Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

do...pp

KRAKÓW -USG 3D / 4 D - gdzie najtaniej

Polecane posty

Gość ja będe robila
w Kovmedzie na Pleszowskiej. Cena 300 zl- strasznie drogo, ale byłam tam już na 2 D i byłam zadowolona.

Gość zosiasosia
na wszystkich badania 4D wszedie widac na zloto, przynajmniej i u mnie i u znajomych wlasnie tak bylo.

Gość wtopeczka jedna
UWAGA! dziewczyny najpierw SPRAWDZCIE czy lekarz który wam robi ma odpowiedni certyfikat FMF jak idziecie na USG GENETYCZNE 3D - bo inaczej to badanie jest PO PROSTU prawie NIEWAŻNE !!! przekoanłam sie o tym sama wybuliłam 250pln i mam właśnie takie badanie. Robilam test PAPA pózniej i tam pisało że wynik jest wiarygodny czy nie ma Dałna gdy usg jest robione przez specjalistę od tego i który ma to FMF. Poszlam z wynikami do mojego lekarza prowadzącego ciążę, a on potwierdził i mówi że po to mnie wysyłał na to genetyczne żebym maiał zrobione dokładnie bo tak to on sobie może sam zrobić, ale to nie chodzi tylko o 3D. A ja głupia połakomiłam się żeby było w 3D zamiast sprawdzić czy ten gośc ma ten certyfikat a teraz minął mi juz okres żeby to sprawdzić gdzie indziej i się martfię.

Gość bubas
w krk na mazowieckiej na badanie dopplerem mozna przyjsc, jak masz skierowanie od lekarza to zrobia za free

Gość Brzuchatka23
Byłam na 4D w Ludwin&Ludwin na promocji mikolajkowej, zapłaciłem wtedy tylko 200 PLN, normalnie jest tam drożej, pełen profesjonalizm i bardzo miła atmosfera całego badania, a sprzęt najnowocześniejszy w Krakowie. A film i kolorowe zdjęcia to super pamiątka. Oglądaliśmy cała rodzinom podzczas Wigili. Moja mama nie mogła uwierzyć jaka jest ta dzisiejsza technika ze można buzke dzieciatka zobaczyć :)

Cześć Mamusie :) Mam dylemat, proszę o radę: ustaliłam 2 terminy na badanie USG 3D/4D w 22 tygodniu ciąży, w miejscach polecanych przez Was i tak: 1. Ultramedica- badanie będzie wykonywał dr Piotrowski - proszę Was o opinie czy jest on dobrym specjalistą, jakie macie wrażenia z badania wykonywanego przez niego? 2. Fertility na Placu Szczepańskim - badanie będzie wykonywał dr Wiecheć. Proszę o radę, który z tych specjalistów wg Was jest lepszy, a także czy badanie pod kątem jakości sprzętu spełniło Wasze oczekiwania. Pozdrawiam

Gość rubikona
Moja kuzynka była na początku roku w Sonoarcie w osteomedzie i sobie chwaliła. Ja się tam wybieram za 3 tygodnie dopiero na 4d. z tego co widziałam na Internecie koszt to 280 zł. Może nie jest najtaniej, ale przynajmniej miejsce sprawdzone. Nie ma co oszczędzać na zdrowiu dziecka.

Gość only_girl
Rubikona, masz rację nie ma co oszczędzać na zdrowiu własnym i dziecka. Poza tym USG 4d to świetny zabieg, po pierwsze ze względów medycznych, bo lekarz dokładnie może obejrzeć dziecko, a poza tym dla rodzicow (wiem to z własnego doświadczenia) to wielką radość oglądanie maluszka tak wyraźnie ;)

Gość moelle
dziewczyny odświeżam temat, bo sama byłam ostatnio na usg 3d i nie mogę napatrzyć się na zdjęcie ;) wszystkie usg robiłam w gabinecie harmonia na długosza, płaciłam 250 zł. Wizyta bardzo miło przebiegła, lekarz wszystko dokładnie tłumaczył, a nie mruczał coś pod nosem jak to już kiedyś mi się zdarzyło ;) wyniki z cytomegalii nie wyszły za dobre i dlatego zdecydowałam się sprawdzić jeszcze na usg. Całe szczescie wszystko wyszło ok, a my z mężem mamy pamiątkę na całe życie :)

