Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shaviaa

Uwielbiam gdy...

Polecane posty

Gość shaviaa

Jakie codzienne czynności lubicie u facetów/kobiet? Ja uwielbiam ja facet chodzi na boso, lub jak prowadzi auto. Czy też macie jakieś dziwactwa?

Gość shaviaa
wyslil sie troche drogi podszywaczu

lubie patrzeć jak siedzi przed kompem pisząc jakiś problem, i jak mu coś nie wychodzi-potrafi godzinę gapić się w te mróweczki czy przypadkiem gdzieś jakiejś kropki za dużo nie postawił :)

nie będę oryginalna ale uwielbiam patrzeć jak prowadzi auto,siedzieć z boku i patrzeć na ten spokój,opanowanie,ehh...rozmarzyłam się:)

Gość vkoj ojiouji huh
missobsessive-> kim jest ta fajna tzipa w twojej stopce ?

Uwielbiam patrzeć jak się goli, jak się ubiera, kocham, gdy całuje mnie w czoło i gdy siedzimy w knajpce przykrywa moją dłoń swoją...

Gość shaviaa
lubię jak próbuje chować brzuch piwny ale mu to tak strasznie nie wychodzi :classic_cool:

Gość we mnie wchodzi
:classic_cool:

hmmm...a ja uwielbiam jego takie pewne specyficzne spojrzenie ktorego nie umiem nawet opisac skad sie bierze:)ale zdarza sie w pewnych sytuacjach a takze patrzec na niego kiedy prowadzi samochod(widze dziewczynki ze duzo z nas to lubi:)) uwielbiam kiedy mnie przytula i dotyka reka policzka

Gość w gore bo ciekawe

Gość vivienne leigh
lubie patrzec na jego skupienie ,gdy cos robi... gdy caluje mnie w czolko... patrzy na mnie tymi swoimi niebieskimi oczkami... uwielbiam patrzyc ,gdy wystrojony w mundur wychodzi do pracy ( bo wiem ,ze jak wroci to bedzie sie ze mna kochal)... i uwielbiam ,gdy krzyczac ( jak na mustrze) kaze mi isc na gore... :))) khm... i gdy mowi do mnie "mala to...mala tamto". lubie patrzec jak sie zawstydza... ehh

dołączam się do tych ,które uwielbiają zmotoryzowanych :D lubię gdy jeździ tak, że mnie wciska w fotel, gdy mam uczucie, że nie wyhamuje... w ogóle mam teorię,że jak facet dobrze jeździ to jest też dobry w sypialni:D tak niebieskie oczy to jest to 😍 takie czyste niewinne, kiedy się właśnie zawstydza, albo kiedy przeprasza jak strzelę focha, kiedy się tak słodko kaja

tak jak ktoś wcześniej napisał - patrzenie jak prowadzi auto... to skupienie, uważny wzrok...