sobie pisani ;) Ja mam nowego meżą, jestem szczęścliwa i do tego mam poczucie, że nie zbłaźniłam się w taki sposób jak planuje zrobić to autorka... :o

Ale mi pojechałyście po ambi.- ok ja cenie szczerośc do bólu.Napewno macie racje ze powinnam dać spokoj,ale to nie jest takie proste-------jestem po rozmowie z nia dawno i mamy taki uklad ze ona mnie informuje co jakis czas smsami czy o sie z nia kontaktuje czy nie .Czasem sa takie ze nie ma miedzy nimi kontaktu a czasem ze maja, NIBY to sa info. prawdziwe ,ona tak twierdzi,ale wiem z nie moge jej wierzyć , . I własnie ta swiadomośc ze miała sie zrechabilitować a kłamie {tak mi sie wydaje },mnie zatruwa bo nie mam oprocz jego słow ze niby koniec z nimi jakiejkolwiek pewnosci ze to sie skonczyłoa musz miec ta pewnosc by dalej zaczac zyc i pracowac nad soba,mażeństwem.Jestem rozwalona na 1000000000000000mln kawałeczków,boli mnie kazda komórka ciała.A na dodatek on wyjechał do pracy za granice na 2 mies.wpadnie na 2 tyg i z powrotem w swiat.Dlatego pomyslałam o zemście ,może by mi ulżyło,może bym ja poczuła choć troche satysfakcji ze jednak ja jestem ponad nią.nieeeeeeeeeeeeewiem już nic . wiem ze jest mi zle i kompletnie nic mnie nie cieszy.

Rany boskie, nie wchodź z nią w takie układy...

Gość Daj spokój dziewczyno
Rozumiem ,jesteś zraniona .Najłatwiej wtedy skupia się złe emocje na kochance .Niewarto !To cię tylko wyniszcza od środka . Odpuść sobie z nia układy .Zaciśnij zęby .Zacznij nosić wysoko głowę i uśmiechaj sie radośnie ,choćby na siłę !!!

Gość tralina
Nie spodziewaj się szczerości po byłej kochance swojego męża, Ona ma Ciebie gdzieś, ale teraz dodatkowo dałaś jej możliwość manipulowania Tobą. Po co Ci jej rehabilitacja? Nie powinna Cię w ogole obchodzić, myśl o sobie.

Gość głupia jesteś jak but
za zdradę jest odpowiedzialny twój mąż którego przyjęłaś na swoje łono z powrotem teraz pewnie zmądrzał i poszukał innej panny gdzieś z dala od waszego środowiska nie zasłaniaj się synem bo to żałosne ja też przeżyłam zdradę - i do głowy by mi nie przyszło żeby o to obwiniać inną kobietę - ani nawet rzucać w jej stronę wyzwiska. Kobieta jak kobieta - mi nie ślubowała wierności. A on jakby nie chciał to romansu by nie było. TO JEST PROSTE JAK DRUT. NIe masz za grosz godności i rozumu.

Gość Zinnka
To cholernie glupie, ze wchodzisz w taki uklad z byla kochanka meza!!! Jaka masz pewnosc, ze ona pisze prawde? NIGDY nie bedziesz tej pewnisci miala, i zawsze beda targac toba watpliwosci, czy klamie ona, czy maz. Po co ci to?????????? Zajmij sie soba i synem. Zacznij myslec o czymkolwiek innym i przestan rozgrzebywac ta zdrade. Skoro przyjelas meza z powrotem, to zacznij zyc normalnie. Bo inaczej zwariujesz.

Gość A Wy swoje
Nie zdajecie sobie sprawy z emocji jakie targają autorka .Wiekszosc zdradzanych kobiet takie przeżywa .(poczytajcie trochę podręczników z psychologii) I nie rozgrzeszajcie tak łatwo kochanek .Tłumaczenie ,że to nie one ślubowały jest naprawdę żałosnym rozgrzeszeniem . Dalej powtarzam autorko zerwij kontakt z kochanką . I radzę skorzystać z pomocy psychologa ,pomoże Ci tu uporać się z bólem i poukładać życie bez złośći .

Chodze do psychologa,od 9 mies. bo moj M jest trzeżwiejacym alkocholikiem - na dodatek do tego wszystkiego.jestem współuzałezniona.a w tym momencie moja terapia znów legla w gruzach i musze zaczac od nowa a nie wiem czy dam rade.to jest hooooooorrrrrrror.

Gość M-arlena
Horror to jest to, ze takiego faceta przyjelas z powrotem!!! Nie dosc ze pil, to jeszcze cie zdradzal. Ales sie wpakowala. Kobieto, o kogo ty walczysz?????????

Gość współczuję Ci serdecznie
Nie rozmawiaj z wywłoką. Ona jest dla Ciebie NIKIM. Nie spodziewaj się, że dupodajka powie Ci prawdę. Będzie Cię specjalnie ranić, tak jak te co tu pisały. To są żmije bez zasad i honoru. Tylko u siebie tego nie widzą.