Gość kofka
hejka! ja z polecenia mojej przyjaciółki trafiłam do supcio kliniki ludwin&ludwin na rakowickiej i trafiłam na te najlepsze aparatury co właśnie oni tam mają. Miałam to lepsze od 4D HDlive co oni jako chyba jedyni mają w krakowie. Na początku dzidzia nie chciała pokazać buziaka i sie cały czas zasłaniała rączkami, ale przemiła Pani doktor kazała mi pochodzić, poczekać trochę i jak weszłam jeszcze raz po innej pacjentce to przeżyłam szok - jak na dłoni cały buziaczek, uśmiechnęla się, ziwenęła a potem wystawiła języczek, jakie mam focie to jak pokazała koleżankom to nie mogły uwierzyć że coś takiego można zobaczyć, bo one jak były w ciąży to albo miały zwykłe 2D albo 4D. dlatego jak idziecie gdzieś to szukajcie tego HDlive bo to znacznie jest dokładniejsze od 4d, a cena taka sama - ja płaciłam 290 z usg genetycznym, a jak się samo robi bez genetycznego to za HDlive tylko 250pln, jak za zwykłe 4d.

Gość illonka
Jestem dojrzałą,świadomą kobietą i jechałam do tego gabinetu bardzo dużo kilometrów,aby zobaczyć dzidzie jak najwyraźniej.Na pierwszej stronie forum zgadzam się z annk i krrrrruczek- przereklamowane i obraz tylko urywkami w 4D,prawie cały czas czarno-białe i faktycznie niedokładnie,rozmazane.Wraz z mężem jesteśmy rozczarowani i niepotrzebnie jechaliśmy tyle kilosów.Cena 250zł,kilka fotek...Jeśli chcecie jedźcie,ale ja odradzam.Pani doktor miła,ale mało mówiąca i tłumacząca,szybkie ruchy i klikania w guziczki,nic więcej nie można było dostrzec.Jestem strasznie zawiedziona,jeszcze raz przemyślcie czy lepiej nie udać się do osoby która nie jest przereklamowana,ale i tak ma pacjentki,jeszcze raz NIE POLECAM.Świadoma mama

Gość illonka
Jestem dojrzałą,świadomą kobietą i jechałam do tego gabinetu bardzo dużo kilometrów,aby zobaczyć dzidzie jak najwyraźniej.Na pierwszej stronie forum zgadzam się z annk i krrrrruczek- przereklamowane i obraz tylko urywkami w 4D,prawie cały czas czarno-białe i faktycznie niedokładnie,rozmazane.Wraz z mężem jesteśmy rozczarowani i niepotrzebnie jechaliśmy tyle kilosów.Cena 250zł,kilka fotek...Jeśli chcecie jedźcie,ale ja odradzam.Pani doktor miła,ale mało mówiąca i tłumacząca,szybkie ruchy i klikania w guziczki,nic więcej nie można było dostrzec.Jestem strasznie zawiedziona,jeszcze raz przemyślcie czy lepiej nie udać się do osoby która nie jest przereklamowana,ale i tak ma pacjentki,jeszcze raz NIE POLECAM.Świadoma mama, oczywiście chodzi o prywatny gabinet Ludwin&Ludwin

Gość illonka
Jestem dojrzałą,świadomą kobietą i jechałam do tego gabinetu bardzo dużo kilometrów,aby zobaczyć dzidzie jak najwyraźniej.Na pierwszej stronie forum zgadzam się z annk i krrrrruczek- przereklamowane i obraz tylko urywkami w 4D,prawie cały czas czarno-białe i faktycznie niedokładnie,rozmazane.Wraz z mężem jesteśmy rozczarowani i niepotrzebnie jechaliśmy tyle kilosów.Cena 250zł,kilka fotek...Jeśli chcecie jedźcie,ale ja odradzam.Pani doktor miła,ale mało mówiąca i tłumacząca,szybkie ruchy i klikania w guziczki,nic więcej nie można było dostrzec.Jestem strasznie zawiedziona,jeszcze raz przemyślcie czy lepiej nie udać się do osoby która nie jest przereklamowana,ale i tak ma pacjentki,jeszcze raz NIE POLECAM.Świadoma mama, oczywiście chodzi o prywatny gabinet Ludwin&Ludwin

Gość ULTRAMEDICA promocja HDlive!
W pracowni Ultramedica w Krakowie właśnie chyba dzisiaj zaczeła się promocja badań USG 3D 4D HDlive. Można je tam zrobić już za 199zł. Dzwoniłam wszystko się zgdza.

