Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona i nienawistna

Jak się zemścić na byłej kochance męża?????????

Polecane posty

do malo stanowczy to nie chodzi o wiecej sexu wdowiec lub kawaler chcialby miec dom , obiad i zone ktora go kocha a to juz suczkom nie odpowiada one wola sex i sponsorig

dlaczego faceci odchodzą do innych? chodzi o nudę w zwązku ? o to, że żony później przestają o siebie dbać ? że ględzą ?

może żony nie są już takie napalone jak dawniej ? i mężowie nie mają czym im w tym temacie imponować ?

"do malo stanowczy to nie chodzi o wiecej sexu wdowiec lub kawaler chcialby miec dom , obiad i zone ktora go kocha a to juz suczkom nie odpowiada one wola sex i sponsorig" - zrozumiałem co miałaś na myśli, natomiast twierdzę, na podtawie Twoich wypowiedzi, że kawaler i wdowiec to taki sam facet jak mąż i mysli wyłącznie fiutem :)

Gość liberal girl
o co chodzi z tym obiadem? z tego co wiem, większość mężczyzn ma rączki obie bez względu na stan (wolny czy nie) wg mnie przyjęłaś męża - choć naprawdę nie powinnaś, bo tym upodliłaś siebie sama bardziej niż on Ciebie zdradą. Czujesz to pewnie gdzieś podświadomie i gdzieś ten żal chcesz wylać. Podpowiem Ci - teraz to już tylko na siebie

"dlaczego faceci odchodzą do innych? chodzi o nudę w zwązku ? o to, że żony później przestają o siebie dbać ? że ględzą ?" - wystarczy, że uświadomią facetowi, że za zdradę odpowiedzialna jest kochanka:) A tak poważnie - te powody, które wymieniłaś na pewno odgrywają jakąś rolę. Ale może byc jeszcze milion innych i dotyczą one zarówno kobiet jak i mężczyzn.

Gość panna_r00channa
najgorzej jak mąż narzeka . . . ze zupa za zimna czy za goraca, a to ze ciagle palisz papierosy, kawe pijesz lub ze za gruba jestes albo zebys przytula . . . dlatego kochane robcie skoki w bok z sasiadami jezeli macie ozieblego trutnia muflona czy tez flegmatyka . . .

do niki86 to nie jest wyjscie nk to nic w porownaniu z plakatami i reklamami a nk konto zawsze mozna skasowac i jaki problem ta od mojego meza wlasnie to zrobiala a jej synowie wiedza jak maja matke i to toleruja bo maja korzysci z tego . zemsta musi byc skuteczna a pamietaj ze takie szmaty nie maja honoru i godnosci

'zemsta musi byc skuteczna a pamietaj ze takie szmaty nie maja honoru i godnosci' W przeciwieństwie do zdradzających mężów.

może wymazać jej coś głupiego na płocie, żeby wszyscy widzieli :-) ale tak czy inaczej zemsta chyba nic nie da, może namiastkę satysfakcji - już jest po fakcie, facet zdradził. Dałabym mu teraz wysoką poprzeczkę, żeby odbudował zaufanie . Nie mściłabym się na tej babce, to i tak nic nie da, może zepsuć jedynie twoją opinię.

i wina nie leży tylko po stronie tej kochanki. Facet jest współwinny

"najgorzej jak mąż narzeka . . . ze zupa za zimna czy za goraca, a to ze ciagle palisz papierosy, kawe pijesz..." - jasne, najlepiej jakby Cię chwalił że śmierdzisz :) "zemsta musi byc skuteczna a pamietaj ze takie szmaty nie maja honoru i godnosci" - uważasz że Ty masz honor albo godność?

do niki 86 moja opinia to ja a jezeli uzywasz slowa babka to sie bardzo mylisz to sa suki i szmaty ktore wiedzac ze facet ma rodzine wykorzystuja chwile slabosci i opowiadaja jakie to one sa wspaniale,ona ma dwoch doroslych synow i jaki dala im przyklad ze na dupie mozna zarabiac nawet niszczac inne rodziny , wiec mam nadzieje ze jej synowie kiedys przezyja w swoim zyciu horror chyba ze geny maja po niej

Gość nieplanowana zemsta
Zastanawiam się też czy ta nieplanowana zemsta to na kochance czy też na niewiernym mężu Ale tak naprawdę żadnej zemsty nie robiłam na nikim, tylko natychmiast odpuściłam gdy romans wyszedł na jaw, było to przed wielu laty, pamiętam pustkę jaka we mnie wtedy nastąpiła, pustka i spokój, i natychmiastowa wewnętrzna rezygnacja z męża , z pragnienia kochania go, ból i koniec, ale tylko koniec w mojej psychice, bo nie zrobiłam nic, tylko otworzyłam złotą klatkę, złotko zapakowałam w nienaruszalną paczuszkę na zawsze, to był koniec mimo braku rozwodu i mimo tego że on pozostał (pewnie dla 3 dzieci, nie wiem). Kochanka później została porzucona , narzekająca i skamlająca, wchodziła w jakieś podejrzane związki, nawet próbowała wyżywać się na moich dzieciach co było podłe, zemsta sama ją dopadła bo wiedzie zgorzkniałe i byle jakie życie, bo pełna nienawiści i ma zmarnowany czas, bo znowu jest sama,i sama się niszczy. Ale kochanka zupełnie mnie nie obchodziła, bo kochanka nie jest ważna w najmniejszym stopniu. A zemsta na winnym zdradzającym mężu? Chyba sama się zemsta zrobiła, minęły lata, mąż próbuje od lat sforsować mur który zaistniał przez jego zdradę, nigdy wsześniej tak mnie nie szanował i tak mu nie zależało, chyba wpadł w nałóg walczenia bo jak niezdobyte to ważne i warte, zawsze podkreśla że życie się samo na nim zemściło, to jest ta nieplanowana zemsta. A ja , jestem UPRZEJMA i tyle, nie chcę i nie potrafię otworzyć zapakowanej paczki ze złotem, tego jednego nie może mieć mój mąż, nie może mieć mnie, odpuściłam- na zawsze. Jest dobrze jak jest, nie zatrzymuję męża, to też jest nieistotne.

