Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrduzgotany*****

obrzydliwosc, dziewczyna która....

Polecane posty

Gość zrduzgotany*****

sie nie myje.zeby to chociaz obca, ale to moja siostra. kilka razy natknąłem sie na gacie mojej siostry, w koszu na brudna bielizne, gacie z ....no wiecie z "kreską", cos obrzydliwego. myslałem jak to jest mozliwe, srasz wycierasz sie papierem, myjesz dupsko i jest czysto. ona taką czysciosszką, prefumy, kremy i inne pierdoły, a tu takie cos., niby taka zdabana. kiedys przyłapałem ja ja siedziała na kiblu i nasłuchiwałaem czy pusci wode, zeby umyc odbyt po sraniu, a ona nic. zapytałaem "ty sie kobieto nie myjesz po sraniu" a ona po co?? ja pytam jak po co?zeby nie miec krechy na gaciach od gówna i zeby było tam czysto. nie wstyd ci? a ona "pfff nikt nie myje no załamała mnie, moze tak sie teraz robi??ze sie nie myje, z tego co wiem to wszyscy myja.

Gość ytnjl
myjesz sie woda z kibla?:d niezle :D

Gość miasu
ty wyzej...debilu a wiesz co to takiego bidet???????????????

Gość zrduzgotany*****
a po co z kibla, z karanu przeciez leci. a moze ty nie masz uwywalki z kranem i bierzacą wodą?? jesli tak to sorry

Gość zrduzgotany*****
zdaje sobie sprawe ze nie kazdy ma bidet , wiec wtedy pozostaje umywalka. przeciez chyba czystosc jest najwaznijesza. no ale jak ktos soe eodą z kibla podmywa. tego jeszcze nie słyszałaem

Fantastycznie :D, nie wiem co gorsze, to że ona się nie myje, czy to, ze Ty o tym piszesz :D

Gość ytnjl
i gdzie ma sobie ta dupe umyc? w umywalce w miesjcu publicznym? :D zeby sie umyc musisz wejsc pod prsyznic (chyba ze masz bidet) i do tego zmienic majtki wiec wszedzie masz zapasowa bielizne?

Gość zrduzgotany*****
ona akurat nie sra w publicznych miejscach, wiem to bo znią mieszkam. no a zreszta chyba nie kazdy ZAWSZE sra w publicznych miejscach. po co zmieniac bielizne skoro sie umyłes i jest czysto.

Gość stopy
a po co włazic pod prysznic jak chcesz tylko dupke umyc?....ja siedze na kibelku i myje dupke....mam koło kibelka umywalke wiec nie ma problemu z wodą...

Gość zrduzgotany*****
zgadzam sie głupi temat, ale jestem w takim szoku. stwierdzam ze moja siostra , i jej kolezanki, z tego co ona mowi, to są brudasy. teraz te laski są takie pseudo zadbane, czyscioszki, kremiki, balsamy, pudry , pranie rzeczy dwa razy dzienni, a to prosze, jak stare dziady dbają o swoją higienę.

Gość ytnjl
a ja nie mam umywalki kolo kibla, w akademiku moge sobie z glo dupa chodzic po lazience i myc sie przy wszystkich :o poza tym wiesz, po isknakiu w takim razie tez sie myj bo smierdzi potem moczem :o

No tak, to ona się nie myje, a Ty gaci nie zmieniasz bo przecież czysto jest. Powiedz mi, aż tak się nudzisz, że nie możesz normalnego tematu wymyślić, czy po prostu lubisz idiote z siebie robić?

Gość zrduzgotany*****
no uspokoili mnie inni troche.to znaczy ze tylko to młode pokolenie jest takim syfem. nie rozumiem stwierdzeń zeby pod prysznic zaraz, przeciez woda bierząca jest także w umywalce i bidecie. bidet nie kazdy ma, ale umywalke???chyba kazdy co??

Gość kajmield
Co Ty kurwa stoisz pod kiblem i nasluchujesz czy Twoja siosta myje dupe? Ja pierdole ogarnij sie czlowieku!

Gość stopy
powiem szczerze ze nie myje dupki po zrobieniu kupy..przeciez ja dobrze papierem wycieram....cipke i dupke myje rano i wieczorem...

wiecie co jest najbardziej porażające.... że temat jest głupi i każdy na niego się łapie :D Facet zainteresowania i radochy szuka.