Gość faneczka HDlive 4D
A ja wybieram sie do pracowni ultrasonograficznej Ludwin&Ludwin Ginekologia na to usg HDlive 4D, bylam tam juz na genetycznym usg i jestem bardzo zadowolona i ze sposobu potraktowania nas jak tez z jakosci zdjec i filmu choc to nie bylo dla mnie takie wazne bo przede wszystkim szulalam dobrych specjalistow na to badania a moja pani dr poradzila mi wlasnie ze tam albo na oboznej sa najlepsi lekarze z kopernika z kliniki i maja najwieksze doswiadczenie w tych badaniach a takze jak cos by bylo nie tak to moga zrobic tez punkcje dlatego wlasnie wybralam ludwin&ludwin, bylam.u dr Rybak i na szczescie okazalo sie ze dzidzia jest zupelnie z drowa, co sie potwierdzilo w 20 tygodniu. Teraz zaposalam sie tez na 30 tydz na hdlive na mikolajkowa promocje bo nie dosc ze na najlepszym sprzecie i robione przez super specjalistow to tylko za 200pln teraz!!! Ps a co do jakosci to duzo obrakow i tego co widac to duzo zalezy od tego jak dziecko jest ulozone jak zaslanis buzie to moze byc problemalbo jak sie obroci poza tym jak sie za duzo w ciazy przytyje to tez nie ma co marzyc o fajnej foci :( buziaka . Ja w kazdym razie polecam to HDlive i to bardzo!!!

Gość faneczka HDlive 4D
A i jeszcze jedno: jesli ktos liczy ze na 100% u kazdego wyjda ladne zdjecia z 4d to faktycznie moze sie przeliczyc. Moja przyjaciolka pokazywala mi zdjecia i film jak byla gdzies indziej juz nie pamietam.gdzie i byla.bardzo zadowolona.mimo ze wszystko rozmazane.a dzidzus.bardziej.wygladal.jak jakis.nesferatu.albo.mini frankenstain tyle ze ona.miala zwykle.4d. Jak zobaczyla moje.hdlive tez chciala miec i poszla do ludwin&ludwin i na poczatku bylo tylko troche lepiej widac ale dzidzus jej sie przekrecil i odslonil wtrakcie badania i ma teraz filmik lepszy niz ja buzka przepienkna gladziudka jak zywa, a i w hdlive.jest nie na zloto tylko.na rozowo. Zreszta oni tam tez robia zdjecia w 3d i 2d i jest duza roznica, jednak trzebq tez wiedziec ze jak sie idzie na badanie po katem badania dzidziusia a nie tylko filmowanie w 4d to glownie musi byc ogladane.tez w 2d i tu najwazniejszy jest oprocz sprzetu specjalista ktory ma doswiadczenie i na codzien oglada trudne przypaki a nie tylko filmuje jak jakis kamerzysta w filmie. Bo tak naprawde chodzi tu tez oto a moze przede.wszystkim o to by miec zdrowego dzidziusia a nie ladny film czy ladne zdjecie dzidziusia u ktorego czegos nie wykryto nie leczono i albo urodzi sie chore albo ciaza sie utraci bo bedzie nie prowadzona tak jak trzeba bo nikt nie bedzie wiedzial.ze dzidzius ma chorobe. Dlatego mimo ze uwazam ze te.zdjecia i filmy.co.mam.to.cos.niesamowitego niezwykla.pamiatka ale.wolalabym.jej.nie miec ale.miec.zwykle.czarno biale.zdjecia.ale zdrowego.dzidziusia. Mysle ze.kazdy tak chyba.ma

Gość też chce HDlive
niesamowite są te zdjęcia z HDlive, które można znaleźć grzebiąc w internecie :-O http://www.ludwinludwin.pl/subpage,page,pracownia,sub,5 miałam iść na zwykłe 4D ale na szczęście już odmówiłam wizytę i idę na HDlive, mam nadzieję na piękne zdjątka, tak jak ta buzia z otwartymi oczkami co jest na tej stonie kliniki do której się umówiłam, mam nadziej że dzidzia dobrze się ustawi...

