Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogulinka

przetoka dziąsła/zęba

Polecane posty

Gość bogulinka

Czy któs z was miał to może? Pani stomatolog powiedziała mi że mam przetokę, ale nic z tym nie zrobiła. Powiedziała tylko że możliwe że będzie trzeba usunąć zęba, jeśli będzie coś się działo. Szukałam info na ten temat ale wszędzie piszą to samo a mianowicie że lekarz powinien się tym zająć, powinien dac jakies antybiotyki itd. Przetoka ta mnie nie boli a czytałam że powinna. Co mam z tym zrobić. Pomocy!!!

Gość szalem
Ja mam martwą 6 od chyba 5 lat w dodatku otwartą, moj paniczny strach przed dentysta spowodowal to ze skruszyła sie ona prawie do samego dziasla. Teraz kolo zeba na dziasle wyczułam taka mala chrostke (?) , nie wiem jak to nazwac...nie boli mnie to.. boje sie raka....ale wyczytalam ze moze byc to przetoka... poza tym o przetoce pisze ze powinna z niej wyplywac ropa...u mnie nic... ani to nie rosnie ani nie boli....jest wielkosci ziarenka maku... dzis ide wyrwac tego kla, mam juz tego dosc i przyrzeklam sobi ze juz nigdy nie dorpowadze zebow do takiego stanu jak tylko wylecze te. Mam nadziejejze ta chrostka to nic powaznego.. powronie sie boje co powie mi dentysta