Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolination

adoracja stóp

Polecane posty

Gość karolination

Opiszę tu wydarzenie, które miało miejsce ze dwa lata temu, gdy pracowałam w barze. Kolega- barman, który był bardzo zafascynowany moimi stopami pewnego dnia zapytał czy mógłby...zlizać piwo z moich stóp. W pierwszym momencie zamurowało mnie, roześmiałam się, spojrzałam na niego z niedowierzaniem. Jednak wizja kolegi klęczącego przede mną i adorującego moje stopy tak mnie podnieciła, że pomyślałam sobie: co tam. Poszliśmy na zaplecze, zamknęłam drzwi, usiadłam na stołku barowym, zrzuciłam buty i kazałam mu uklęknąć (już ten widok ogromnie mnie podniecił). Podciągnęłam dżinsy do kolan, otworzyłam piwo ( pierwszy łyk pociągnęłam sama) i pewnym ruchem polałam sobie po stopie. Kolega zlizał wszystko namiętnie podczas gdy ja znowu pociągnęłam mocny łyk z butelki. Polałam sobie po stopach jeszcze ze dwa czy trzy razy, a on zlizał wszystko co do kropelki. Zapytałam na koniec, jak mu się podobało Powiedział, że było bosko, na co ja głośno się roześmiałam, podałam mu na koniec stopę do ucałowania ( tak jak się podaje dłoń), powiedziałam, żeby założył mi buty i rzuciłam mu ścierkę, żeby wytarł piwo z podłogi, (które zresztą sama rozlałam-he he). Do dziś wspominam z rozbawieniem tą sytuację i nadal lubię, gdy faceci na różne sposoby adorują moje stopy- jest w tym jakiś element dominacji, bawi mnie to i podnieca. Moje pytanko jest w związku z tym takie: czy macie jakieś takie śmieszne, dziwne sytuacje w tym temacie. Zapraszam do wymiany doświadczeń

Gość A Jaks
Stopy sa najohydniejszą częscia ciała!

Gość Czesiooo
Ja niestety nie miałem,ale chciałbym byc.Ten Twój kolega fajnie miał

Gość stopy
a ładne masz stopy?...daj fotke...

Gość karolination
Pewnie że mam ładne stopy. Chodzi mi jednak o dzielenie się swoimi doświadczeniami. Zapraszam więc takie osoby, które mają coś do powiedzenia w temacie

Gość karolination
Widzę jednak, że dziewczyny nie mają zbytnich doświadczeń w tym zakresie. Szkoda bo to przyjemne dla obu stron

Gość Czesiooo
A no szkodaaaaaaaaa,mało jest dziewczyn które to lubia :(

Gość stopka37
zazdroszcze Twojemu koledze

Gość ach ach ja uwielbiam
moj mezczyzna nawet moje brudne nogi lize i wsadza sobie do ust pol stopy hehe strasznie go to podnieca-zreszta mnie tez...;)

Gość pominelas maly
szczegol pojebana mitomanko, niektorzy tu siedza wystarczajaco dlugo zeby dostrzec ze zakladasz ten topik z regularnoscia mniej wiecej 2 razy w miesiacu. najpierw impreza domowa teraz bar. kurwa ze ktos sie na to nabiera i traktuje powaznie....zenada. do szkoly dziecko.

pewnego dnia ,pewien czubek wyskoczył z taką oto propozycją...że położy się pod moim biurkiem a ja położę na nim swoje stopy w szpilkach i będę po nim deptać hehe głupek :O oczywiście,że się nie zgodziłam, bo nie noszę szpilek :P

Gość gość
Cos wspaniałego moc wylizać kobiece stopki a najlepiej takie po całym dniu. Miodzio. Tylko ktora się na takie cos zgodzi

Gość gość
Ale fajnie jest wylizać stopy kobiety. Też bym tak chciał. Ten twój kolega to fajnie się miał.

Gość gość
Karolination to facet, pisał też pod nickiem Piedestał 😴