Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla__mamusia

dobry krem na rozstępy..

Polecane posty

Gość przyszla__mamusia

cześć jakiego używałyście kremu na rozstępy jestem w 5 miesiącu i zaczynają mi się robić na piersiach. Kupiłam sobie fissan, ale chyba jestem na niego uczulona, bo przez cały dzień wszystko mnie swędzi.. Co polecacie?

Gość przyszla__mamusia
??

Gość olej z migdalow

Gość dollka28
szukałam dzis i znalazłam w innych tematach na roztępy: Ziaja, Mustella, Dax Mama, Eris Pharmaceris, Masło kakaowe, OlIWKA Jonson, kREM fISSAN, oLIWKA"extra Virgin" rozstępy piersi: Eris - pharmaceris, Dax Mama(biust), Miracculum(biust)

Szukałam dzis i znalazłam w innych tematach na roztępy: Ziaja, Mustella, Dax Mama, Eris Pharmaceris, Masło kakaowe, OlIWKA Jonson, kREM fISSAN, oLIWKA\"extra Virgin\" rozstępy piersi: Eris - pharmaceris, Dax Mama(biust), Miracculum(biust)

ja mam mustele i jestem zadowolona, przynajmniej na razie - 5 miesiąc, żadnych rozstepów, ładnie się wchłania, nie uczula mnie

Gość fgffgfg
ja mam mustele, droga ale skuteczna, zero rozstepow, 38tc

jestem w 6 miesiącu nie mam rozstępów ale w tym tygodniu planuję zakup oliwki ze słodkich migdałów bo mam koleżanką modelkę w Mediolanie i tam każda modelka to stosuje, podobno działa :) koleżanka urodziła bliźniakli i nie ma ani jednego rozstępa :)

fgffgfg nie ciesz się na zapas, życzę ci jak najlepiej ale mojej siostrze ciotecznej 4 dni przed porodem popękała cała skóra na brzuchu :(

Ja polecam Gerbera krem przeciw rozstępom, nie uczula, nawet łagodzi, kończę 8 miesiąc i żadnego rozstępu :)

Gość dobra jest weleda i atw
polecam oliwkę na świeże rozstępy Weleda.to renomowana firma niemiecka, 100% naturalna.u mnie się sprawdziła też na piersiach.polecam też atw.

Gość rihaannnaa77
JA poolecam wszystkimRevitol Stretch Mark bo jest naprwadę skuteczny i w miarę niedrogi !! http://www.kremnarozstepy.com.pl/ Tutajj chyba najtaniej znalazłam.!!