Gość gość
Badanie USG wykonane przez wl asciwa osobę na dobrym sprzęcie i we wlasciwym czasie moze uchronić dziecko i matkę przed nieprawidlowymi decyzjami o sposobie rozwiązania Takze przygotowania dziecka do ew potrzebnych dzialan po porodzie. Istotnym badaniem jest takze badanie serca co potrafi niewiele osób .W krakowie dwoje. Polecam echografie serca plodu Dr Radzyminska Dr Wojtowicz pozdrawiam Jola

Gość ewaaa87
ja się bardzo miło zaskoczyłam w pracowni ultramedica, robiłam tam kolejne badanie usg i dostałam zniżkę i to jaką - zapłaciłam połowę tego na co byliśmy przygotowani ! badanie pierwsza klasa, wszystko dokładnie sprawdzone i na wyniku, wspaniałe przeżycie i to hdlive powaliło mnie i męża, polecam http://www.ultramedica.pl zobaczcie sobie na zdjecia i na cennik... nie ma co przepłacać, dla mnie to oferta szok, nie wiem czy ten link zadziała bo to mąż mi tu napisał e.

Gość gość
ja robiłam w Krakowie, gabinet Rafała Obuchowicza Ultragen, to na Dietla 111 a płaciłam mniej niż 200 zł

Gość Moliii
Dziewczyny nie dajcie się skusić opinią z dodanym linkiem czy stroną www to działanie marketingowe, tak pozycjonuje sie strony przez opłaconych "klikaczy"

Gość gość
niekoniecznie, ja wykonywalam badanie w ultramedzie i jakbym mogła ot też bym wszędzie wrzucała ich link i chwialiła bo byłam bardzo zadowolona z tych badań, profesjonalnie, dobry sprzęt i lekarze którzy traktują Cię jak człowieka i mają indywidualne podejście a nie kolejna pacjentka..

Gość gość
ja badania wykonywałam w ultragenie i tez będe ich zachwalać, bo naprawdę świetni lekarze tam pracują

Gość olla90
Bardzo dobrzy specjaliści przyjmują w przychodni ginekologicznej Arka na Królowej Jadwigi 15. Wszyscy dysponują odpowiednimi certyfikatami, w tym brytyjskim FMF. Mają też ogromne doświadczenie i pracują na świetnych klinicznych aparatach USG. Koszt usg - 200 - 300 zł.

Gość gość
Jestem teraz pod opieką dr Łabiaka, a w zasadzie jestem ja i dziecko. Doktor ma dobre podejście, jest kulturalny, miły i przede wszystkim zna się na swojej robocie. Gabinet ma na Podkowińskiego, ale jeśli chodzi o pełne USG to trzeba się do Ultramedica umawiać na Piłsudskiego. Poza tym doktor pracuje też w poradni przy klinice szpitala uniwersyteckiego, także tam też go można znaleźć.

Gość gość
Mam dobre doświadczenia jeśli chodzi o prowadzenie ciąży przez p. Łabiaka ( www.facebook.com/GabinetLabiak ). Świetny fachowiec, ale z drugiej strony też uczciwy, dobry człowiek. Jestem w drugim miesiącu, jak na razie naprawdę na kontakt z lekarzem nie mogę narzekać. Pełna informacja o stanie zdrowia, pełne USG, nie ma problemu, żeby się na dogodny dla mnie termin umówić na wizytę.

Gość gość
Reklama pana Łabiaka jest naprawdę imponująca. Można pogratulować świetnego marketingu. Myślę, że to jednak zdecydowana przesada by w ostatnim roku - na wszelkich formach pojawiło się tyle rekomendacji na jego temat, pisanych w podobnym tonie. Nawet jeśli to jest niezły lekarz, to niestety taki trolling działa na jego zdecydowaną niekorzyść.

Gość gość
Moja siostra była na usg, badanie jakimś bardzo nowoczesnym sprzętem, bodajże samsaung, lekarz badał dziecko a siostra od razu widziała badanie w telefonie. Fajna opcja, nie pamiętam jak sie nazywa :)

Gość gość
Miałam problemy z nieregularną miesiączką, do tego bolesną. Przeszłam przez USG i to bardzo dokładne u Tomasza Łabiaka. Mam porównanie, bo wcześniej chodziłam do jednej pani ginekolog i podchodziła do mnie w sposób powiedziałabym „im szybciej wyjdziesz, tym lepiej”. U pana Tomasza jest zupełnie inna atmosfera, USG trwa dość długo, jest dokładne, sonda dopochwowa i brzuszna wchodzi w grę, często powtarza, jeżeli czegoś dokładnie nie widzi. Dosłownie z każdej strony patrzy, wydaje solidne rekomendacje do dalszych terapii. Jeżeli miałabym polecać ginekologa na dłuższą współpracę to tylko Tomasza Łabiaka z Krakowa. Pozdrawiam.