Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona i nienawistna

Jak się zemścić na byłej kochance męża?????????

Polecane posty

zawsze szczery - jakos sie z toba nie zgodze masz swiete prawo powod zdrady jest jeden - egoizm zdradzajacego, reszta to wymowki - zdrada to wybor a nie skutek

"wiec nie mow mi ze tylko moj maz jest winny" - ale zależy czego winny. Zdrady - tylko on, bo on Cię zdradził. Ta "sucz" Cię nie zdradzała. Jeśli masz na myśli przyczyny, które doprowadziły do zdrady - zgadza się, nie tylko on jest winny, Ty też jesteś. ZS - znawu na statek kosmiczny? To już trzeci raz w tym tygodniu :)

'czasami zwiazek po prostu musi umrzec i to jest bodziec' Ja dziękuję bardzo za takie bodźce.

do no i taki facet. wiesz wlasnie tacy jestescie jak napisales i to boli a teraz to musze zajac sie domem bo dzieci ze szkoly wroca i to dla mnie jest najwazniejsze .

zdradzona jak takie masz podejscie to go przyjmij z powrotem..... ale skoro mial romans a nie jednorazowy skok w bok to ci gwarantuje, ze wina nie lezy po stronie kobiety...... bo skok w bok moze sie zdarzyc, a romans to juz powazna sprawa i on sie na nia zdecydowal

"do no i taki facet. wiesz wlasnie tacy jestescie jak napisales i to boli a teraz to musze zajac sie domem bo dzieci ze szkoly wroca i to dla mnie jest najwazniejsze" - skoro miałaś tą wiedzę, że tacy jesteśmy to czego się spodziewałaś? Użalanie się świadczy o Twojej.. eeee... niestety nie znam miłego określania, które zastąpi słowo "głupota" :) Dzięki tobie wiem, że mogę zdradzać, wydrukuję sobie Twoje wypowiedzi i będe rozgrzeszony :)

'moze chodzilo o bolec a nie bodziec??' Nie wiem, nie potrafię się wczuć w tok myślenia autorki tego stwierdzenia :)

do niech psy nie wysylaja sygnalow, wiesz chyba nie wiesz ze to te szmaty daja sygnaly ale w moim przypadku ta szmata wlasnie wiedziala wszystko o tym ze ma zone i dzieci i polowala tylko na odpowiedni moment bo ona wlasnie wybiera tylko zonatych i strych dziadow nadzianych jak jeden kolo 70 z chorzowa ale z firma i mercedesem , on ma duza kieszen ale malo w spodniach wiec musi korzystac z innych zaproponowalam jej wibrator i chyba kupie jej w prezencje bo ja nie musze uzywac choc uwazam ze wszstko co ludzkie nie jest nam obce .zawsze sa kawalerowi, wdowcy a niekoniecznie zonaci alewdowiec lub kawaler chcialby wiecej niz sexu a to tym sukom juz nie odpowiada

"Nie wiem, nie potrafię się wczuć w tok myślenia autorki tego stwierdzenia" - jeśli mówimy o czuciu a nie uczuciach to na pewno miał byc bolec :)

Gość liberal girl
to straszne, że na tych wszystkich praworządnych i uczciwych małżonków czyhają te napalone suki :p

do madmey browary , na boki to mozna chodzic ale nie jak sie ma zone i dzieci z czegos trzeba zrezygnowac a moj jad to wlasnie powstal przez takie szmaty i takich palanow co mysla ze zdrada to nic albo od razu przekreslaja cale wspolne zycie i rodziny .teraz zajme sie obiadem dla dzieci a maz narazie musi gotowac sobie sam bo kucharka sie skonczyla

My jesteśmy nałogiem spragnionych naszych słów kobiet nie rozumie, czemu piszesz o sobie w liczbie mnogiej, ale smialo polewaj, a ja udam, ze patrze w inna strone :-)

"wdowiec lub kawaler chcialby wiecej niz sexu a to tym sukom juz nie odpowiada" - skąd Ty czerpiesz swoją wiedzę o życiu? Z Bravo Girl? Wdowiec albo kawaler to już nie facet? Też myślą wyłącznie fiutami, sama dopiero co to udowodniłaś :)

Gość ej ej ej ej tam
ja zemściłam się na kochance oddając jej łajzę nie walczyłam, jeszcze dostałam rozwód z orzeczeniem jego winy, nawet myślałam, że im kwiaty zaniosę do USC, z trudem się powstrzymałam, wolałam nie przeszkadzać, bo by się jeszcze rozmyśliła :D ja kwitnę, a ona właśnie zaczyna rozumieć w jakie gówno wdepła

Gość niech psy nie wysylaja sygn
dokladnie zdrada to wybor, nikt facetwoi nie kaze brac nikt nie kaze odchodzic nikt nie kaze zostawiac dzieci, to jest ich wybor. Taki wybor boli druga strone wiadomo ale powinna sie otrzasnac i stanac na nogi a nie plaszczyc sie przed nim i ratowac cos co bardzo czesto juz dawno umarlo. Po 2 znalazlam taki topik i zaczelam czytac z ciekawosci(najochydniejsze zdrady ktorych doswiadczylyscie lub slyszalyscie). Usmialam sie jak faceci potrafia klamac!!!. Innej bedzie mowil ze kocha, wraca potem do zony i wmawia jej ze ona jest najwazniejsza a tamta to byl tylko kilkuletni incydent. Zalosne. Nie umialabym zyc z takim czlowiekiem, nie umialabym mu zaufac, nie uwierzylabym ze to co mowil innej to stek bzdur. Dochodze do jednego wniosku ze Bog nie obdarowal panow umiejetnoscia kochania.Ida tam gdzie im wygodniej.

najlepiej powiedzieć wszystkim jaką jest osobą i co zrobiła , żeby się dowiedziala o tym jej rodzina i facet , jej sąsiedzi, wystawić jej g lupi komentarz na nk

'jeśli mówimy o czuciu a nie uczuciach to na pewno miał byc bolec' Przyjmuję do wiadomości :)

z drugiej strony facet chyba musi mieć powód zeby iść do innej ..hmm

"Dochodze do jednego wniosku ze Bog nie obdarowal panow umiejetnoscia kochania.Ida tam gdzie im wygodniej" - najwygodniej byłoby nam w ramionach pań, które za naszą zdradę obwinią kochankę:) Weszła nam w krew liczba mnoga :)