Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liiii eeen

cza was tez draznia wasi sasiedzi???

Polecane posty

Gość liiii eeen

mnie szczegolnie sasiedki stare rury, co to sie wszystkim interesuja. szczegolnie jedna, ktora mnie wiecznie obcina i ciagle jakis problem.

Gość
boze mam to samo, blok ze srednia wieku 50+, pcha sie toto do windy, siedzi na przystanku a obok 2 torby na lawce oczywiscie, wiec nie ma gdzie usiasc, a jak jedzies ziwnda , przyczepia sie i pier***li ... kurde co ludzi ovbhcodzi moje zycie?

Gość poliglotka..
ja mam ich w głębokim poważaniu..największy problem z sąsiadami to jest w mniejszych miastach w dużym to się nikt tobą nie interesuje i jest święty spokój

Gość URSUS C330
Traktuj jako darmowe security , i olej porannym moczem ;) niech sobie patrzy, mozesz cyckami poswiecic to sie jej glupio zrobi :D

Gość
ja w tyh windach zwykle milcze, jak udzielaja mi "dobrych rad" pt nie siadaj na metalowej skrzynce, nie ubieraj sie tak, to mnie strzela :/

Gość liiii eeen
no dzis juz dostalam opiernicz, ze niby psuje domofon, ktory juz jest zepsuty. zawsze cos. chodzi z mina ksieznej pani i obczajke robi. taki stroz porzadku.

Gość ja też drażnię sąsiadów
zachowując się niczym Stanisław Anioł:classic_cool:

Gość lfkgjgjg
pewnie ze draznia, nawet ostatnio policje wezwaly piec minut po 22 bo za glosno muzyka!

ja mam wokol domu las - tylko 1 sasiadow, ktorzy sa super mili, ale poznalam tez zycie w bloku ze starymi wscibskimi sasiadkami - wiem, ze takim nie wolno popuscic no i nasze zatargi trafily az do zarzadu wspolnoty mieszkaniowej i my wygralismy - chociaz dalej nie odpuszczaly az w koncu znalezlismy obecne lokum i bez chwili zastanowienia opuscilismy tamto mieszkanie