Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttggggggggggg

dokumentacja ślubna- pomóżcie

Polecane posty

Gość tttttttggggggggggg

Mam mały problem...bierzemy ślub konkordatowy. mój narzeczony jest z innego miasta niż ja. I tu nasuwa mi się pytanie, czy w obu urzedach stanu cywilnego musimy załatwiac dokumentację?? Wiem,że akty urodzenia tak...a ten papierek dotyczący aktu małzeństwa czy cos w tym stylu??? Czy tylko w jednym urzędzie? dziekuję

Gość no i właśnie dlatego
wyde mi się, że papierek załatwiacie już tylko tam gdzie bierzecie ślub, ale najlepiej chyba zadzwonić do uSC i się dowiedzieć? Albo sprawdzić może w necie?

Gość tttttttggggggggggg
szukałam w necie...ale nie mogę tego znajsc....

ttttttttttggggggggg nie nie musicie brac dokumentow z USC z obu miast tylko w tej miejscowosci gdzie bierzecie slub...jedynie ty lub twoj narzeczony...musi wziac z USC swojej miejscowosci akt urodzenie i od ksiedza chrztu i bierzmowania..

a w USC w miejscowosci gdzie bierzecie slub to idziecie i osoba tam zajmujaca sie tymwam wszystko powie ...wypelni wasze dokumenty i wam ona powie keidy mozecie je odebrac...a pozniej z tymi dokumentami do ksiedza... oczywiscie zamin sie wybierzecie to ze soba wezcie ten akt urodzenia twojego narzeczonego...a od ksiedza ten akt chrztu i bierzmowania odrazu tylko do ksiedza

Gość tttttttggggggggggg
dziękuje:*