Dziewczyny wy jednak macie racje ,po cholerę ja nią sobie d...ę zawracam,przez nia dodatkowo sie zartruwam.Musze skupić sie na sobie,synu i ponownym postawieniu małżeństwa i naszego życia na nogi.To bedzie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuga i cięęęęęęęęęęęęęęzka droga .

Gość myślę że racje mają
osoby, które radzą Ci zerwać z nią kontakt. żadnych smsów, żadnych rozmów - nie przyniesie to Ci niczego dobrego, będziesz tylko wciąż powracać do tamtej sprawy i kaleczyć się o nią jeszcze mocniej. dałaś szansę mężowi, daj szansę też sobie. zamiast rozmyślać o zemście, o tym co on teraz robi, a czego nie robi, zajmij się sobą -zrób nową fryzurę, zapisz na jakiś fitness - poczuj się atrakcyjna. pokaż, że masz klasę i nie truj się zemstą, knowaniami. naprawdę najmocniej sama byś na tym ucierpiała. trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że dasz radę

ja jestem w tej samej sytuacji tylko ta szmata pracuje tam gdzie on i mieszka 3 ulice od nas, oprocz tego jest wdowa i przyjmuje kilku facetow.jest przecietna ale bez ograniczen wszstkie fantazje facetow spelnia bez mrugniecia okiem i z tego co wiem lubi sponsoring.zadnego nie chce na stale,ale zadnemu nie odpusci.ktos napisal ze mezowie sa wini ale roznie w zyciu bywa w rodzinie, klopoty,brak czasu dladwojga rozne godziny pracy zony i meza jak rowniez zona ma zawsze jakies pretensje w codziennym zyciu.a taka szmata jest do dyspozycji i buntuje jeszcze. jest przyslowie jak suka nie da to pies nie wezmie, jak szmata wie ze facet ma rodzine to powinna sie odczepic a nie przyczepiac sie jak rzep do pisego ogona.jestem kobieta i wiem ze tez ulicy zarabiaj na dupie aleto ich problem i podziwiam ich ze lubia ten sport ale nigdy nie rozbijaja rodziny a te niewinne skrzywdzone przez los mszcza sie na innch kobietach i przez to tak sie dzieje ze dzieci traca ojca a szmata sie z tego cieszy. moj maz tez jest w domu z powodu dzieci choc twierdzi ze nas koch i nigdy go z ta szmata nic nie laczylo, poprostunawet nie umie przyznac sie aby niestracic dachu nad glowa.zemasta na szmacie nie ma sensu bo taka suka nic z tego sobie nie robi bo nie mam godnosci, sumienia i ambicji, zyj dalej ja probuje choc jest badzo ciezko.

"zdradzona1962 (klara1962@o2.pl) ja jestem w tej samej sytuacji tylko ta szmata pracuje tam gdzie on i mieszka 3 ulice od nas, oprocz tego jest wdowa i przyjmuje kilku facetow.jest przecietna ale bez ograniczen wszstkie fantazje facetow spelnia bez mrugniecia okiem i z tego co wiem lubi sponsoring.zadnego nie chce na stale,ale zadnemu nie odpusci.ktos napisal ze mezowie sa wini ale roznie w zyciu bywa w rodzinie, klopoty,brak czasu dladwojga rozne godziny pracy zony i meza jak rowniez zona ma zawsze jakies pretensje w codziennym zyciu.a taka szmata jest do dyspozycji i buntuje jeszcze. jest przyslowie jak suka nie da to pies nie wezmie, jak szmata wie ze facet ma rodzine to powinna sie odczepic a nie przyczepiac sie jak rzep do pisego ogona.jestem kobieta i wiem ze tez ulicy zarabiaj na dupie aleto ich problem i podziwiam ich ze lubia ten sport ale nigdy nie rozbijaja rodziny a te niewinne skrzywdzone przez los mszcza sie na innch kobietach i przez to tak sie dzieje ze dzieci traca ojca a szmata sie z tego cieszy. moj maz tez jest w domu z powodu dzieci choc twierdzi ze nas koch i nigdy go z ta szmata nic nie laczylo, poprostunawet nie umie przyznac sie aby niestracic dachu nad glowa.zemasta na szmacie nie ma sensu bo taka suka nic z tego sobie nie robi bo nie mam godnosci, sumienia i ambicji, zyj dalej ja probuje choc jest badzo ciezko. " Jak lubi sponsoring to zadbaj aby nie miał czym jej sponsorować:classic_cool:.

