Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martta

PLAMIENIE W 8 TYGODNIU CIĄŻY-POMOCY!!

Polecane posty

Jestem obecnie na początku 8 tygodnia ciaży. Od dwóch dni czułam sie fatalnie, dzis ledwo wstałam z łózka, straszne mdłości, zawroty głowy, biegunka. Po południu mój maz chciał mnie rozluznic i zaczał pieścić. Potem dostałam plamienia. Strasznie sie boje.

Gość ghijk9
Natychmiast do szpitala!

Gość idz do lekarza albo
o tej porze do szpitala . plamienie moze ale nie musi byc grozne w ciazy . ja tez plamilam tyle ze w 10 tc poszlam od razu do lekarza i przepisał mi lek luteine ( na potrzymanie ciazy ) luteine musialam brac do 16 tc wiec nie zwlekaj

własnie czekam na mojego Marcina, który bedzie za 2 godziny, a sama nie dam ray dojsc do szpitala bo fatanie sie czuje, więc czekam.

Gość idz do lekarza albo
skoro musisz czekac na meza - to sie połoz i nic nie rob ! kazdy wysilek moze doprowadzic ( nie musi ) do wiekszego plamienia nie stresuj sie na zapas bo stres tez szkodz . włacz muzyke odprez sie , lez i czekaj na meza

ja tez mialam plamienia dostalam luteine i duphaston na podtrzymanie ciazy

Gość idz do lekarza albo
a bardzo plamisz , jaki kolor ma krew ?

Martta ja równiez dostałam plamienia,skontaktowałam się z moim lekarzem,zrobił szybciutko usg-okazało się że jest wszystko w porzadku,przepisał mi luteinę którą musiałam brać dwa razy dziennie.jestem teraz w 20 tyg i jak do tej pory jest wszystko dobrze.Także postaraj się nie denerwować bo takie plamienia często się zdarzają.Powodzenia:)

Gość bells
ja jestem w 6tc i miałam plamienia od piątku ze trzy razy, a w czoraj była to jakby rozcieńczona krew. byłam dziś u lekarza, na szczęście plamienia już nie widać, kazał brac luteinę i odpoczywać. bardzo się bałam i nadal martwię ale pocieszające jest to, że "bąbelkowi" nic się nie stało. ja radzę szybko skonsultowac się z lekarzem ale nie myślec o najgorszym:) mój lekarz powiedział, że plamienia zdażają się w 50% ciąż.

Gość idz do lekarza albo
ale jasno czerwony kolor czy ciemno czerwony ? bo jak ciemny to nic takiego ( wystarczy ta luteina i po sprawie bedzie ok ) ja taki kolor mialam a jak jasno czerwony to niedobrze ( bo to krew dziecka ) i dzwon do meza zeby natychmiast po ciebie przyjechal albo wez taksowke i do szpitala bo mozesz poronic

dzwoń po pogotowie,ja tak miałam i miałam obumarłą ciążę, ne zawsze jest to nic złego ale natychmiast trzeba to sprwadzić

Gość jajajajjajjajajajajjajaja
Nie martw sie ja miałam podobną sytuacje gdzies 3 tyg temu po pieszczotkach, bylam wtedy w 9 tyg. Okazało się że kosmówka się odkleiła ale dosłownie kropeczka i ztąd te palmienie. Do 12 tyg nie wolno się kochać!! Takie słowa usłyszeliśmy od lekarza. Kiedy to sie stało byłam przerażona na szczęscie to było tylko ostrzeżenie.

Gość ciekawe jak sie ma martta
czyli autroka topiku

Gość upupup