'wiec mam nadzieje ze jej synowie kiedys przezyja w swoim zyciu horror chyba ze geny maja po niej' Przypadek kliniczny.

do malo stanowczy nie wiesz czy pije kawe i czy pale papierosy ale ze smierdze to pohamuj bo to ty chyba smierdzisz staroscia ja niestety dbam o siebie a czy pije kawe lepiej kawe niz alkohol a ze nie jestem na kazde zawolanie to tez o czym swiadczy, moja godnosc to moja rodzina i o nia walcze i bede walczyc a jak ty nie rozumiesz co to znaczy rodzina to trudno widocznie nie wiesz ze rodzina to rzecz swieta a dzieci sa najwazniejsze i przestan bronic tych biednych kobiet ktore nie potrafia ulozyc sobie zycia w normalnej rodzinie najlepiej niech sie zarejstruja jako firmy prywatne swiadczace uslugi i ten podatek moze pomoze naszemu krajowi wiesz ile kasy odprowadzalyby takie szmaty a tak czysty zysk i na wczasy do hiszpanii i grecji je stac

"do malo stanowczy nie wiesz czy pije kawe i czy pale papierosy ale ze smierdze to pohamuj bo to ty chyba smierdzisz staroscia ja niestety dbam o siebie a czy pije kawe lepiej kawe niz alkohol a ze nie jestem na kazde zawolanie to tez o czym swiadczy, moja godnosc to moja rodzina i o nia walcze i bede walczyc a jak ty nie rozumiesz co to znaczy rodzina to trudno widocznie nie wiesz ze rodzina to rzecz swieta a dzieci sa najwazniejsze i przestan bronic tych biednych kobiet ktore nie potrafia ulozyc sobie zycia w normalnej rodzinie najlepiej niech sie zarejstruja jako firmy prywatne swiadczace uslugi i ten podatek moze pomoze naszemu krajowi wiesz ile kasy odprowadzalyby takie szmaty a tak czysty zysk i na wczasy do hiszpanii i grecji je stac" - po pierwsze o śmierdzeniu itp nie było do Ciebie. Postaraj się trochę ogarnąć. Po drugie nie interesuje mnie, że niestety dbasz o siebie. Po trzecie: co Ty pieprzysz?:)

do malo stanowczy wiesz najpierw poznalam ja i jej srodowisko a takze jej sasiadow , okazalo sie nawet ze osoby ktre znam znaja ja z tego ze jest perfidna, kobiety i to nie jedna juz przez nia plakaly, ja plakalam na poczatku a teraz moj maz ma drzwi otwarte w kazdej chwili moze wyjsc na zawsze cos we mnie umarlo ale on nie chce za soba zamknac drzwi z drugiej strony .ale chyba ja po tym co od was przeczytalam zamkne drzwi jemu a ciuchy bedzie mial u teh suki lub na zakladzie pracy.

Zdradzona, wbrew pozorom rozumiem Twój ból ale swoją złość kierujesz na niewłaściwą osobę. To tak, jakbyś miała pretensje do premiera, że Twój szewf nie dał Ci podwyżki. W zasadzie jeszcze lepiej do prezydenta USA :) Pamiętaj, że to Twój mąż Cię zdradził i wbrew pozorom nie jesteśmy bezwolnymi cielaczkami, określenie "jakby suka nie dała to pies by nie wziął" wymyslili faceci pokroju Twojego męża, szukający usprawiedliwienia dla swojego prostactwa, braku zasad moralnych i egoizmu. Wiem, ze trudno w to uwierzyć, ale nie wszyscy są tacy. Trzymaj się :)

Autorka nie pytała co ma robić i jak żyć- tylko jak się zemścić- jesli ma na to ochote to jej życie i jej sprawa, każdy uczy się na swoich błędach.... Sama jestem wredną zołzą i myślę,że zarówno jemu , jk i jej wywinełabym jakiś nomer...zwłaszcza, że lafirynda wiedziała o rodzinie kochasia....Jeśli będę miała jakiś pomysł to napewno podpowiem....

"podziwiam cie ms za cierpliwosc" - trzeba mieć cholernie dużo, żeby sie jej wreszcie nauczyć:) Miss, rozumiem, że na pytanie w stylu "jak ukraść sąsiadowi rower" też będziesz udzielać szczegółowych podpowiedzi? :)