Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicza

Dziewczynki pomozcie mi

Polecane posty

Cala sprawa dotyczy libido . 4 mce temu zaczelam brac po raz pierwszy pigulki anty . Sa to microgynon 30 i choc sa dobre i skuteczne , zmniejszaja bole okresowe to zauwazylam po nich olbrzymi spadek zainteresowania seksem :(( Nie bralam innych nigdy , i nie wiem , czy po wszystkich tak jest ? Moze ktoras z Was polecilaby mi inne , po ktorych tak nie ma . O ile takowe sa . Dziekuje za wszystkie odpowiedzi babeczki :)

Gość Czesiooo
nie obchodzą nas twoje zmartwienia babeczko :) :classic_cool:

Gość Badacz sprawy
anty potrafia wprowadzic w stan depresyjny a teraz akrobatycznym tancem mozesz juz wiesz co 🖐️ )))

Gość mała cycata
biorę cilest 10 lat przerwa na dziecko potem cerazety jednoskładnikowe ze względu na karmienie teraz dwa lata dalej cilest,popęd w normie raz dziennie muszę

A czy ktora z Was bierze microgynon 30 ? Jak sie po nich czujecie ?

Znalazłem kilka opini na temat Microgynon 30 w odniesieniu do libido: Frytka napisała: "Ogólnie strasznie spadło mi libido. Nie miałam ochoty na seks, ani na żadne inne zbliżenia. Pobolewały mnie nogi(ale to u mnie standard), czułam się strasznie nerwowa...Mój chłopak powiedział, że kiedy je brałam i robiłam przerwe to byłam dwiema innymi osobami." http://www.forumowisko.pl/lofiversion/index.php/t68674.html Jawa napisała: "ja bralam microgynon przez 3 lata...przyszlo mi troche na wadze,a kilka dni przed okresem tak puchlam,ze na wadze przybywalo 2-3 kilo wiecej(to pewnie przez zatrzymanie wody w organizmie),w sumie to caly czas czulam sie opuchnieta.Nie zawsze,ale czasem baaardzo rozdrazniona...o byle co ryczalam,wszystko mnie wkurzalo,itd.:/...no i spadlo mi libido" http://forum.antykoncepcja.pl/viewtopic.php?t=2697 Styska napisała: "ja biore od ponad roku Microgynon ale 30, ogolnie nie jest źle gdyby nie zerowe libido,dziwne zmiany nastrojów i wieczne zmeczenie. W poniedzialek ide po nowe tabletki i nie wiem czy nie sprobuje teraz Cilestu." http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=36215&page=3

kazdy inny jest lepszy niz microgynon..ja mialam po nim zmiany nasatrojow...zmien na harmonet,yasmin czy cos...

Dziekuje Ci bardzo agencie . Respekt za inteligencje , malo tu takich osob sadzac po ich odpowiedziach :) Dziekuje .

takszczerze - a jak u Ciebie z ochota na seks po tych tabletkach co bierzesz ?

Slabo z poradami widze , dzieki .. :/

Gość babuleńka
ja bralam yasmin, ale pełne libido powróciło po ich odstawieniu.

Masz zachwinana gospodarke hormonalna..odstaw hormony to libido wróci..pomysl o innym zabezpieczeniu np wkładka domaciczna:-)pozdrawiam

mnie tabletki ktore bralam tylko 2 miechy tak uspokoily ze sama siebie nie poznawalam ....masakra...zarzucilam branie bo mialam wszystkie objawy niepozadane jakie moglam wyczytac z ulotki...:(

Ktoras z was jeszcze ma jakies doswiadczenia z tabletkami ? Znacie jakies po ktorych libido wzrasta a nie maleje ??