Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak znów ten cholerny angielsk

przetłumaczy ktoś? angielski! prosze o pomoc

Polecane posty

Pomyślałam "czemu nie?" Nie musiałam długo namawiać swoich przyjaciół. Podczas gdy czekaliśmy na występ byliśmy bardzo podekscytowani. Zgłosiło się 16 uczestników. Gdy nadeszła nasza kolej moje serce biło jak oszalałe. Nie mogłam się skupić. My wyszliśmy na scenę. My zaśpiewaliśmy. Ogłoszono wyniki. Tak! Zajęliśmy pierwsze miejce! Byliśmy najlepsi! W nagrodę spędziliśmy cały dzień w wesołym miasteczku. Jeździliśmy na karuzelach i bawiliśmy się z clownami. Było cudownie. Pomyślałam "niech ten dzien sie nie konczy!" Nadszesł wieczór i musieliśmy wracac.

Gość Wój Tom z Niechorza
Trzeba się uczyć samemu :-) Polska - naród nierobów, liczących na to, że zawsze tam jakoś będzie

Gość przegralem zycie 25
yes, I am

Gość Wój Tom z Niechorza
I sam też wolę dać dupci na stojaka gejom na dworcu zamiast coś robić

Proponuję napisać po swojemu i dać do sprawdzenia, prędzej Ci ktoś poprawi, niż odwali całe wypracowanie.

Gość lala19191
a ile placisz za tlumaczenie?

I have tought: \\\"Why not ?\\\" I hadn\\\'t to induce my friends a long. While we were waiting for a show, we were very excited. Sixteen players have announced themselves. When out time have came, my heart was beating like a mad. I wasn\\\'t able to focus. We have went out on the stage. Wy have sang. Results have been announced. Yes ! We have took a first place. We were the best. As a prize, we have spend all day in amusement park. We were riding on merry-go-rounds and playing with clowns. It was wonderful. I tought: \\\"I wish this day hasn\\\'t the end !\\\". Evening have came and we had to go back.

Tylko zrobiłem jedną literówkę. Powinno być: "We have sang".

Gość nie jedna i po co dajesz wszed
wszedzie ten perfect - i to jeszcze w zlej formie jesli tam anie jedno zdnaie nie powinno byc w tym czasie? ...ale poniewaz cie lubie to przymykam oko ;)

Perfect i Continues to moje ulubione czasy. Nie lubię stosować Simple.

Gość nie jedna i po co dajesz wszed
domyslilam sie :D ale dawaj chociaz po tym have 3 forme :)

Gość totalnie zle przetlumaczone
znasz angielski wogole? na jakiej podstawie uzywasz perfekt? bo lubisz?

prosze, pomózcie:( to bardzo wazne a ja naprawde nie umiem angielskiego::( nie stać mnie na tłumacza

I thought 'why not?'. I didnt have to convince my friends long. While we were waiting for performance we all were very excited. There were 16 other contestants. When it was our time, i thought my heart will jump off my chest. I couldnt keep my minds. We went out on a stage. We sang. Results were announced. Yeah! We did it! We won! We were the best! Our award was a week in an amusement park. We were riding on a merry-go-rounds and playing with clowns. It was amazing. I wished "let the day last forever". But then evening came and we had to go back.

Jeszcze maly upgrade: I thought 'why not?'. I didnt have to convince my friends long. While we were waiting for a performance we all were very excited. There were 16 other contestants. When it was our time, i thought my heart would jump off my chest. I couldnt keep my minds. We went out on a stage. We sang. Results were announced. Yeah! We did it! We won! We were the best! Our award was a week in an amusement park. We were riding on a merry-go-rounds and playing with clowns. It was amazing. I wished "let the day last forever". But then the evening came and we had to go back.

Gość czarnyfacet
i can help you if you want . jestem native speaker