Gość liswicali
Ja osobiscie nie widze sensu trzymania małeznstwa dla dziecka. Podejrzewam ze przez dłuzszy czas patrzac na niego bedzie ci sie to wszystko przypominac. Ja osobiscie bym odeszła od meza, zabrała synka i postarała sie ułozyc sobie zycie na nowo. A tamta panna jak go chce to niech sobie bierze. Bycie z nim nadal godziło by w moja dume i było by dla mnie bardzo ponizajace maja swiadomosc ze sie poscił z inna. Ja na twoim mejscu bym sie wycofała z tego chorego układu i znalazła sobie z czasem kogs innego :) Takie rzeczy sa jak potłuczone lustro... lepiej zostawic rozbite niz polakeczyc sie jeszcze bardziej probujac je posklejac.

Gość jakas tam zdradzona
Ja po zdradzie mojego meza planowalam morderstwo doskonale. Zycie samo sie na niej zemscilo.

ja jestem w tej samej sytuacji tylko ta szmata pracuje tam gdzie on i mieszka 3 ulice od nas, oprocz tego jest wdowa i przyjmuje kilku facetow.jest przecietna ale bez ograniczen wszstkie fantazje facetow spelnia bez mrugniecia okiem i z tego co wiem lubi sponsoring.zadnego nie chce na stale,ale zadnemu nie odpusci.ktos napisal ze mezowie sa wini ale roznie w zyciu bywa w rodzinie, klopoty,brak czasu dladwojga rozne godziny pracy zony i meza jak rowniez zona ma zawsze jakies pretensje w codziennym zyciu.a taka szmata jest do dyspozycji i buntuje jeszcze. jest przyslowie jak suka nie da to pies nie wezmie, jak szmata wie ze facet ma rodzine to powinna sie odczepic a nie przyczepiac sie jak rzep do pisego ogona.jestem kobieta i wiem ze tez ulicy zarabiaj na dupie aleto ich problem i podziwiam ich ze lubia ten sport ale nigdy nie rozbijaja rodziny a te niewinne skrzywdzone przez los mszcza sie na innch kobietach i przez to tak sie dzieje ze dzieci traca ojca a szmata sie z tego cieszy. moj maz tez jest w domu z powodu dzieci choc twierdzi ze nas koch i nigdy go z ta szmata nic nie laczylo, poprostunawet nie umie przyznac sie aby niestracic dachu nad glowa.zemasta na szmacie nie ma sensu bo taka suka nic z tego sobie nie robi bo nie mam godnosci, sumienia i ambicji, zyj dalej ja probuje choc jest badzo ciezko.

jak masz 2 dorosle corki ktore sa na swoim i 3 nieletnich synow ktorzy kochaja ojca i sa za nim a on sam nie wie czego chce bo ciagle mowi o milosci do rodziny i synow przekonuje ze to ja chce go sie pozbyc napewno poczekalabys na dalszy bieg wydarzen a ta szmata nie dlugo sama sie przekona co to bol i cierpnienie oraz opinia ludzi w pracy i miejscu zamieszkania a i tak juz ma ja zepsuta. nawet jej synowie wiedza co ona wyprawia jedynie dali jej warunek zaden nie zamieszka w ich mieszkaniu.

zawsze szczer wiesz przemawia przez ciebie wasza meska solidarnosc czlonkow lepiej panujcie nad nimi bo w domu szukacie wiktu i opierunku oraz zrozumienia , tylko nie widzicie ze zona pracuje,sprzata,gotuje ,prasuje i wychowuje wasze dzieci a te szmaty wykorzystuja zmecznie zony,klopoty dnia codziennego

zawsze szczer wiesz przemawia przez ciebie wasza meska solidarnosc czlonkow lepiej panujcie nad nimi bo w domu szukacie wiktu i opierunku oraz zrozumienia , tylko nie widzicie ze zona pracuje,sprzata,gotuje ,prasuje i wychowuje wasze dzieci a te szmaty wykorzystuja zmecznie zony,klopoty dnia codziennego jesli tak twierdzisz, to przemawia przez ciebie glupota, pamietaj, ze to nie kochanka cie zdradzila tylko towj maz, wiec do niego miej pretensje zamiast wyzywac kochanki od szmat rozbijajacych zwiazki

Gość A jak zemscilas
siena mezu ?

jakby suka nie dala to pies byl nie wzial a suka wie ze jak jest rodzina to wara jej od niej ale ty chyba jeszcze nie wiesz ze czule gesty i slowa na faceta dzialaja jak smietana a wdomu codziennosc i obowiazki facet zawsze mysli inaczej a szmaty zostana szmatami.

jakby suka nie dala to pies byl nie wzial a suka wie ze jak jest rodzina to wara jej od niej ale ty chyba jeszcze nie wiesz ze czule gesty i slowa na faceta dzialaja jak smietana a wdomu codziennosc i obowiazki facet zawsze mysli inaczej a szmaty zostana szmatami. tym tekstem tylko wystawiasz sobie swiadectwo, napisze ci po twojemu, zebys zrozumiala: jakby pies nie chcial wziac to komu by suka dawala?