Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyyyyy---

Czy facet tylko delikatnie może obchodzić się z moimi silikonowymi piersiami?

Polecane posty

Gość tyyyyy---

Będę miała operację w czerwcu i mam pewne obawy, otóż chciałabym ukryć to przed facetem, z którym nie sypiam z powodu braku piersi(AA), on pewnie myśli,. że mam B(noszę push-upy).Myślicie, że on się zorientuje?Chodzi mi o to, czy implanty pod mięsień są wyczuwalne,czy bezpiecznie będzie mógł bawić się moimi piersiami, że tak powiem,ile czasu po operacji muszę czekać,aby mógł je dotknąć delikatnie i nieco mocniej.Proszę pomóżcie mi.....

Gość brendża
Tak niestety tylko delikatnie,inaczej może pęknąć,wiem cos o tym,

Gość brendża
a mentor podobno dożywotnie

Gość brendża
no plissss odpowiedzcie

nie ma dożywotnich impl, tak samo jak nasz skóra z czasem będzie potrzebowała poprawki. jestem dwa tyg po op i nawet delikatnie trudno się z nimi obchodzić, są jeszcze miejscowo opuchnięte, przeczulone itd. poza tym.. liczysz się z bliznami prawda? one będą widoczne, gdzie byś ich nie miała na początku..

Gość dreffff
niestety tak

Gość Silikony sa nieco inne w dotyk
znam faceta ktory z tego powodu rzucil swoja dziewczyne, powiedzial, ze jest plastikowa :o

Gość andziek21
No właśnie,chciałam sobie powiększyć, ale obawiam się właśnie, że będę wtedy sama do końca życia,taka plastikowa samotna lala

nie wiem, czy któraś z was wie, co to są "gruczołowe piersi" i jakie są w dotyku.. ja takie mam, przed zabiegiem były znacznie twardsze same w sobie, mimo że malutkie, niż teraz z implantami, które nie są tymi z najbardziej miękkich.

Gość lovelasek090909
Co z tego jak nie będę mógł się nimi pobawić, bo jak mocniej ścisnę to kto wie czy silikon nie wycieknie.Pozdrawiam naturalne!!!

Gość lalinda32
mialam przykra sytuacje ostatnio,jestem po operacji i mam duze wkladki okragle 440,spotykalam sie z chlopakiem pare miesiecy,poszlismy do lozka i klapa,on wyczul ze to silikony,mowil,ze myslal ze mam naturalne,jestem bardzo zalamana,powiekszajac piersi myslalam ze w koncu wylecze sie z kompleksow,a okazuje sie ze jest gorzej niz bylo,a mialam takie male B

Gość krótko karmiona...
o matko, a ja mam male cycki 65C ( to sa male piersi, jedne z najmniejszych :P ) sama literka C nic nie sugeruje, nie umiecie prawidlowo doboerac stanika, z malym obwodem 65 to sa piersi male, 80 C to by byly juz dorodne piersi ale konkluzja- mam male cycki a je uwielbiam, sa jedrne, ksztaltne i pasuja do mojego ciala, nie zauwazylam tez zadnej dyskryminacji z powodu ich, zainteresowanie facetow jest :P :P tylko ze ja ich nie molestuje zadnymi push upami, nosze tylko miekkie staniki albo wcale :P :P nie rozumiem waszych kompleksow i tyle

Gość Zapraszamy
Serdecznie zapraszamy na forum www.feelbeauty.eu/forum na temat operacji plastycznych,medycyny estetycznej oraz wiele innych ciekawych tematow.Tworza go ludzie majacy sami zabiegi,ciekawe historie,przygotowania,dylematy...Moze i Ty jesli mialas/miales zabieg opisz! Dziekujemy! Ekipa Feelbeauty