Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siusiaczek

Przecieranie twarzy moczem

Polecane posty

Gość siusiaczek

W pierwszej chwili gdy o tym usłyszałem byłem w szoku, ale po przeczytaniu różnych opini zaczynam się zastanawiać ;| Podobno ta metoda bardzo pozytywnie wpływa na wygląd i kondycje cery ? Co o tym myślicie ?

Gość dumna
zależy, czy będziesz ją stosował mądrze i nie "tak jak uważam", "tak jak mi się chce". przy tej kuracji obowiązkowe jest zdrowe odżywianie się, porzucenie słodyczy przynajmniej tydzień przed rozpoczęciem jej. inaczej zafundujesz sobie masę wyprysków! ale racja, już po kilku dniach skóra jest niezwykle miękka. przez pierwsze dni pojawią się też krostki, ale szybko znikną. jednak równie dobry - nawet lepszy! - efekt daje przemywanie skóry mlekiem. poczytaj sobie w Internecie, przekonasz się :) nie wiem, masz trądzik? szybko zniknie. poza tym skóra będzie miękka, zdrowa, aksamitna. osobiście polecam, bo mleko stopsuję.

Gość siusiaczek
Czyli Twoim zdaniem przecieranie skóry mlekiem jest efektowniejsze i efektywniejsze od przecierania moczem ? Tak owszem mam trądzik (nie jakiś straszny, ale mam) . Pozatym zależy mi na poprawieniu kondycji mojej cery a konkretnie pozbyciu sie przebarwnień - czyli poprostu posiadaniu czystej rozświetlonej cery w jednym kolorze. Jeszcze chciałbym pozbyć się kilku niewielkich blizn , ale na to chyba już ani mleko ani mocz nie pomoże ? Chociaż ?

Gość darchevil
Ponawiam bo to bardzo ciekawe

Gość texasell
Właśnie czy przemywanie moczem twarzy pomaga pozbyć się płytkich blizn ?